Automatic helper deneme süresi ile ilgili.

Robert

Üye
Bu hizmeti geri dönüt toplama amaçlı da olsa bir süre ücretsiz vermeniz gerçekten çok güzel bir hareket. Zamanlama olarak da çok iyi denk geldiğini gözlemliyorum. Slotlarda exp kasan oyuncu sayısı çok azalmıştı çoğu sooth sayer slotu bile boş kalıyordu. Yeni başlayan oyuncular çok zorlanıyorlardı. Bu program oyunu gerçekten çok canlandırdı. Ücretli ve eksikleri giderilmiş hali 27'sinde gelecek sanırım. Denemek için de bir yerde 1 hafta süre var diye bir şey okumuştum. Bu sürenin biraz daha uzatılması çok çok iyi olur. Yeni hesaplara premium etkinliği ve bu helper oyuncu sayısını bariz şekilde arttırdı.

Robert

Üye
Tanımıyorum tasvip etmiyorum ortak discorrda oldugum birisi sadece.
Bu tarz şeylerin önüne geçmek için arkadaşın da dediği gibi drop kaldırılabilir. Exp kasmak isteyenler mağdur olmamış olur. Bu arkadaş da abartıyor gibi geldi bana. Diğer oyun gibi değilki bu 1000 tl'lik pc ile oynayabilsin. Oyunu stabil oynatan 8 makine zor bence.

Mitraileusse

Üye
Bu şeylerin önüne nası geçilir gerçekten çok sıkıntı adam parayı masaya vurmuş pc almış hesap kasmış gibi cevapları duymaktan çok korkuyorum .

Bu tip insanlar bu oyunda engellenmeli !!!

Zbam

Üye
Rowanın fiyatlandırması çok önemli olacak bu konuda

Robert

Üye
Rowanın fiyatlandırması çok önemli olacak bu konuda
Çok pahalı olacağını sanmıyorum. Oyunda market ürünleri çok ucuz diğerlerine göre.Ücretli olan gelene kadar deneme süresini uzatsalar biraz daha çok iyi olacak herkes için.

AtiRyan

Üye
Bu tarz şeylerin önüne geçmek için arkadaşın da dediği gibi drop kaldırılabilir. Exp kasmak isteyenler mağdur olmamış olur. Bu arkadaş da abartıyor gibi geldi bana. Diğer oyun gibi değilki bu 1000 tl'lik pc ile oynayabilsin. Oyunu stabil oynatan 8 makine zor bence.
Apu sistem ile gayet mümkün.

Zbam

Üye
Çok pahalı olacağını sanmıyorum. Oyunda market ürünleri çok ucuz diğerlerine göre.Ücretli olan gelene kadar deneme süresini uzatsalar biraz daha çok iyi olacak herkes için.
Diğer ürünler gibi ucuz olursa bittiğimizin resmidir buraya yazıyorum.

Robert

Üye
Hocam premium , toplama peti vs para değil. 3 paket sigara alınmıyor 1 aylık pre parasına. Bunları baz alarak söyledim. Potlardan genel bir şikayet var o ayrı. Onun dışında da oyuna etki eden pus itemi yok zaten. Kozmetik geriye kalanı. Almayınca diğerlerinden geri kalmıyorsun. Market politikasını beğeniyorum ben oyunun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt