Balık Ağaca Tırmanamaz

jrxql12

Üye
maymunla balıgı , agaca tırmanma yarışında, balıkla maymunun eşit oldugunu söyledikleri oyundur rise online
ben saatde 3 tane toplama malzemesi ya buluyorum ya bulamıyorum burdan gelen exp ve toplama malzemeleri beni ne kadar tatmin ettiğini siz düşünün
3 ay once ,craft kapanmadan önce toplamaları 40 lwl yapmış ve malzemelerii toplayıp depolamış biriyle nasıl eşit şartlarda olabilirim
daha once geln exp malzeme bulma kolaylıgı herkes tarafından bilinen birşey
Adsız.png

ben bukadar yumurtayı toplamam imkansız
diğer malzemelere değinmek bile istemiyorum
merak eden action hausedan baksın

birol2003

Üye
Bu konu için yetkililerden ikna edici bir cevap bekliyoruz, tüm toplama metaryallerinde durum aynı, durumu eşitlemek için ne yapacaklar çok merak ediyorum.

RickSancheZz

Üye
diğer mataryeller neyse millet dolaşa dolaşa topladıda bu yumurta benim moralimi çok bozdu adam 10bin stok yapmış, aldığının 20 katına satıyor, bizde davuk spawn olsun diye bekleyelim :D

Jacques

Üye
Adamlar geleceği görmüş yatırım yapmış helal olsun demekten başka yapacak bir şey yok bizim elimizi kolumuzu tutmadılar ya bizde yapabilirdik yapmadık.

Hedvein

Üye
Şahsi algılama da kanka, millet farm yapıp sitelere satarken para kasarken craft yapanlar günlerce zaman harcayıp sonu belli olmayan bir şeye yatırım yaptılar.
Elimize kimse vurup yapamazsın demedi.
Ben de craft yapmadım ama gocunmuyorum, bu ilerigörüşlülük meselesi.
Şimdi farmda yeni sisteme geçilse ve deseler ki kazandığın paraları ödeyeceksin, öder misin? Emeğim mi dersin?
Bence ödemezsin.
Alakasız gelebilir ama ince düşün biraz craft yapan adamlar da bot değil sonuçta, belli zaman-para harcadılar.
Bir yerde okudum ayrıca, önceki kasanlar devasa şekilde öne geçemediler meslek açısından. Hatta birisi materyalleri craftlesek 10 lv olacakken şuan 2lv yaptı diyor.
Yani demem o ki pazarda satmaları dışında pek öne geçemediler onda da çoğu pazara koymaz level basar, level basınca da çok fark oluşmadığı için yakalama şansın var.

jrxql12

Üye
Şahsi algılama da kanka, millet farm yapıp sitelere satarken para kasarken craft yapanlar günlerce zaman harcayıp sonu belli olmayan bir şeye yatırım yaptılar.
Şimdi farmda yeni sisteme geçilse ve deseler ki kazandığın paraları ödeyeceksin, öder misin? Emeğim mi dersin?
Bence ödemezsin.
Alakasız gelebilir ama ince düşün biraz craft yapan adamlar da bot değil sonuçta, belli zaman-para harcadılar.
Bir yerde okudum ayrıca, önceki kasanlar devasa şekilde öne geçemediler meslek açısından. Hatta birisi materyalleri craftlesek 10 lv olacakken şuan 2lv yaptı diyor.
Yani demem o ki pazarda satmaları dışında pek öne geçemediler onda da çoğu pazara koymaz level basar, level basınca da çok fark oluşmadığı için yakalama şansın var.
Bu oyun mmorpg degil mi kardeşim ben bu oyuna başladıgımda craft kapalıydı 3 ay oynadım craft açıldı ..biyerlerimi yırtarak yaptıgım 9 tane yumurta degerli sanarken action marketi bi açtım 9999 tane birinde 6666 tane birinde . ben bu adam yetişeeemeeeeemm

Hedvein

Üye
Bu oyun mmorpg degil mi kardeşim ben bu oyuna başladıgımda craft kapalıydı 3 ay oynadım craft açıldı ..biyerlerimi yırtarak yaptıgım 9 tane yumurta degerli sanarken action marketi bi açtım 9999 tane birinde 6666 tane birinde . ben bu adam yetişeeemeeeeemm
İyi de sen geç başladın diye sıfırlanması mı lazım kankam bunlar nasıl fikirler :D
Şimdi ben BDO ve ya X bir MMO oynamak istesem adamlar benden önce yol katetti diye sıfırlanma mı talep edicem.

jrxql12

Üye
İyi de sen geç başladın diye sıfırlanması mı lazım kankam bunlar nasıl fikirler :D
Şimdi ben BDO ve ya X bir MMO oynamak istesem adamlar benden önce yol katetti diye sıfırlanma mı talep edicem.
kardşeim toplama ve craftlama bir lwle dayanıyor degil mi benim her toplamada 40 lwle ulaşmam tahmini 7-8 ay sürecek bir serüven olacak 29 lwlden 30 lwle geçmek için tahmini 1300 tane maden kazmam lazım bu sadece toplayıcılıkda 1 katagoride 1 lwl için ...
önceden toplayıcılık yapmış kasmış karakterin 4-5 toplayıcılıgı 40 lwl bile
al sana adalet....
5 aydır acık olan oyunun 3 ayı craft kapalı
2 ayda ulaştıgı aşamaya ben 7-8 ayda ulaşamayacagım bile
ADALET nerde ??

TeryGame

Üye
Bence ödemezsin.
bu konuda yerden göğe kadar haklısın millet farm yaptı item dizdi ben 7/24 kazı maden odun topladım görev itemleri ile durdum şimdi gelicek arada farkı anlatacak o zaman adalet olmaz bence craft olayı güzel olmuş hepsi birbirine bağlanmış yarısı tamam yarısına yeni başlıyacaz toplamaya

Zbam

Üye
Bence ödemezsin.
Geleceği belli olmayan bişeye yatırım yaptılar diyosunda bizde baktık oyunun başında her yer craft malzemesi bide kolay level alınıyor dedik ki sonra toplarız.
Sanmıyorum craft yapmayan herkes paralarını dediğin gibi siteye sattı charı dizen insanlarda var benim bildiğim ayrıca oyunun tamamlanmamış bir mekaniğini oynamak yerine tamamlanmış olan farm yapmak upgrade yapmak bp kasmak gibi etkinliklerin oyuncu tarafından tercih etmesi daha mantıklı değil mi sence?
Kasan kişilere lafım yok yok tabi uğraşıp kastılar sıfırlanmasın kastıkları ama bende o sırada 2 3 tane ağaç kestim haggardda woodcuttingim 13 level olmuş (haggardda 2 3 ağaç kestim) yani o kasan arkadaşlarda öyle inanılmaz emekler vermediler.
Lafın kısası şu anki durumun savunulacak ve adil hiçbir yanı yok biz başta farmlarken itemlar çok para ediyodu ama elimize yaptığımız itemlarda çooook pahalıydı 1 ay önce e.s +7 ne kadardı şimdi ne kadar farmda değişen bir şey yok craft şu anki halindeyken insanların daha önce yapanlarla mücadele etme ihtimali yok o yüzden kesin eski haline gelmeli craft

Zbam

Üye
bu konuda yerden göğe kadar haklısın millet farm yaptı item dizdi ben 7/24 kazı maden odun topladım görev itemleri ile durdum şimdi gelicek arada farkı anlatacak o zaman adalet olmaz bence craft olayı güzel olmuş hepsi birbirine bağlanmış yarısı tamam yarısına yeni başlıyacaz toplamaya
Neden şuan Farm yapıp item dizemeyecek gibi davranıyorsun sanki senin düşüreceğin itemlar elinden alındı

TeryGame

Üye
Neden şuan Farm yapıp item dizemeyecek gibi davranıyorsun sanki senin düşüreceğin itemlar elinden alındı
kardeşim zamanında gb yi ucuk miktarlara sattılar ilk 2 ay gb kaç liradı şimdi kaç gb pahalı craftı kim taka gb düştü craftta adaletmi var oyuncular gb düşünmeyip craft malzemesi toplayacaklardı benim gibi 30 level üstü hepsi açılanlarıda 30 level yaparım ama 2 ay ama 3 ay sorun deil 3 4 ay daha farm atmam gb kasmam

Zbam

Üye
Şuan skinning hayvanları her levelda toplanıyor bildiğin bug bu şimdi ne diyelim o adam bugün zamanını ayırdı hakkımı diyelim?

TeryGame

Üye
Şuan skinning hayvanları her levelda toplanıyor bildiğin bug bu şimdi ne diyelim o adam bugun zamanını ayırdı hakkımı diyelim?
ben bugdan anlamam hala farm atıp gb kasan var sabah beri oyuna girdiğinden beri hem foruma bakıyorum hem craft topluyorum bir yandan da yeni gelen craft yerlerini arıyorum ama zamanında arkadaşlar oyunun ilk aylarında gb yüksek olduğu dönemde sadece farm atıp gb kastılar craftın yüzüne bile bakmadılar şimdi kalmışlar arada ucurum var diyorlar ben buna karışıyım

Zbam

Üye
kardeşim zamanında gb yi ucuk miktarlara sattılar ilk 2 ay gb kaç liradı şimdi kaç gb pahalı craftı kim taka gb düştü craftta adaletmi var oyuncular gb düşünmeyip craft malzemesi toplayacaklardı benim gibi 30 level üstü hepsi açılanlarıda 30 level yaparım ama 2 ay ama 3 ay sorun deil 3 4 ay daha farm atmam gb kasmam
GBnin fiyatı beni ilgilendirmiyor arkadaşım dün 3 tü bugun 5 yarın 20 seni oyunun başında kimse durdur mu?HAYIR.Her para hesabı bilen insanında algılayabileceği gibi zamanla gbnin düşeceği belli miydi?EVET bunlar bilinen şeylerdi AYRICA HERKES GBSİNİ SİTEYE SATMAK ZORUNDA MI?
Senin şu an yaptığın bildiğin biz çok kolay kastık şuan böyle olsun onlar kasamasın demek değil mi?

morganlefay

Üye
maymunla balıgı , agaca tırmanma yarışında, balıkla maymunun eşit oldugunu söyledikleri oyundur rise online
ben saatde 3 tane toplama malzemesi ya buluyorum ya bulamıyorum burdan gelen exp ve toplama malzemeleri beni ne kadar tatmin ettiğini siz düşünün
3 ay once ,craft kapanmadan önce toplamaları 40 lwl yapmış ve malzemelerii toplayıp depolamış biriyle nasıl eşit şartlarda olabilirim
daha once geln exp malzeme bulma kolaylıgı herkes tarafından bilinen birşey
Ekli dosyayı görüntüle 9019
ben bukadar yumurtayı toplamam imkansız
diğer malzemelere değinmek bile istemiyorum
merak eden action hausedan baksın
Yumurta supply merchantta satılıyordu. Adam parasıyla yatırım yapmış craftı ilk zamanlar yapanlarla alakası yok attığın fotonun.
O konuda ise %100 haksızsın, sen saatlerce Farm atıp kastığın parayı siteye satıp afiyetle yerken, öbürü sabahtan akşama kadar pk atıp zevk alırken, beriki upgrade yapıp zevk alırken, craftla uğraşan adamlar bomboş ne olacağı belli olmayan bir yolda toplama yapıyordu. Şimdi çıkıp da ama biz yapmadık nasıl yarışalım demek ağlamaktan başka bir şey değil. Craftçı adam da ben craft malzemesi topladım, Farm atmış item yapmış adama nasıl yetişecem kesemiyom onu demesi kadar saçma dediğin şey

Zbam

Üye
ben bugdan anlamam hala farm atıp gb kasan var sabah beri oyuna girdiğinden beri hem foruma bakıyorum hem craft topluyorum bir yandan da yeni gelen craft yerlerini arıyorum ama zamanında arkadaşlar oyunun ilk aylarında gb yüksek olduğu dönemde sadece farm atıp gb kastılar craftın yüzüne bile bakmadılar şimdi kalmışlar arada ucurum var diyorlar ben buna karışıyım
Sana denebilecek bir şey yok arkadaşım hayatta başarılar...

TeryGame

Üye
GBnin fiyatı beni ilgilendirmiyor arkadaşım dün 3 tü bugun 5 yarın 20 seni oyunun başında kimse durdur mu?HAYIR.Her para hesabı bilen insanında algılayabileceği gibi zamanla gbnin düşeceği belli miydi?EVET bunlar bilinen şeylerdi AYRICA HERKES GBSİNİ SİTEYE SATMAK ZORUNDA MI?
Senin şu an yaptığın bildiğin biz çok kolay kastık şuan böyle olsun onlar kasamasın demek değil mi?
kimse kasmasın demiyor kassınlar yeni gelen craft içinde eskisi içinde
Sana denebilecek bir şey yok arkadaşım hayatta başarılar...
sanada basarılar dilerim her ne olursa olsun bazı şeyleri önceden görmek nasip olsun

birol2003

Üye
Bu yumurtanın npc de satılmayağını bu geleceği gören medyum arkadaşlarmıymış.

Başka neleri ön gördüler acaba . ?
Adamlar geleceği görmüş yatırım yapmış helal olsun demekten başka yapacak bir şey yok bizim elimizi kolumuzu tutmadılar ya bizde yapabilirdik yapmadık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt