Bağlanan itemler hakkında

taslex

Üye
Bağlanan itemleri açmak için markete birşeyler gelecek mi? Fiyatı 500 lirada olsa gelmeli diye düşünüyorum. Dagger aldım fakat asas oyunda çok güçsüz. Okçuya dönmek istiyorum ama önümde büyük bir engel var. Tercihlerimiz yüzünden oyundan soğumak yerine ceza gibi birşeyler ödemek daha mantıklı olmaz mı?

Lonarad

Üye
Kesinlikle katılıyorum, P2W önlemek için düşünülmüş güzel bir sistem fakat job change yapmak istediğimizde çok büyük engel oluşturuyor bize. Bugün priest oynayıp üstüme kilitlenen bir silah taktığımda 1 sene aynı karakteri oynamak zorunda kalıyorum. Silahımı satıp başka bir karaktere geçememe kısıtlılığı gerçekten kötü.

Kilit kaldıramıyorsak en azından elimizdeki silahı aynı düzeydeki eşit başka bir silaha çevirebilmemiz lazım.

fstab

Üye
bağlanan itemi çözmek 500 lira olsa oyun işte o zaman p2w olur

Bruce_Lee

Üye
Komple sistemi kaldırmakla aynı iş, mağazaya eklenmesi. Fakat oyunda drobu olacağını duydum, elde etmesi zor olcakmış.

Soulbound sistemini genişleteceklerini düşünüyorum. Yükseltmek istendiğinde tek tercih +8'e fırlatıp yakmak olmamalı(y)
Kilit kaldıramıyorsak en azından elimizdeki silahı aynı düzeydeki eşit başka bir silaha çevirebilmemiz lazım.
Böyle bişey olacağını sanmıyorum, dediğin olursa piyasa tek bir item üzerinden belirlenir.

Porteur

Üye
Belirli süre geçtikten sonra mağaza'dan alınan eşyayla açılmalı diye düşünüyorum.
1 sene gerçekten uzun bir süre, bu süre makul bir seviyeye indirilmeli.
Her eşya 1 sene süreyle kitlenmemeli..
Nadir eşyalar 3 ay
Epik eşyalar 6 ay
Uniq eşyalar 9 ay

Oyuncunun sınıf konusunda sıkılması, sınıfın beklenileni verememesi oyuncunun şahsi sorunu. Bunu sürekli topluluğa dile getirmenize gerek yok.
Eşyalar kitlenmeden bunu deneme fırsatınız var, eşyayı kilitlenebilcek seviyeye getirip '' aaaa bu vurmuyormuş'' demek gerçekten çok saçma,
+6 eşyalarla 500 hasar çıkarıyorsan +7 eşyalar hasarın en fazla %20 oranında artar. Bunu denemediyseniz, suç sizin..

Lonarad

Üye
Belirli süre geçtikten sonra mağaza'dan alınan eşyayla açılmalı diye düşünüyorum.
Nadir eşyalar 3 ay
Epik eşyalar 6 ay
Uniq eşyalar 9 ay

Oyuncunun sınıf konusunda sıkılması, sınıfın beklenileni verememesi oyuncunun şahsi sorunu. Bunu sürekli topluluğa dile getirmenize gerek yok.
Eşyalar kitlenmeden bunu deneme fırsatınız var, eşyayı kilitlenebilcek seviyeye getirip '' aaaa bu vurmuyormuş'' demek gerçekten çok saçma,
+6 eşyalarla 500 hasar çıkarıyorsan +7 eşyalar hasarın en fazla %20 oranında artar. Bunu denemediyseniz, suç sizin..
Sürenin azaltıması gereken kısma katılıyorum ayrıyetten sınıf konusunda sıkılması/değiştirmek istemesi de şahsi sorunu doğru fakat benim demek istediğim bir class oynayınca sürekli aynı classı oynama zorunluluğu oluyor, benim bildiğim başka hiçbir oyunda oyuncuyu sen bunu oynamaya devam edeceksin şeklinde bir zorlama yok, olan oyunlarda da ticaret sistemi farklı/item drop sistemi farklı. BDO var mesela, her itemın belli bir değeri var ve auction house üzerinden o değer altına veya üstüne satamıyorsun, oyuncular arası gold ticareti yapamıyorsun haliyle oyuncuların dışarıya satış yapmasını engelliyor bu olay istenilen P2W engelini başarıyla sağlıyor.

Şuanki sistemde P2W yapmak isteyen yine para yatırıp GB alarak istediği itemı alabiliyor illa +7 item olmasına gerek yok. Para yatırıp takı alabiliyor, para yatırıp +6 item alabiliyor, +7 item alabiliyor. Kimi neyi engelleyecek şuanki sistem onu anlamıyorum sadece, gereksiz olduğunu düşünüyorum.

+7 item basar basmaz soulbound gelse para yatırıp 10 tane +6 alır alacak adam neyi engelleyecek.

LunasCar

Üye
Direk trade kapansın tüm itemler bağlansın, herkes rahatlasın yada kilit süresi 1 aya indirilsin.

ThEncounteR

Üye
Koyacaklar solo dungeona yüzde 0.01 drop oranı ile çözme taşı hem solo kasanlar mutlu olacak hem itemi çözmek isteyenler miss

Nart

Üye
Nadir eşyalar 3 ay
Epik eşyalar 6 ay
Uniq eşyalar 9 ay

1 sene uzun evet ama muhtemelen basılan item, basan kişinin üzerine kilitlenmediğinden böyle. Eğer bu süre 6 aya çekilecekse, bence mutlaka item upgrade eden kişinin üzerine kilitlenmeli.

gorkem

Üye
job change kısmında haklısınız sorun çıkartıyor ama yeni çıkan tüm oyunlarda giydigin itemleri satamiyorsun kalıcı olarak üstüne kilitleniyor 1 yıl çok makul bir süre bu sistemin böyle kalmasi çok iyi

Jacques

Üye
Kağıt ile açmakla açık kalması arasında ne fark var kağıt ile açmayı savunuyor herkes madem direkt açık olsun kağıdın ne faydası olacak ki benim önerim itemler 3 ay kilitli kalmalı 1 sene de sıfırdan insan üretiliyor 1 sene çok uzun bir süre.

Hafuj

Üye
bu konu ile ilgili bilinçli arkadaşlar çok var önce o itemin +6 sı ile takılıyor eğer +7 e geçecekse hemen çıkmayacağını göze alarak kullanıyor. Alfa sürecinde oynayanlar bilir itemin TL karşılığı ile satılmaması için +7 elite itemi basanda kilitleniyordu bu sistem esnetilmiş hali. Yan karakterlerinde dungeon hakları saklı kalsaydı eğer hiç bir problem yoktu, vay efendim ben warriordum mageye geçtim item çöp oldu demez o karakter ile etkinliklere katılır gözü de görmezdi.

taslex

Üye
Nadir eşyalar 3 ay
Epik eşyalar 6 ay
Uniq eşyalar 9 ay

En iyi seçenek bu olacaktır. Arkadaşlar forumda millet ossursa Pay2Win diyecek paralı elemanlar mevcut. Hepimiz bunların kim olduğunu biliyoruz. Boşuna enerjilerini harcamasınlar. Oyundan soğutmak yerine daha çok bağlanıyoruz sizin gibiler yüzünden. Buradaysanız, RISE doğru yolda!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt