Auction House için 50m limiti sizce faydalı mı?

Auction House için 50m limiti sizce faydalı mı?

• Evet. Faydalı.

Oy: 5 4.8%
  • Yönetimin kararı. Yorumsuz.

Oy: 7 6.7%
  • Hayır. Eski hali daha iyiydi.

Oy: 92 88.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RickSancheZz

Üye
bunu düşünüp yöneticilere sunup onay aldınız mı gerçekten ne düşündünüz merak ediyorum

Jigglypuff

Üye
Şu işe yaramaz pazarcıları dinleyip böyle saçma bir iş yapıyorsunuz ya gerçekten pes yani diyecek bir şey bulamıyorum. Oyuncu oyunda elde ettiği itemi satacak diye niye saatlerce bilgisayarını açık bırakıp elektrik parası ödeceyecek ? Çoğumuzun sistemi iyi niye sistemlerimizi bir kaç m lik item için eskiteceğiz ya ? İşleyen mis gibi sistem varken niye illa çağ dışı sisteme mecbur ediyorsunuz ? Ne akla hizmet yaptınız gelip lütfen açıklayın ya inanın çok merak ediyorum.

Esat91

Üye
İnsallah geçici bir durumdur bu bir ay önce tekrar basladim oyuna en sevdiğim olayı su market sistemiydi onu da bu şekilde kullanacaklarsa birakirim ben çünkü su bilgisayarı açık bırakma olayı en sevmediğim olay 2022 yılında oyun yaptınız unutmayın lütfen lütfen !

Alkoer

Üye
geliştiriciler arasında oyunu bitirmek isteyenler var, tek açıklaması bu
hilal adam yıllarca uğraştı kınaytı bitirmek için olmadı. şimdi kendi oyununu 8 ayda bitirdi.

cfw giriyorum blood valley giriyorum kutu alayım diye şimdi AH den satamayacam chestleri. farm atıyorum bikaç m lik item düşüreyim diye şimdi AH den satamayacam. niye açık bırakayım ki onca TL verdiğim PC yi ne güzel modern AH sistemi dururken.

Şaban Öztürk

Üye
Arkadaş güncelleme notunda 50 m sınırına dikkat etmedim sırf ah açıldı diye premium çektim 50m sınırı yüzünden hiçbirşey satamıyorum solo oyuncu olarak nerden 50m lik item elde edecemde satacam saçma sapan bir iş olmuş eski haline dönmezse dahada premium çekmem ne işime yarayacak.

N3v3N

Üye
Global olma yolunda çok büyük bir adım atmışsınız. Hangi global oyun örnek alındı bu ah sisteminde çok merak ettim. Bir sonraki adım da ah i komple kapatacak misiniz yoksa? Milleti yavaştan ah siz oyuna mı alıştırmaya çalışıyorsunuz?

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Auction House güncellemesini yakından takip ettiğimizi bilmenizi isteriz. Sayılabilir itemler ve potlar için bir sonraki yamada güncelleme gelecektir. Ek olarak istenilen 50.000.000 altın düşürülecektir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt