İstek Auction House

Destumi

Üye
Merhaba 4 gündür Auction House çalışmıyor bununla ilgili ne zaman çalışma olacak?

Colman

Üye
ticaretimizi kolaylaştıran bir sistem umarım kısa sürede düzelir

mrares

Üye
ticaretimizi kolaylaştıran bir sistem umarım kısa sürede düzelir
Evet oldukça sorunlu şu anda, Lunaskar'da 5.000 gold'a asparagus koymuşlar alamadım diye içim yanmıştı :D Protean oyuncusuna neden gösteriyorsun :D Gerçi şu anda buglu olduğu için de işte can sıkıcı bir durum. Bu hafta gelecek olan crafting patch'i ile birlikte düzelir diye düşünüyorum yani umuyorum.

EREBOSS

Üye
Auction house ın pazarı rahatlatmak ve kolaylık sağlaması için geliştirilip kullanıldığını biliyoruz ve evet gayet iyi bir çalışma prensibi var ancak bana kalırsa pazar kurma ve offline merchant sistemini kaldırarak auction house npc si adı altında alışveriş sistemi olması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum

EREBOSS

Üye
Auction house ın pazarı rahatlatmak ve kolaylık sağlaması için geliştirilip kullanıldığını biliyoruz ve evet gayet iyi bir çalışma prensibi var ancak bana kalırsa pazar kurma ve offline merchant sistemini kaldırarak auction house npc si adı altında alışveriş sistemi olması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
Böylelikle satışa koyulan item biz oyuncular offline /online durumunda iken bile işlem görebilecek.Daha iyi olacak diye düşünüyorum

fpsdropyiyorumaq

Üye

Auction House sistemi komple aktif hale getirilmeli artık şu dorionun görüntü kirliliği biraz azalmalı lag sorunu da çözülür pazarcılar kan ağlıyıcak gerçi ama :)

EREBOSS

Üye
Al sat pazarcıların ağlayacak bir durumu olacağını sanmıyorum.Auction House mantığı budur olması gereken de bu bekleyip göreceğiz

mrares

Üye
Auction House full+full geliştirilip offline merchant geldiği zaman tadından yenmez bir hal alacak oyun.

Mr.Policeman

Üye
bi çalışıyor bi bozuluyor bende çözemedim ama 50 qty i all yaparsanız daha çok itemlar cıkıyor bilginize

CuneytARKIN

Üye
Pazarcı değilim ama oldum olası karşıyım bu sisteme :D Piyasasının altında item almak, Piyasasının üstünde item satmak herkesin hakkı. Çok gezen çok dolaşan ekmeğini yemeli diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt