Auction House için 50m limiti sizce faydalı mı?

Auction House için 50m limiti sizce faydalı mı?

• Evet. Faydalı.

Oy: 5 4.8%
  • Yönetimin kararı. Yorumsuz.

Oy: 7 6.7%
  • Hayır. Eski hali daha iyiydi.

Oy: 92 88.5%

• Kullanılan toplam oy
    104
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RickSancheZz

Üye
50m sınırı oyun zevkimi kaçırdı açıkcası. Neden pazarcıların eline gönderiliyoruz ki ? Eski oyunda parası olup pazarı elinde tutan 3 gb olan itemi 2 gb ye alan kişilerden bıkıp gelmişken burdadamı aynı sorunu yaşayacağız ? Zaten satacaklarım 10m anca tutacak ben oynamayı bırakıp charımı pazardamı kitleyecem bunun için ? 50m altın düşürücülecektir bilgisi geldi teşekkür ederim. Ama anladığım kadarıyla kaldırılmayacak. Yani sorun devam edecek.

@goktug16 evet ısrarla limiti düşürücez diyorlar. Kaldırmak seçeneklere dahil değil.

Bu kadar tepki gösteriliyorsa ve kalkmayıp sadece limit düşürülüyorsa yazık gerçekten

Baskan

Üye
Selamlar,

Auction House güncellemesini yakından takip ettiğimizi bilmenizi isteriz. Sayılabilir itemler ve potlar için bir sonraki yamada güncelleme gelecektir. Ek olarak istenilen 50.000.000 altın düşürülecektir.

İyi forumlar.
Neden Bir limit olmak zorunda bunun gecerli bir sebebi var ise aciklar misiniz ?

HazyShade

Üye
Şimdi bana şunu söyleyin
burada arkadaş daha yumurta fiyatını bilmiyor oyunda misafir gibi takılıyor, yumurtanın fiyatının chicken respawn süresi kısaltıldığı için düştüğünün bile farkında değil...
diyor ki ... ( daha aukşın haus demeyi öğrenemedi oraya takılmayın kendi tarzı o, aktion diyor)
"Aktion haus iğrençten öte birşey, neden bakıyorum 10k ya koymuş 9.999 a koyuyordum nedir seri satılsın, öbürü 9.98 derken 3k lara kadar düşmüş" diyor. Halbuki 20dakika respawn olan tavuk 1 dakikada doğmaya başladı haliyle yumurta fiyatı düştü. Oyundan bihaber bi şekilde yorum sallıyor.

Sqadii sevdiğim bir KO yayıncısı, ama asla iyi bir ROW yayıncısı değil. Bu herif bunu dediken bir kaç gün sonra AH kapanıyor ve tam da işaret edilen noktada saçma bir çözüm getiriliyor.

Ben bu oyuna az çok emek veren ve KO dışında MMORPG tecrübesi olan birisi olarak bu rezalete şahit olduktan sonra net bir şekilde şunu söylüyorum...

BU OYUNU KURGULAYAN, HAZIRLAYAN KİŞİ VEYA KİŞİLERİN (çok az kişi olduğuna eminim) OYUNCAĞI OLUYORUZ. BU KİŞİLER KİMDEN FİKİR ALMASI GEREKTİĞİNİN, KİMİN BOŞ KONUŞTUĞUNUN FARKINDA DEĞİL. BIRAKIN ŞU LANET KO'a BENZEME SEVDANIZI. PvP Mekaniğinde kendimizi birşey üretemiyoruz mecburuz diyorsanız eyvallah, ama çok iyi yaptığınız şeyi geliştirmek varken ( AH gibi , sadece filtre ekleyip, daha modern yapacaktınız) neden tezgah açmaya zorluyorsunuz milleti.
Benim oyun için ayıracak günlük 3 saatim var. Pazarda 1 saat geçirmeden piyasayı öğrenip tezgah açamıyorum ki daha 2 hafta öncesine kadar gayet mutlu bir şekilde AH ile bu sorun ortada yoktu. Bu değişiklik SİZİN ve AKLI YOK FİKRİ ÇOK insanların HANGİ YÜCE HEDEFİNE hizmet etti.

lorddark

Üye
limiti düşürüp neye düşürecekler sanki 10me mi düşürecek ? 200k ya item koyan adamın ne suçu var ? ben epic vs scroll düşürüp satıyorum ben bunun için neden pazar kurayım ki ? neden zaman harcıyayım neden pcmi bununla yıpratayım ki öyle pcyi az yoran bi oyunda değil bu

HazyShade

Üye
Hani gören de mükemmel optimize bir oyun var ortada, akıllı uslu PC de arkaplanda çalışabiliyor, hatta mobile app var oradan yönetebiliyorsun, daha çok oyunda kalarak aidiyetini artırma amacında olduğunu düşünebilir.
Hayır hiç birisi yok, 4 yaşındaki PC ler ROW açılınca can çekişiyor. Daha PC özelliklerini tarayıp optimize ayar önerisi verecek duruma gelemediniz. Sallapati bir Video Graph özelliği getirip şu donanımda iyi çalışır diyip öneri bile yaptırmıyorsun, güncelleme notuna deneyin bi yazıyorsun. AZ KENDİNİZİ BİLİN ÜRÜNÜNÜZÜ TANIYIN.. Oyuncuların %60+ donanım kaynağı sorunu yaşıyor ve neredeyse en düşük ayarlarda oynuyor. Sen hala Dorion Lagında TEZGAH açtırma derdindesin...

N3v3N

Üye
Bizi diğer oyunla karistirmayin, benzetmeyin diyen sizsiniz. O oyuna benzemek için ne varsa yapıyorsunuz. Bu ne yaman çelişki?

DeniRo

Üye
Oyunda bir sürü lag var bir sürü hata var etkinliklerde sorun var droplarda sorun var joblar arası dengesizlik var.Sen kalk 2 3 tane artık pazarcımıdır yayıncımıdır onların uyup çalışan sistem A.H ye müdahale et. Yav bir sürü sorun varken bunlarla uğraşmak varken neden AH neden.Zaten oyundan drop düşmüyor ne koyacağım ben oraya 50m ye.Limit düşecekmiş 10m ye düşse ne olur drop yok.Zindandan düşmüş sunshard pazara 1m ye koyup günlerce pc açık bırakıp onun satılmasını bekleyeceğiz vay babam vay.

HazyShade

Üye
Benim oyun için ayıracak günlük 3 saatim var. Pazarda 1 saat geçirmeden piyasayı öğrenip tezgah açamıyorum ki daha 2 hafta öncesine kadar gayet mutlu bir şekilde AH ile bu sorun ortada yoktu. Bu değişiklik SİZİN ve AKLI YOK FİKRİ ÇOK insanların HANGİ YÜCE HEDEFİNE hizmet etti.

Birisi demişki halen fiyatları görebiliyorsun... Yahu şu oyunu gerçekten oynamıyorsunuz... Oynayan adamın çektiği çileden haberiniz yok...
Elimde 4-5 çeşit balık, 3-4 çeşit toplayıcılık malzemesi 2 tanede epic silah var.
Ben pazar kurmak için tek seferde hepsinin fiyatını yazıp kurmam gerekiyor. Önce AH den baktım fiyatları bi kenara yazdım, (kalem defter, notepad girdi işin içine...) kurayım derken 7. eşyanın fiyatında yanlış yazmışım boz tekrar ... yine hazırladım yazdım fiyatları kur dedim, lag oldu... hareket ettim hooop en başa...
Sonra yine tekrar tekrar denedim, en sonunda kurdum. Lan bu +6 bluewing 10m çok düşük şunu şimdilik satmayım belki oyunun başında değiştirdikleri ice yerine zehir hasarını düzeltirler diyorum, elim gitmiyor pazarı bozmaya yarım saat harcamışım.
Oyun moyun isteğim kaçmış, pazar bilgisayarımı işgal etmiş, içerde az oyalanıp geleyim diyorum... DC yemişim... o tezgahın getirisi silahlar hariç 3-4m. Lanet olsun tezgahına diyorum kapatıyorum oyunu.

YÖNETİMdeki İlgili kişiler haberiniz yoksa tekrar hatırlatayım,
-HERKESİN PAZAR BİLGİSAYARI YOK
-3-4 yaşındaki Oyun bilgisayarları VARSAYILAN ayarlarla Dorionda can çekişiyor, sanırsın uzaya mekik gönderiyoruz, yaptığımız iş pazar.. 40 takla atıp oyunu Low CPU modunda tekrar açıp, Grafik ayarlarıyla mı uğraşalım istiyorsunuz ? Beni ve benim gibi oyuncuları bu kadar zahmete girdirdikten sonra elde ettiğiniz O YÜZCE HEDEFİNİZ nedir? Değiyor mu ?

MiceS

Üye
Bence ah komple kalksın insanların offline olarak pazar kuracagi bir sistem yapilsin. İnsanlar itemlerini satmak icin bilgisayarlarini açık tutmasına gerek yok. Bu güncelleme bir şey için yapılmış ama yonetimin bu konuda herhangi bir açıklaması yok. Bu gerçekten ironi. Umarım bu oldu bitti yaptık davranışından en yakın zamanda kurtulursunuz.

themurolity

Üye
Sunucu masrafı yapmak yerine böyle bir çözüm bulmuşlar :) coin den kazandığınız paranın % 3 ile sunucu alabilirdiniz.

Casper41

Üye
çok saçma bir uygulamaya imza attınız işte çalışan adam aksam gelıp zından yapacak ordan 5m-10m lık ıtem alcak bunun ıcın pc sabaha kadar acıkmı bırakacak 50m altının düşürülmesini istemiyoruz tamamen iptal edilmesini istiyoruz biz düşünce ne olacakki 25m düşürdünüz ben bir minoyu 25m nasıl koyacam yada arch ıtemını bu çok saçma tamamen kaldırmanız lazım yoksa pazarcılar ıtemlerı olu fıyatını almaya baslıyacakkı bu oyunun sonu demekktır

JohnPlane

Üye
Birisi demişki halen fiyatları görebiliyorsun... Yahu şu oyunu gerçekten oynamıyorsunuz... Oynayan adamın çektiği çileden haberiniz yok...
Elimde 4-5 çeşit balık, 3-4 çeşit toplayıcılık malzemesi 2 tanede epic silah var.
Ben pazar kurmak için tek seferde hepsinin fiyatını yazıp kurmam gerekiyor. Önce AH den baktım fiyatları bi kenara yazdım, (kalem defter, notepad girdi işin içine...) kurayım derken 7. eşyanın fiyatında yanlış yazmışım boz tekrar ... yine hazırladım yazdım fiyatları kur dedim, lag oldu... hareket ettim hooop en başa...
Sonra yine tekrar tekrar denedim, en sonunda kurdum. Lan bu +6 bluewing 10m çok düşük şunu şimdilik satmayım belki oyunun başında değiştirdikleri ice yerine zehir hasarını düzeltirler diyorum, elim gitmiyor pazarı bozmaya yarım saat harcamışım.
Oyun moyun isteğim kaçmış, pazar bilgisayarımı işgal etmiş, içerde az oyalanıp geleyim diyorum... DC yemişim... o tezgahın getirisi silahlar hariç 3-4m. Lanet olsun tezgahına diyorum kapatıyorum oyunu.

YÖNETİMdeki İlgili kişiler haberiniz yoksa tekrar hatırlatayım,
-HERKESİN PAZAR BİLGİSAYARI YOK
-3-4 yaşındaki Oyun bilgisayarları VARSAYILAN ayarlarla Dorionda can çekişiyor, sanırsın uzaya mekik gönderiyoruz, yaptığımız iş pazar.. 40 takla atıp oyunu Low CPU modunda tekrar açıp, Grafik ayarlarıyla mı uğraşalım istiyorsunuz ? Beni ve benim gibi oyuncuları bu kadar zahmete girdirdikten sonra elde ettiğiniz O YÜZCE HEDEFİNİZ nedir? Değiyor mu ?
Tepki koymadığımız ve her yaptıkları şeyi kabullenip ilerde izleyelim görelim diyoruz bu yüzden oluyordu bu Action House olayı tüm oyuncuların sabrını taşırdı artık ben düzelene kadar istediğim seviyeye gelene kadar bırakıyorum yeter artık malum oyunun yönetimi bile bu kadar kötü hareket etmiyor gerçekten yani sıktı artık.

JohnPlane

Üye
50m sınırı oyun zevkimi kaçırdı açıkcası. Neden pazarcıların eline gönderiliyoruz ki ? Eski oyunda parası olup pazarı elinde tutan 3 gb olan itemi 2 gb ye alan kişilerden bıkıp gelmişken burdadamı aynı sorunu yaşayacağız ? Zaten satacaklarım 10m anca tutacak ben oynamayı bırakıp charımı pazardamı kitleyecem bunun için ? 50m altın düşürücülecektir bilgisi geldi teşekkür ederim. Ama anladığım kadarıyla kaldırılmayacak. Yani sorun devam edecek.
Hala kaldırılmicak demeye çalışıyorlar inanılır gibi değil

:NaturoN:

Üye
Rise yöneticileri bu pazar sistemi ilk defa sizin karşılaştığınız bir sorun değil çünkü bu MMORPG işini ilk yapan kişiler de sizler değilsiniz.
Yıllar öncesinden Ultime Online(1997)'dan beri oyunlarda oyun içi ticaret var. Ve bunların en yaygını milyonlarca oyuncusu olan WOW,ESO,GW2 ... gibi onlarca oyun var.
Bu sorunlar yıllar önce başkaları tarafından kafa yorulara çözüme kavuşturulmuş sorunlar.
Neden kendinize bunları rehber/yol haritası edinip kullanmak yerine TEKERLEĞİ BAŞTAN İCAT ETMEYE çalışıyorsunuz.

Lütfen fantastik şeylerle uğraşmayı bırakın. Oyunda halen teleport olduğumda kıyafet ayarları sıfırlanıyor. Halen chat bugu devam ediyor. PVE içerikleri çok zayıf. Bunlara odaklanın lütfen. Bırakın pazarla uğraşmayı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt