RNG adam seçiyor ... sonra da frenliyor bir güzel. Çok gerekli herkesin müzdarip olduğu bu başlığı açan arkadaşa teşekkürler. Tek değilsin senin gibi yüzlercesi var ben , biz dahil. Şimdi yalanlamalar gelecek hurafe denilecek belki ama bir kaç ekleme yapayım buna tespitimiz olan;
Binlerce cash yüklemesi yapılmış oyunda çok uzun aktif hesaplar RNG nin şans faktörünün hep olumsuz yüzünü görürken bu zindan dropları olsun, upgrade olsun, kutu kırdırma olsun ...
Kuruş yüklenmemiş , arada bir girilen hesaplar ise RNG nin hep şanslı boyutundalar bunu aylardır çooook güzel tecrübe ettik yani direk kıyaslayarak ben bunu daha önce ticket üzerinden sorduğumda klasik işte RNG açıklaması yapıldı onun üstünde ben artık +5 leather basamaz , priest elite gaunlentten başka item düşüremez zindanda pot bile düşmez bir hal aldım enteresan bir durum tabii denk gelmesi tamamen kısmetim kapandı .. tamamen tesadüf yok artık bir de manel karakterlerin drop ratelerine felan mı müdahale edilecek böyle bir şey mümkün olabilir mi imkansız .. yapılamaz yani öyle birşey ..
Garip takım arkadaşlarım 3 - 5 leather basıp satıp item yapmaya çalışıyordu .. aa bir süre sonra hiç basamaz oldular RNG işte haftası haftasını tutmuyor diyeceğiz de sonradan hiç basamaz oluyorlar tuhaf ... kutu kırdırıp 3 - 5 kar eden adamlar bir süre sonra o hesaptan hiç drop alamaz oluyorlar .. yani sanki gm ler geziyor oyunda hmmm bu arkadaş şuradan yürüyor dursun biraz serinlesin... sen çok kutu kırdırdın yeter aldın alacağını al git artık .. upgrade yeter sen çok bastın .. zindan hergün girip girip ... yok artık .. 10 ay bir tane unique düşmeyince ( epic 2 tane attı işte para etmediği zaman bi golden bi tane de daha dandik bir epic takı vs. ) gittim bütün itemleri sattım RNG yüzümüze bu hesaptan gülmeyecek belli ki dedim şimdi başka bir hesaptan başkta bir karakterle oynamaya çalışacağız çünkü tiksindirdi ana karakterim şans nasıl şans yav 1 değil 2 değil 3 değil 100 değil bin değil ... ama diğer taraftan boş hesaba şelaleeeee hmmm bir işte bir tuhaflık var adı RNG
ID bazlı olarak - oyuna yüklü harcamada bulunan 7/24 oynayan hesaplar ŞANSSIZ - oyuna kuruş yatırmamış arada takılmacalı hesaplar ŞANSLI = RNG Sistemimiz aylarca şahit olduğumuz durum bu - bu oyun emeğin çok para etmediği çok şanslı isen yürüdüğün bir vaziyette sürekli vadedilen şeyler gecikiyor
Belki bu güdülen politika tamamen iyi niyetli - az oynayan free to play oynayan arkadaşları düşünülmüş olabilir öteki tarafta diğer çok aktif ve oyuna çok para yatıran arkadaşların bir güzel frenlendiği bir politika yapacak birşey yok bunlar kimseye süpriz değil herkes herşeyin farkında yine de oynuyoruz oyun güzel ..
Allah'tan craft malzemeleri coin felan RNG ye bağlı değil Allah muhafaza ona dua edelim
Bu RNG nin yüzüme gülmesi için 2 kez ırk değiştirdim 1 kez NCS bastım yok belli ki fren ID den koyuluyor - Ya zaten basit mantık 20 tane gm sabah akşam oyunda herkesin ne yaptığını görüyor takip ediyor kaç kişi şurada .. Çözüm basit yeni hesap açıyorsunuz onunla drop bekliyor onunla kutu kırıyor onunla upgrade ediyorsunuz - hali hazırda frenli hesaplarımızla birşey beklemenin acaba şans güler mi belki bugün hadi felan .. diye birşey yok tecrübe ile sabit .. yakalandınız o hesap da kurudu diyelim hemen yenisini açıyorsunuz çılgın exp veren görevler ve hiç pot basmadan başkalarına kestirerek grup zindanda kendinize yeni char kasıyorsunzu ama cash vs yüklememeye çok online olmamaya dikkat edin bunlar RNG Fren Sistemine yakalanmanıza sebep olur. Bu düzen değişene emek uğraş kazanana kadar yapacak birşey yok .. çünkü RNG var
Uzun oldu .. yine de yönetimin bir ihtimal iyi niyetle oyuna yeni oyuncu kazandırmak ağzına bir parmak bal çalmak adına RNG nin onların lehine işlettiği ihtimalini düşünmek istiyorum çünkü diğer ihtimalin yorumu çok nahoş olur oyuncular 2 kategoriye ayrıldıysa 1. para yatıran bataklıkta debelenenler 1m 1m item dizmeye çalışanlar domates patates işte düşen kutuları felan satıp 2. Yav dur şurada bir hesap vardı 0 Rise Cash yüklenmiş total online süresi 2 saat 6 aydır hiç girmedik Boss 'a 10 damage unique drop .. zindanlar uniqueler karakterin bir tarafından bal akaa akaaa gidiyor nasılsa..
İnşallah iyi niyetle yapıyorsunuzdur .. yeni kullanıcı kazanma yeni oyuncuların oyunda tutunmaları içindir ... öteki ihtimali üstümüzde denediyseniz farkındayız evet RNG