Balık Ağaca Tırmanamaz

morganlefay

Üye
Millet istiyor ki normal charı kasar gibi craft kasalım son seviyeye gelip parayı vurup zengin olalım. Sonra zor geliyo algı yaratmaya çalışıyor. Sen gezer tozarken, Farm yaparken, pk atarken toplama yapıyoduk. Kasada sadece 100bin adet iron ore var. Dünya kadar emek, dünya kadar yatırım yaptık. Size kalsa her şeyimizi sıfırlasınlar aynı anda başlayalım

jrxql12

Üye
İyi de sen geç başladın diye sıfırlanması mı lazım kankam bunlar nasıl fikirler :D
Şimdi ben BDO ve ya X bir MMO oynamak istesem adamlar benden önce yol katetti diye sıfırlanma mı talep edicem.
milletin anlayamadıgı şey bu daha once hemen elinin altında ulaşılabilir olunan şey birden npc den alkıyor ulaşılması cok zor hale ggetiriliyor
ve eşitsiniz deniyor başlıkda belirttiğim gibi
şimdi tüm hepsini 40 lwl ypamış birisiyle ben nasıl eşit olurum
sistemi yeni getiriyorsan herkes eşit koşullarda başlamalı değilmi

Jacques

Üye
milletin anlayamadıgı şey bu daha once hemen elinin altında ulaşılabilir olunan şey birden npc den alkıyor ulaşılması cok zor hale ggetiriliyor
ve eşitsiniz deniyor başlıkda belirttiğim gibi
şimdi tüm hepsini 40 lwl ypamış birisiyle ben nasıl eşit olurum
sistemi yeni getiriyorsan herkes eşit koşullarda başlamalı değilmi

Craft yapmıcaksın reis iyimisin şuan craft yapılır mı? Oyunun ilk haftalarında 15 level olmam 1 saatimi bile almamıştı 3 level olup 3. seviye kazmayla cz de hemen level kasmıştık şimdi arada 100 kattan fazla fark var herkes 40 level zaten sen sıfırdan craft mı yapıcaksın yapsan ne olur sen yetişene kadar o işin karı kalmaz.

jrxql12

Üye
Craft yapmıcaksın reis iyimisin şuan craft yapılır mı? Oyunun ilk haftalarında 15 level olmam 1 saatimi bile almamıştı 3 level olup 3. seviye kazmayla cz de hemen level kasmıştık şimdi arada 100 kattan fazla fark var herkes 40 level zaten sen sıfırdan craft mı yapıcaksın yapsan ne olur sen yetişene kadar o işin karı kalmaz.
bizde onu diyoruz . ben oyuna 2 ay once bşaladım craft geldi dediler girdik hevesle craft yapıyoruz bi baktım adma yayın açmış herşeyi 40 lwl

soulgrisman

Üye
Adamlar geleceği görmüş yatırım yapmış helal olsun demekten başka yapacak bir şey yok bizim elimizi kolumuzu tutmadılar ya bizde yapabilirdik yapmadık.
yumurtanın sundries den kaldırılacağını ön görüp de stack yapan arkadaş bana 6 sayı verebilir mi sayısal oynayayım

birol2003

Üye
Bu craft sisteminde rekabet şartları uygun değil, toplanan malzemeye tekrar spawn için zaman koymanın bir anlamı olmadığı 30+ lvl kasmış arkeolog dan anlaşılıyor sanırım, günlük toplamaya belli bir sınır koyulmazsa makas iyice açılır çok acil önlem alınması lazım, aç-kapa mantığının bir avuç oyuncuyu kolladığının farkında olmuşlardır umarım, silah tamir yemeği şu an 400k dan satılabiliyorken oyuncular o seviyeye geldiğinde 10k-20k yapacak. Yani olay sıvama moduna geçti bile :)

Günlük toplanabilecek item satısını sınırlamak lazım, örn. 1000 enerji olsun 1. seviye item için 5 ikinci seviye için 10 3. seviye için 15 4. seviye için 20 enerji tüketsin oyuncu.
Premium user ise her 30 dk bir 100, non-pre için 50 enerji yenilemesi olsun. Enerji yenileme için non-pre hesapların online olması zorunlu premium hesaplar için zorunlu olmasın.

Serverdaki makasın bu derece açılmaması için bir yöntem gelmedi aklıma başka ama şu an rekabet şartları eşit değil.

morganlefay

Üye
Bu craft sisteminde rekabet şartları uygun değil, toplanan malzemeye tekrar spawn için zaman koymanın bir anlamı olmadığı 30+ lvl kasmış arkeolog dan anlaşılıyor sanırım, günlük toplamaya belli bir sınır koyulmazsa makas iyice açılır çok acil önlem alınması lazım, aç-kapa mantığının bir avuç oyuncuyu kolladığının farkında olmuşlardır umarım, silah tamir yemeği şu an 400k dan satılabiliyorken oyuncular o seviyeye geldiğinde 10k-20k yapacak. Yani olay sıvama moduna geçti bile :)

Günlük toplanabilecek item satısını sınırlamak lazım, örn. 1000 enerji olsun 1. seviye item için 5 ikinci seviye için 10 3. seviye için 15 4. seviye için 20 enerji tüketsin oyuncu.
Premium user ise her 30 dk bir 100, non-pre için 50 enerji yenilemesi olsun. Enerji yenileme için non-pre hesapların online olması zorunlu premium hesaplar için zorunlu olmasın.

Serverdaki makasın bu derece açılmaması için bir yöntem gelmedi aklıma başka ama şu an rekabet şartları eşit değil.
Ben de hükümetten hamle bekliyorum. Zenginle fakir arasındaki fark çok fazla. Zenginlere günlük para kazanma limiti getirilmeli, nasıl zengin olacaz yoksa. Paraları var diye durmadan daha da zengin oluyolar biz yine fakir kalıyoz. Ali Ağaoğlu'nun hesaplarına bloke koyulsun. Destekliyorum +1

Son düzenleme:

birol2003

Üye
Ben de hükümetten hamle bekliyorum. Zenginle fakir arasındaki fark çok fazla. Zenginlere günlük para kazanma limiti getirilmeli, nasıl zengin olacak yoksa. Paraları var diye durmadan daha da zengin oluyolar biz yine fakir kalıyoz. Ali Ağaoğlu'nun hesaplarına bloke koyulsun. Destekliyorum +1
İşinize gelmeyen yerde nasıl makara yapıyorsunuz, global oyunların pek çoğunda olan bu veya benzeri bir sistem için çok dolu ve bilgi dolu mesaj için teşekkürler.

kromx96

Üye
daha önceden 40a kastılar ona lafımız yokda 1)malzemeler rasgele cıkıyordu 2)topladıgın alette level sınırı yoktu 3) topladıgın materyalde level sınırı yoktu 4) lvl atlaması daha kolay ve hızlıydı. Aynı şartları sunmazsan piyasayı 5 10 kişi domine eder ve oyun içi rekabetin ucu açılır. bundan 1 yıl sonra dersınki ya biz dw de niye hep aynı 100 150 kişiyiz. bunlar oyundan oyuncuyu uzaklaştırır bunun farkına varın biraz. adam meslek kasıp kendine item yapmak istiyor yada satıp parayla o parayla char dizmek istiyor. sende diyorsun ki kasan kastı bu oyuncular itemleri basıcak piyasayı yöneticek ve sen o adamlar aynı craft levellerini saglayana kadar zaten piyasa o iteme doymus olacak ve bir getirisi olmucak. seni öne geçirmicek sadece oda belki şartları eşitlemiş ve oyundaki adamları bir miktar yakalamış olucaksın. güzel kafa :D

kromx96

Üye
ha bide örnek vereyım metal işleme mesleğini daha önceden 40layan bir arkadaş diyorki siverı 25m altını 50 m den satıcam işinize geliyorsa. bu adam hatta istese sevmediği adama satmaz bile bunları. altın neden ve ya gumus neden lazım 1 silah üretimi 2 zırh üretimi. bu meslektek başkası 40layana kadar bu adamın tekelinde bu meslek ya kendin kasıcan 8 ayda sonra zırhı ve ya sılahı kasıcan 8 ayda falan asdasdsa orta çağda bile daha kolaydır bunlar eminim :D

birol2003

Üye
ha bide örnek vereyım metal işleme mesleğini daha önceden 40layan bir arkadaş diyorki siverı 25m altını 50 m den satıcam işinize geliyorsa. bu adam hatta istese sevmediği adama satmaz bile bunları. altın neden ve ya gumus neden lazım 1 silah üretimi 2 zırh üretimi. bu meslektek başkası 40layana kadar bu adamın tekelinde bu meslek ya kendin kasıcan 8 ayda sonra zırhı ve ya sılahı kasıcan 8 ayda falan asdasdsa orta çağda bile daha kolaydır bunlar eminim :D
Atı alan üsküdarı geçti diyen bir cb nin ülkesinde yaşıyoruz, repair yemeği 400k, row asistantçılar mecbur alıyor, senin o yemeği yapman için harvesting ve yemeği 40 yapman lazım. sen yetiştiğinde olacak 10k fiyatı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt