Öneri Bakım konusunda .

SturmgeweahR

Üye
Günde 10 saat çalışan bir emekçi olarak yazıyorum . Akşam saat 7 de işten geliyorum . Rutin işlerimi hallettikten sonra gelip oyunumu oynamak istiyorum . Tam bir heves ile girerken pat server bakımda . Aldığımız premium + scler boşa gidiyor . Kaç saat bakım yapılcak vs hiç birşey belirtilmiyor . Bakım sürelerini belli saatler aralığında yapsanız daha makul olabilir . Herkesin bütün işlerini bitirip bir heves geldiği süre zarfında bakıma almanız kötü oluyor ve doğal olarak insanlar tepki gösterebiliyor .

ProbLem

Üye
Telafi edilecek denildi, premiumlar boşa gidiyor telafi olarak premium alanların sürelerini sıfırlamaları lazım ki sonuca değsin. Yoğunluk akşam saatlerinde olduğu için sunucular kaldıramıyor, daha yüksek bir sunucu seçeneği yok mu sanıyorum ki ben ve benim gibi oyuncular hatırı sayılır bir para yatırdı, üstesinden gelinebilir bu rakamla.

SturmgeweahR

Üye
Telafi edilecek denildi, premiumlar boşa gidiyor telafi olarak premium alanların sürelerini sıfırlamaları lazım ki sonuca değsin. Yoğunluk akşam saatlerinde olduğu için sunucular kaldıramıyor, daha yüksek bir sunucu seçeneği yok mu sanıyorum ki ben ve benim gibi oyuncular hatırı sayılır bir para yatırdı, üstesinden gelinebilir bu rakamla.
Bugün sonunda 5. güne giriş yapılacak . Hatrı sayılır paralar yatırdık çalışan biri olarak . Telafi etmek mecburiyetindeler zaten . Silinen pusslar hala geri gelmedi ticket attık geri dönüş yok Discord kanallarını kapatmışlar sadece kendi yazdıkları geliyor . Daha ne kadar böyle sürecek merak içerisindeyim açıkcası

ozgurkaboglu

Üye
Aynı durumdayız kardo bende iş çıkışı gelip birheves takılayım diyorum ancak sunucularda çok problem var. ve artık sinir bozucu olmaya başladı tatmin edici bir açıklamada yok.. dc sohbetin kullanıcılara kapatılması konusunu üzülerek haklı buluyorum çok fazla argo konuşan,hadsizlik yapan var eleştirilerimizi düzgün yapamıyoruz bunun yüzünden o konuda haklı buluyorum adamları.

SturmgeweahR

Üye
Aynı durumdayız kardo bende iş çıkışı gelip birheves takılayım diyorum ancak sunucularda çok problem var. ve artık sinir bozucu olmaya başladı tatmin edici bir açıklamada yok.. dc sohbetin kullanıcılara kapatılması konusunu üzülerek haklı buluyorum çok fazla argo konuşan,hadsizlik yapan var eleştirilerimizi düzgün yapamıyoruz bunun yüzünden o konuda haklı buluyorum adamları.
Bende o konuda hak veriyorum ama ulaşılabilecek başka bir yer yok . Oyun içi ticket atın diyorlar oto mesaj gönderiyorlar herkese . 4 gündür aldığım puss eşyaları geri verilecek . Onlar geri verene kadar geri kalacağım zaten , mecburi olarak ekstaradan bir daha puss eşyaları çektim . Ticket desteği 7/24 diye yazdılar . Ama ben ve arkadaşlarım maalesef bu hizmetten yararlanamadık .

Dilefruz

Üye
Bugün sonunda 5. güne giriş yapılacak . Hatrı sayılır paralar yatırdık çalışan biri olarak . Telafi etmek mecburiyetindeler zaten . Silinen pusslar hala geri gelmedi ticket attık geri dönüş yok Discord kanallarını kapatmışlar sadece kendi yazdıkları geliyor . Daha ne kadar böyle sürecek merak içerisindeyim açıkcası
Merhaba,
Silinen itemler ticket ile tekrardan iade ediliyor. İtemleriniz anlık olarak geri gelmemiş olabilir ama inceleme bittiğinde iadesi kesinlikle yapılacaktır. Ticket yoğunluğu nedeniyle gecikmiş olacağını düşünüyorum.

Gensuke

Üye
aslında bu konuda tam anlamıyla firmanın bir suçu yok oyuncular çok sabırsız davrandığı için oyuç erken erişim olarak açıldı benim düşünceme göre adamlar oyunu daha stabil hale getirip açmak istiyorlardı ama talep karşısında biraz mecbur kaldılar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt