Kardeşim ben pazarcı değilim aldığım item 20 dk da değişiyor olması herkez bi altına koymayı çalısıyor bir şeyin bi değeri vardır 1 günde değişmez hızla değer kazanıp hızla değer kaybediyorNe güzel işte alacağın itemin gerçek değerini görüyorsun, yoksa tutturabildiğine satan bir pazarcı tayfası ile kaşı karşıya kalırsın. Senin avantajına olan bir sistemi neden kötülüyorsun ki anlamadım, bundan rahatsız olan tayfa belli, e sen item aldım diyorsun ama şikayetin satıcı şikayetleri gibi anlamadım konuyu.
Örnek verdiğin firma 6 sınıf ürünler satan firma örneğe bak ya 6 sınıf yerden ürün almam kalitesiz beslendiği için ülke bu halde beyin çalışmıyorBim i kapatalım ucuza satıyor. Diğer marketler yerleştirsin
Kapatalım işte sen hep 1nci sınıf mal al.Örnek verdiğin firma 6 sınıf ürünler satan firma örneğe bak ya 6 sınıf yerden ürün almam kalitesiz beslendiği için ülke bu halde beyin çalışmıyor
Anlamak istemiyorsun item fiyatı değerlenebilir değer kaybeder ama 1 2 saate bukadar oynak olamaz piyasa ben de oyun da zevk almak için oynuom para yatırmıyorum oyunda pazar bile kuramıyoruz doluluk yüzünden saçma saçma hata veriyorZor olacak ama öğrenicek bizim oyuncu bunun bir oyun olduğunu.
İtemi şu fiyata aldım düştü zarar ettim. Dünyada hangi durumda nerde garantisi var bu şekil alım-satım olayının?
Önce yazılanı düzgün oku adam bim yazınca o cevabı aldıAH ye karşı çıkan kitle kendisini sebebiyle birlikte çok belli ediyoritemin AH üzerinden satılması yada fiyat sorgusu yapılmasının ne alakası var itemin kalitesi ile. şimdi elden satılan pahalı silahla ah den satılan aynı silahın dmg farkımı var
tam komedi.
Düzgün okudum merak etmeyin, örneği veren arkadaş bir mağazanın kapatılmasını dile getirmek istedi, ama konuyu sen farklı yere çekmek istedin şimdide yine farklı yere çekmek istiyorsun, örnek olarak BIM değilde Migrosu verdiğini farzet ordan devam et istersen.Önce yazılanı düzgün oku adam bim yazınca o cevabı aldı
Harley x itemin var 10k dan koyuyorsun pazara yanıda ahmet geliyor 9k dan koyuyor onun yanına ayşe geliyor 8k dan koyuyor bunu gören mehmetinde acil paraya ihtiyacı var shottan yazıp 7k dan satıyor itemini. AH ler içinde aynısı geçerli, ama AH de saatlerce market market gezip fiyat araştırmana gerek kalmadan toplu görebiliyorsun itemleriArch online da bu pazar sistemi vardı ama fiyat durmadan değiştiremiyorlardı ofline pazar sistemi vardı itemi koyuyordun 12 saat kitli kalıyordu item şuanda pazar bile kuramıyoruz oyunda
Hatta oynadığım bir oyun vardı ismini burada yazmayım, AH ye koyduğun itemlerin satış durumunu v.s. web sitesinden bile takip edebiliyordun, adamlar 11 yıl önce bu sistemi getirmişlerdi düşün artık ne kadar gerideyiz. Ama şu bir gerçek ROW yönetimi bu sistemi istemeseler internet üzerinden gb ve item satışının önüne geçerlerdi, anlaşmalı e-pin satış sitelerinde bile item ve gb satışı varken, piyasayı ucuzlatacak veya illegalin önüne geçecek bir adım attıklarını halen görmedim görmeyide umut etmiyorum açıkçası, ne yapılmak istendiği belli muhtemelen danışman olarak kullandıkları kişiler vakti zamanında bu işlerden çok para kazanmış veya kazanmakta olan insanlar.Ah olursa hem senin pazar kurmak sayi problemin olmaz bankada pazara kurcak itemim var koyamiyorum Pc bosda degil diye ne sacma.