Ayarlar Bölümündeki APM Nedir (Automatic Performance Mode)

Hedvein

Üye
İşlevini tahmini olarak öngörebilmekle beraber tam olarak ne işe yaradığı konusunda bilgimiz yok, bilenler varsa yorumda belirtebilir mi acaba?
Hangi sistemlerde hangi ayar olmalı, APM Açık olarak kullanılması gereken durumlar neler?
Teşekkürler.

platoon0x

Üye
adamlar daha silahlardaki elemental damagelerin düzgün çalışmasını düzeltemiyor apm filan boşverin şimdi teknik ekipte ne olduğunu bilen birisi yoktur muhtemelen

Vioneeraa

Üye
Sevgili hedvein;
Öncelikle selamlar!
bu konuda bildiklerimi aktarmak ve arkadaşlarımızada yardımcı olmak isterim.
APM yani Auto Performance Mode' u bildiğimiz üzere monitörünüz ile sizin oyun kare hızını eşitleyen bir freesync bi sistem.
Bu sayede bu mod açık kullandığımızda monitör hz hızımız oyuna entegre edilip size daha iyi bir performans sağlamakta.
Bu demek değildir ki fps kısıtlar yada sabitler.
Ancak ve ancak sadece oyun içi anlık kare hızını monitörünüze uygun bir şekilde yansıtır.
NVDİA DLSS ve ya AMD FSR modlarıda biiliyorsunuz ki oyun içerisinde size belli performans artışı sağlamakta.
Dilersen bu konu hakkında sana bildiklerimi aktarayım ve sende bir rehber videosu çek.
bilmeyen kardeşlerimize de bu konuda yardımcı olalım.

Sevgiler.. <3

KARLIGAN

Üye
Sevgili hedvein;
Öncelikle selamlar!
APM yani Auto Performance Mode' u bildiğimiz üzere monitörünüz ile sizin oyun kare hızını eşitleyen bir freesync bi sistem.
Bu sayede bu mod açık kullandığımızda monitör hz hızımız oyuna entegre edilip size daha iyi bir performans sağlamakta.
Ancak ve ancak sadece oyun içi anlık kare hızını monitörünüze uygun bir şekilde yansıtır.
NVDİA DLSS ve ya AMD FSR modlarıda biiliyorsunuz ki oyun içerisinde size belli performans artışı sağlamakta.
Dilersen bu konu hakkında sana bildiklerimi aktarayım ve sende bir rehber videosu çek.

Sevgiler.. <3
merhaba , nvidia dlss yi hangi modda kullanmami onerirsiniz ? 3060ti var epic ayarlarda oynuyorum. genelde off modunda duruyor benim o ayar ne yapmaliyim bilemedim

Relapse

Üye
merhaba , nvidia dlss yi hangi modda kullanmami onerirsiniz ? 3060ti var epic ayarlarda oynuyorum. genelde off modunda duruyor benim o ayar ne yapmaliyim bilemedim
Konuyla biraz alakasız olacak ama bir videonuzda parti bardaki ayarlarınızın değişik olduğunu gördüm. Can barları vs daha büyüktü, ben de o ayarları öğrenebilir miyim?

Bigjest

Üye
Merhaba
(APM) Auto Performance Mode seçeneği aktif hale geldiğinde oyun kendi arayüzü içerisinde grafik ve belirli ayarları/kaynakları kısarak oyuncuya daha stabil değerler kazandırmayı hedefleyen bir performans modudur. Oyuncular APM modunu ayarlar kısmından aktif ettiklerinde rakiplerini ya da oyun içi texture'ları daha basit şekilde görmektedir.

Bigjest

Üye
Konuyla biraz alakasız olacak ama bir videonuzda parti bardaki ayarlarınızın değişik olduğunu gördüm. Can barları vs daha büyüktü, ben de o ayarları öğrenebilir miyim?
Merhaba
Parti seçeneğinin hemen sağ köşesinde ayarlar kısmı bulunuyor. Parti kurulduktan sonra parti barı'nın hemen sağ tarafında bulunan ayarlar seçeneğinden arayüzünü değiştirebilirsin.

Hedvein

Üye
Sevgili hedvein;
Öncelikle selamlar!

Sevgiler.. <3
Sevgili Leonzzz,
Bu konuda da cömert bilgi paylaşımın için teşekkür ederim. Bildiklerini bu şekilde detaylı anlatman çok hoş. Rehber video konusuna gelince, discord üzerinden bir gün görüşüp detaylı bir rehber videosu ayarlayabiliriz. O güne kadar bilgilerine mukayyet ol lütfen.
Görüşmek üzere:)

Vioneeraa

Üye
merhaba sevgili karlıgann.
müsait vaktinizde yardımcı olmaya çalışabilirim.

ve tekrar merhaba dostum sevgili hedvein! elbettee rehber video hakkında discord üzerinden irtibat halinde olabiliriz. @hedvein

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt