Selam Arkadaşlar Auction House Pazar - off kurup satış yapabiliyoruz tek sıkıntı bir item satmak istediğimizde
her zaman ks geliyor herkes birbirine ks atıyor item düştükce düşüyo bedava gidiyo bildiğin...
Aldığın item 10gb verdiysen ertesi gün satmak istesen 10gb değil altına koyman lazım yada o gün aynı item birisi
koyuyo hep altına fiyat düşürülüyo auction çok güzel ama sıkıntılar çok var pazar öldürdü gibi geliyor bana gün geçtikce
sizin görüşleriniz nedir arkadaşlar merak ettim sanki bana öyle geliyor.
Teşekkürler yorum öneriler yazabilirsiniz.
İnsanlar aç olduğu için 5m altına günahını vermiceği için tutuyor, halbuki veriver 10m altına adam sevinsin giysin gitsin +sını bassın, 1 droptur yani nedir ? herkes aç herkes çok zeki herkes kar etmek istiyor vb vb- bu nedenle olan olaydir bu,
bir örneği de ülkemizde var işte.
kira fiyatları fırladı diye 2 bin tl lik evini 10 bin tl ye koyup 1 yıl kiraya verilmesini bekleyip zarar ettiğinin farkında olmadan yapılan bir zeka ürünü hareketi.
pazarda da bu mevcut, dürüstlük zaten hak getire! birine bi item satıcak onu 1m altından 3m-5m altından vericeğine başkalarıyla yarışa girip itemin değerini düşüryolar ama umurlarında değil çok ilginç bi olay.
175m teklif ediyosun eartshaker 5 e, adam 180 e veririm diyor, pazardakiler 183- ama asıl ederi 160 ? bilmiyosun alıyosun, bir çok itemle birçok örnek verilebilir, sabah ayrı pazar, akşam ayrı pazar.
durum böyleyken 8 tane pc açanlar parti şeklinde zaten kasıyor slotlarda düşürüp basıyor pazara bırakıyor.
adamın birinden item alicam pmleştik, yanına gittim başka karakteriyle trade atip itemi koydu, diğer karakteri aynı itemi hala satiyor pazarda. ve öyle basit itemler değil para eden itemler. yani diceğim şu, o itemi o + seviyesinde 5 kişi filan satiyor. başka yok. olaya gelirmisin ?
e şimdi yeni oyuncular geliyo ? insanlar zar zor bişiyler kasmaya çalişiyo drop rate yerlerde upgrade yerlerde. sabah bir sayfa item yaktım üstüne eartshaker 5 i 6 ya geçirmeye çalışarak ' yaktım ' hadi gidersin 3 haftanı zamanını verirsin farmlar + basar gene yaparsın sorun değil, giden zamanına emeğine oluyor, ama bu kadarı fazla değil mi ?
3 gündür makro reportluyorum slotlarda.
bi pri aliyor bi warrior 2 pc den, warrioru düşük skille makroya oturtup priestiyle 50sn içerisinde 1 heal atma ayarlamış, mana regini atiyor krallar gibi kasiyor.
yönetimin dediği şey makroya hayır herkes eşit olmalı. hayır arkadaş herkes eşit değil, oyun ne kadar para yatırırsan seni o kadar ödüllendiriyo. ne kadar zaman yatırırsan değil. oynamıyosun bile oyunu zaten row a bırakıp gidiyosun, yandada başka karakteirnle pazardasin. bu kadar eşit olmayan bi oyunda eşitlik varmış gibi konuşmaları komik değil mi ?
zaten bu acil itemler ucuza alınırcıların banlanması gerektiğini düşünüyorum. birde şey yaziyolar, ' değerine yakın ' ki alakası yok. tek işleri güçleri insanları keklemek, 5m 10m kar etmek, tamam ettin noldu çok mu zekisin, egon mu tatmin oldu, mutlu mu oldun ? hani şey olsa anlarım, biz protean ız onlar lunaskar, hani bizim yerde satalım bizim adamlar güçlensin sonuçta bunun yarın bugun pk sı var, yada bizim adamlara bi güzellik yapalım vs. bireysellik diz boyu.
bu bakış açısı ve karakter yapısı pk yada yansıyo. herkes illa öldürmek zorunda. illa en iyisi olmak zorunda, en ufak birşeyde takım arkadaşına laf söylüyor, küfrediyor vs. bakınız cyrstal forest.
dün gece all chat den zaten 4 kişi saçma sapan konuşuyodu ne ban yediler ne bişiy. din devlet vs her konuya girdiler.
zaten herşey çok kolay, sen pazarında ol row unda partinde expini kas, aç yandan pc ni,1 lvlmısın ? süper. yaz all chatden kasın beni diye, zaten illaki kendi 4 karakterini kasan bi arkadaş oluyo hiç bitmiyolar, git onlarla skeletona 25 ol, ordan bi tren yap oraclede 50 sin, tamam kankitolarınlada git bi ss patlat 4-5 gün, git görevleri yap 63 ol, zindan kovala 5 karakterle, sonra expine bak, her gün zindanlara gir bi yandan max lvl a yakın karakterlerini sat sitelerde, bi yandan pazarına bak, senden kralı yok ^^
oyun felaket şekilde geriye gidiyo. bilmem farkındamısınız ama oyun bu ? zevk almak için eğlenmek, zaman öldürmek için oynadığın birşey, eminim normal hayatlarında bu kadar rekabetçi değil bu insanlar.
ve eminim yönetim iyi düşüncelerle ilerliyodur gidişat için ama suistimal aşırı boyutta. Böyle devam ederse oyundan zevk alan insanlar sadece biraz para yatırıp gb ile item dizip, lvlını kasarken 1-2 arkadaş edinip bir clana girip, böyle akşamları arada pk giren insanlar olucak.
yayıncılar zaten ayrı bi komedi. + basmaları drop almaları bunlardan bahsetmiyorum bile. bp açıp birkeresinde bir karakterimle tam 3 lvl aldım hellhound kese kese, bir tane takı drobu görmedim. 3 lvl diyorum arkadaşlar. item vardı üzerimde 56 dan 59 oldum. (6 arch travel set 8 set brawler ring vs vardı üzerinde.)
hadi karakterler arasındaki dengesizlikleride geçtim illaki düzelir zamanla.
ama düzelmicekler şeylerden biri bizim karakterlerimiz, ve bu karakterler oyundaki karakterlere yansıdıkça bu iş yokuş. hepimiz birşeyler yapmaya kendince eğlenmeye çalişiyoruz, biraz sakin olun bu sadece bir oyun.