İstek Auction House Limiti

Nisshe

Üye
Öncelikle Merhaba

Auction House limitinin kaldırılması bence daha sağlıklı olur 60 levelim ortalama 5 6 tane tanesi ortalama 1M eden eşyalarım var fakat 20 M altına malesef auction house koyamıyorum çünkü minimum 20 M olması gerekiyor.

Offline Merchant'ta kapalı şimdi ben Exp'mi kasayım ? Farmmı atayım ? Yoksa Characteri 5 M için 20 saat pazaramı kitleyeyim ? Limit olucaksa Auction housenin ne anlamı var ? Limit dediğiniz böyle olmaz. Limit belli bir itemin belli aralıklarla satılması gerekir. Örnek vermek gerekirse +8 Branch Minimum 300 K Maksimum 2 M Gibi

+8 Branch farmlasam 20 M'den aşşağıya koyamıyorum bu ne saçma iş ?

RickSancheZz

Üye
burda sayfalarca konuştuk, maalesef limit kaldırılmadı 50 m den 20 m e düştü ve sayılabilen itemler muaf tutuldu. Sonrasındada konu kapatılmış neden bilmiyorum

Limit belli bir itemin belli aralıklarla satılması gerekir. Örnek vermek gerekirse +8 Branch Minimum 300 K Maksimum 2 M Gibi

bu olamaz, olsada sürekli fiyatları güncelleyecek birisi olması lazım, 4-5 ay önce 60 m e satılan beltler 5-10 m arasında geziyor, bu iteme önceki piyasaya göre minimum 40 m limit koyulsa şuanki durumda kimse pazara koyamazdı, ya çöpe gider yada kırdırılırdı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt