Aynen kanka RNG

:NaturoN:

Üye
Bence RNG algoritmasına karakterin upgrade geçmişide eklenebilir. En azından bu kadar muzdarip olmaz. Allahın kanunları gibi RNG hesabını savunmaya gerek yok

isoztrk

Üye
İtem basmak cidden zulüm.Ben artık denemiyorum bile.O yüzden serverde +7 itemler bi dünya tl ye satılıyor.Basan yol,olanda zaten çok değerli. +9 falan yakın gelecelte kimse beklemesin derim.8 e basmaya bile korkar oldu millet full 7 setle dolanıyoruz :)

bedomazo

Üye
sans dostum sans bende hic almadim aylarca sonra 1 ayda 5 tane unique atti onuda atmayabilirdi veya fazlasini atabilirdi sonucta rng oldugunu degistirmiyo

neren51

Üye
:) RNG adam seçiyor ... sonra da frenliyor bir güzel. Çok gerekli herkesin müzdarip olduğu bu başlığı açan arkadaşa teşekkürler. Tek değilsin senin gibi yüzlercesi var ben , biz dahil. Şimdi yalanlamalar gelecek hurafe denilecek belki ama bir kaç ekleme yapayım buna tespitimiz olan;

Binlerce cash yüklemesi yapılmış oyunda çok uzun aktif hesaplar RNG nin şans faktörünün hep olumsuz yüzünü görürken bu zindan dropları olsun, upgrade olsun, kutu kırdırma olsun ...

Kuruş yüklenmemiş , arada bir girilen hesaplar ise RNG nin hep şanslı boyutundalar bunu aylardır çooook güzel tecrübe ettik yani direk kıyaslayarak ben bunu daha önce ticket üzerinden sorduğumda klasik işte RNG açıklaması yapıldı onun üstünde ben artık +5 leather basamaz , priest elite gaunlentten başka item düşüremez zindanda pot bile düşmez bir hal aldım enteresan bir durum tabii denk gelmesi tamamen kısmetim kapandı .. tamamen tesadüf yok artık bir de manel karakterlerin drop ratelerine felan mı müdahale edilecek böyle bir şey mümkün olabilir mi imkansız .. yapılamaz yani öyle birşey ..

Garip takım arkadaşlarım 3 - 5 leather basıp satıp item yapmaya çalışıyordu .. aa bir süre sonra hiç basamaz oldular RNG işte haftası haftasını tutmuyor diyeceğiz de sonradan hiç basamaz oluyorlar tuhaf ... kutu kırdırıp 3 - 5 kar eden adamlar bir süre sonra o hesaptan hiç drop alamaz oluyorlar .. yani sanki gm ler geziyor oyunda hmmm bu arkadaş şuradan yürüyor dursun biraz serinlesin... sen çok kutu kırdırdın yeter aldın alacağını al git artık .. upgrade yeter sen çok bastın .. zindan hergün girip girip ... yok artık .. 10 ay bir tane unique düşmeyince ( epic 2 tane attı işte para etmediği zaman bi golden bi tane de daha dandik bir epic takı vs. ) gittim bütün itemleri sattım RNG yüzümüze bu hesaptan gülmeyecek belli ki dedim şimdi başka bir hesaptan başkta bir karakterle oynamaya çalışacağız çünkü tiksindirdi ana karakterim şans nasıl şans yav 1 değil 2 değil 3 değil 100 değil bin değil ... ama diğer taraftan boş hesaba şelaleeeee hmmm bir işte bir tuhaflık var adı RNG

ID bazlı olarak - oyuna yüklü harcamada bulunan 7/24 oynayan hesaplar ŞANSSIZ - oyuna kuruş yatırmamış arada takılmacalı hesaplar ŞANSLI = RNG Sistemimiz aylarca şahit olduğumuz durum bu - bu oyun emeğin çok para etmediği çok şanslı isen yürüdüğün bir vaziyette sürekli vadedilen şeyler gecikiyor

Belki bu güdülen politika tamamen iyi niyetli - az oynayan free to play oynayan arkadaşları düşünülmüş olabilir öteki tarafta diğer çok aktif ve oyuna çok para yatıran arkadaşların bir güzel frenlendiği bir politika yapacak birşey yok bunlar kimseye süpriz değil herkes herşeyin farkında yine de oynuyoruz oyun güzel ..

Allah'tan craft malzemeleri coin felan RNG ye bağlı değil Allah muhafaza ona dua edelim

Bu RNG nin yüzüme gülmesi için 2 kez ırk değiştirdim 1 kez NCS bastım yok belli ki fren ID den koyuluyor - Ya zaten basit mantık 20 tane gm sabah akşam oyunda herkesin ne yaptığını görüyor takip ediyor kaç kişi şurada .. Çözüm basit yeni hesap açıyorsunuz onunla drop bekliyor onunla kutu kırıyor onunla upgrade ediyorsunuz - hali hazırda frenli hesaplarımızla birşey beklemenin acaba şans güler mi belki bugün hadi felan .. diye birşey yok tecrübe ile sabit .. yakalandınız o hesap da kurudu diyelim hemen yenisini açıyorsunuz çılgın exp veren görevler ve hiç pot basmadan başkalarına kestirerek grup zindanda kendinize yeni char kasıyorsunzu ama cash vs yüklememeye çok online olmamaya dikkat edin bunlar RNG Fren Sistemine yakalanmanıza sebep olur. Bu düzen değişene emek uğraş kazanana kadar yapacak birşey yok .. çünkü RNG var

Uzun oldu .. yine de yönetimin bir ihtimal iyi niyetle oyuna yeni oyuncu kazandırmak ağzına bir parmak bal çalmak adına RNG nin onların lehine işlettiği ihtimalini düşünmek istiyorum çünkü diğer ihtimalin yorumu çok nahoş olur oyuncular 2 kategoriye ayrıldıysa 1. para yatıran bataklıkta debelenenler 1m 1m item dizmeye çalışanlar domates patates işte düşen kutuları felan satıp 2. Yav dur şurada bir hesap vardı 0 Rise Cash yüklenmiş total online süresi 2 saat 6 aydır hiç girmedik Boss 'a 10 damage unique drop .. zindanlar uniqueler karakterin bir tarafından bal akaa akaaa gidiyor nasılsa..

İnşallah iyi niyetle yapıyorsunuzdur .. yeni kullanıcı kazanma yeni oyuncuların oyunda tutunmaları içindir ... öteki ihtimali üstümüzde denediyseniz farkındayız evet RNG
Selamlar, aynı şeyleri yaşıyoruz. Konuyu açma sebebim de buydu :)

Bakın kendimden örnek veriyorum Craftla da uğraşıyorum, Upg yapıyorum, farm atıyorum, PK atıyorum, exp kasıyorum. Oyunun bütün aktivitelerini yapıyorum pazarcılık hariç. Nickim Ladykuku bir çoğunuz tanır beni. Kastığım coini upg yaparak harcıyorum craft ile karakterime yeni setler yapıyorum.
Şimdi 21/03/2023 saat 00:00 ile 08:00 arasında 3 arkadaş minimum 200 adet Craft zırhı bastık %10 enhanced gelme olasılığı var :)
bundan önceki günler evet gayet başarılı belki 10 da 1 bazen 20 de 1 bazen 10 da 2 geliyordu yani oran totala bakınca %10 civarlarıydı.
Tekrar bu sabaha gelecek olursak; 200 tane craft zırhı içerisinde toplam 3 tane enhanced aldık. Aynı gece 1 saat 3 arkadaş 5 slot raven döndük 1 tane epic drop alamadık.
Oyunun oranları ile kesinlikle oynanılıyor. Yemin ederim oynanılıyor!
Evet ne kadar AĞLARSAK AĞLAYALIM, yönetim veya kim yapıyorsa evet arkadaşlar biz dropları düşürdük diyecek halleri yok! Ama bilsinler ki yüzlerce oyuncu artık bunun farkında ve oyuncu kaybediyorlar. Adaletli ve Şeffaf olmadıkları sürece kaybetmeye devam edecekler. Okuduğunuz için teşekkür ederim iyi oyunlar iyi forumlar.

GrejuwalTRl

Üye
Kanka item drop konusunda herkes aynı düşünce'de tek char ile 1 yıldır bende oynuyorum. daha geçen hafta luna's flash aldım mage stafı düsün 35 m ederi var sonunda cıktı diye beş para etmez iteme sevinir oldum. 1 yıl içerisinde en az blue dragon ring earnıng divine ring alan tanıdıgım var. öyle oversver felan el itemleri hariç takı diyorum bak :). Upgrade olayına gelecek olursak bence karakter şansının olduguna inanıyorum genelde aynı nickleri görüyorum oyun içerisinde +8 +7 geçiren ben bu zamana kadar 2 3 parça +7 elite ancak basabildim :)

Opus Magnum

Üye
Ben tek hesapla oynuyorum,

Aylar sonucu aldığım droplar ise

-Holy Priest Earing
-Kings Ornate Hammer
-Axe of Destruction
-Dark Mamba

Mamba ve axe i 2 gün üst üste aldım.

Powerslavee

Üye
Dün zindanımda biri hem knights earning hem de unique silah aldı (adını umuttum 30-40m’lik birşeydi)

5 aydan fazladır oynuyorum priestimle aldığım drop 2 tane hells scream ve 1 tane elven bow

1 aydır açtığım zindan charı assasin earning ve swiftness pendant düşürdü grup zindanından. Solo easy zindandan da assasin ring düştü.

Bu dediklerim 2 ay içinde oldu ama ilk 3 ay bluewing’den bile daha değerli bir eşya düşmedi. Bunlar düşmeyebilirdi de tamamen şans. Düşerse üstünüzü iyileştiririz, düşmezse farm yapar daha uzun sürede iyileştiririz :)

HazyShade

Üye
Aynen kanka RNG
11 dk arayla Kaleb ve Divine Earring alabilmek... Aynen aynen 100 ihtimalli zar felan

7qmokdm.jpg

Faraza

Üye
Dün zindanımda biri hem knights earning hem de unique silah aldı (adını umuttum 30-40m’lik birşeydi)

5 aydan fazladır oynuyorum priestimle aldığım drop 2 tane hells scream ve 1 tane elven bow

1 aydır açtığım zindan charı assasin earning ve swiftness pendant düşürdü grup zindanından. Solo easy zindandan da assasin ring düştü.

Bu dediklerim 2 ay içinde oldu ama ilk 3 ay bluewing’den bile daha değerli bir eşya düşmedi. Bunlar düşmeyebilirdi de tamamen şans. Düşerse üstünüzü iyileştiririz, düşmezse farm yapar daha uzun sürede iyileştiririz :)

.

Son düzenleme:

bedomazo

Üye
Hııııı , şans. Bana da gelecek ay atacak o zaman? Senin mantığına göre bir süre atması lazım değil mi? :))) Atmadı atmadı sonra attı evet konumuz olayımız tam olarak bu :) Geçmedi geçmedi sonra geçti ... sen bu başlıktaki olayı çok yanlış anlamışsın dostum bir daha okumanı tavsiye ederim bu başlığı ya da bir taraflara sevimli görünme mücadeleni anlıyoruz mı diyelim ne diyelim bilemedim .
:D matematik bilmeyen adamlarla ugrasamam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt