İstek Aynı hesapta 2 farklı ırk

Socottz

Üye
Merhaba bence aynı hesap üzerinde Protean ve Lunaskar açılabilmeli karakterler siline bilmeli böylece insanlar sürekli hesap açmak zorunda kalmasın muhtemelen oyun içi ücretli opsiyon koymuşsunuzdur ama bu kadar kolay bir özellikten para kazanmasanız da olur

Son düzenleme:

Socottz

Üye
Oyuncuların, o sıradaki güce göre ırk ile oyuna girip güç dengesizliğine yol açacaktır bu durum. Özellikle de farm yapan kişiler olursa, savaş alanlarında bu özelliği sonuna kadar kötüye kullanacaklardır.
Bence insanlar hem NTS kullanarak hem de yeni hesap açarak zaten bu dengeyi kendi lehine kullanıyorlar ücretsiz olması bu denge üzerinde bir oynama yapmaz aksine insanlar oyunu daha dengeli halde tutabilir gibime geliyor ama şöyle bir şey yapılabilir aynı hesapta kullandığın itemleri karakterlerin farklı ırkta ise transfer etmeleri önlene bilir

Freeware

Üye
Geçen insanlar tek tek değil birlik olarak geçerlerse ne olacak peki 100 200 kişi birden _?

Socottz

Üye
Geçen insanlar tek tek değil birlik olarak geçerlerse ne olacak peki 100 200 kişi birden _?
hayalimiz zaten oyunu 100 ler binler oynasın istemiyoruz 10.000 ler oynasın istediğimiz için 100 200 kişinin böyle bir hareket yapması deprem etkisi yaratmaz ki 100 200 kişinin anlaşıp böyle bir şey yapması da zor gibi geliyor ben bu olayı savunmuyorum ama mantıklı olan bu gibi geliyor benzer oyunların bazılarında bu özellik var olmayanlarda ise parayla dahi geçirmiyorlar bence Rise online geliştiricileri de böyle radikal kalmalılar yap hep olmalı ya hiç olmamalı

Checkinn

Üye
Ayda 1 kere ücretsiz ırk değiştirme olması yeterlidir

Socottz

Üye
Ayda 1 kere ücretsiz ırk değiştirme olması yeterlidir
mevcut karakterin ırk değiştirmesinden bahsetmiyorum ki kendi olan hesabını özgürce seçim yapabilmeni istiyorum protean oynuyorsun ama bir tanede lunaskar kasmak istiyorsun bunun için ekstra bir hesap açmana gerek olmamalı diyorum yani protean rogue oynarken lunaskar priest veya mage oynaya bilmek istiyorum :D

HermesS

Üye
sürekli istediğin zaman ırk değiştirme yapılırsa oyunda dengesizlik olcanın görüşündeyim . farmcılara gün doğar pk alanında farm yapan adam darlandığında ırk değişir veya hangi ırk güçlüyse insanlar o ırka geçer buda güçlü ırkın daha güçlü olması demek olur

Socottz

Üye
sürekli istediğin zaman ırk değiştirme yapılırsa oyunda dengesizlik olcanın görüşündeyim . farmcılara gün doğar pk alanında farm yapan adam darlandığında ırk değişir veya hangi ırk güçlüyse insanlar o ırka geçer buda güçlü ırkın daha güçlü olması demek olur
ırk değişimi değil hocam mevzu yeni bir karakter açmak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt