Bakım Anketi HERKES İÇERİ. [OYLARI Yorumları Görelim :)) ]

Saatte bir yapılan bakımdan memnunmusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

defactive

Üye
Sayın Yetkililer yıllardır özlemle beklediğimiz rise online sizlerin sayesinde çıktı ve geldi ancak sizden tüm oyuncuların bence bir ricası var saat başı bakım yapılıyor. Lütfen bu bakımları artık düzeltsekmi ? Ayın 15 inde serverlerimiz açıldı ve büyük bir heyecanla başladık bugün ayın 19u ve hemen hemen her saat başı bir bakım için serverler kapanıyor. Gerçekten zevk almadan oynuyorum artık.

Tamam emeğinize sağlık bir çok yeni açılan dünya devi oyunlar sorunları yakaladıklarında çözmeleri saatler alıyorken siz hemen halledebiliyorsunuz.
Ama artık şu bakımları lütfen standarda sokalım. Diğer oyuncuların görüşleri içinde anket açıyorum. İnşallah dikkate alınırız.
Teşekkürler.

Alberia

Üye
Senin bahsettiğin planlı bakım rutin olarak yapılabilir tabiki. Şu anda aniden çıkan server problemleri yüzünden bu şekilde anlık çözümler bulmaya çalışıyorlar bana kalırsa işe yarıyormu dersen sonuç ortada yaramıyor.

WystoN

Üye
Muadili oyunların başlangıç dönemlerine bakmadan bir yorum yapamam.. Ancak tabii ki can sıkıcı durum..

defactive

Üye
Senin bahsettiğin planlı bakım rutin olarak yapılabilir tabiki. Şu anda aniden çıkan server problemleri yüzünden bu şekilde anlık çözümler bulmaya çalışıyorlar bana kalırsa işe yarıyormu dersen sonuç ortada yaramıyor.
Aynen daha kötüye gideceğine bence toplu olarak geceleri yapsınlar gece 2de kapatırsın 3-4 te açarsın hergün yap bunu kimse sesini çıkarmaz bence çünkü oyunu geliştirmek düzeltmek istiyorlar adamlar kötü niyetli değil oyuncularda değilki hala oynuyor.

samcro16

Üye
her zaman olan şeyler ne kadar çemkirsekte aynı sorunu tam oturana kadar yaşayacağız bir görevi 5 kere yaptım az önce hayırlısı :)

ref

Üye
anket dediler hemen geldik. Abi oyundaki sorun nedir? sunucunun neyi yetmiyor? Kablo mu yetersiz nedir?
Oyun kapanmadan bir not geçen 1 saat bakım çalışması yazın. Bu nedir..

defactive

Üye
anket dediler hemen geldik. Abi oyundaki sorun nedir? sunucunun neyi yetmiyor? Kablo mu yetersiz nedir?
Oyun kapanmadan bir not geçen 1 saat bakım çalışması yazın. Bu nedir..
Gündüz onuda yapmışlardı saat 4 gibi sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Ubora

Üye
Aynen daha kötüye gideceğine bence toplu olarak geceleri yapsınlar gece 2de kapatırsın 3-4 te açarsın hergün yap bunu kimse sesini çıkarmaz bence çünkü oyunu geliştirmek düzeltmek istiyorlar adamlar kötü niyetli değil oyuncularda değilki hala oynuyor.
++++++

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt