Balık tutarken oyun karakter kısmına atiyor

YaLnizGenc

Üye
Merhaba az önce konuyu farklı bir yere açmışım bu yüzden özür dilerim
sistemim hakkında bilgi vermek istiyorum artık kağıt vs bakmama gerek kalmadı ezberledim

Ryzen 5 1600 ( 6 çekirdek 6 sanal çekirdek )

MSI Armor 570 ( 8 GB )

16 GB Ddr4 ram ( 2666 MHz ) ( 8 GB eklendi ) toplam 16 GB

Asus prime B550m-a ( wifisiz olan modeldir )

120 GB SSD

Benim önceki aldığım sorun oyun aniden dolup oyundan atmasiydi lakin suan o sorundan kurtuldum lakin şöyle bir sorun ortaya çıktı. Oyundan direk atmıyor ama karakter seçme ekranına götürüyor

Onun için şöyle bir sistem düşündüm işlemci (oc ) yapıp 3600 getirdim . Bir saattir herhangi bir sorun yoktur ama ne olur bilmiyorum
Ayrıca Radeon ayarlarını hepsini kapattım sadece firescon adına benzer kısmı açık bıraktım oyun görüntü vs olarak kötü ama oynanıyor mu evet

Beni üzen noktaları söyleyeceğim amacım kimseyi kırmak niyetinde asla değilim

Ben bu oyunu Türk oyunu olduğu için oynuyorum herhangi bir menfaat peşinde de değilim yani GB kasayim nakit kazanayım derdim yok. Bu tarz hataları çözmek için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince lakin eski paylaşımimda olduğu gibi çözüm için sanki benim ile dalga geçer gibi kopyala yapıştır mantıgi ile cevap alıyorum. Diyorum o sizin söylediklerimizi denedim olmuyor vb bide yetmez gibi konumu durduk yerde kapatılıyor amacım karşı tarafı rencide etmek yada herhangi bir kusurunu ortaya çıkarmak değil bende herkes gibi oynamak istiyorum sadece özel bir ilgi istemiyorum . Eğer karşı tarafı inciltici bir kusurum olduysa özür dilerim dediğim gibi lütfen yardımınızı bekliyorum

RickSancheZz

Üye
aynı sorun bendede var, ayrıca diğer donma sorunuda bende hala var, onu nasıl çözdün ?

YaLnizGenc

Üye
Eğer 8 GB ram varsa önce 16 GB yapmanı öneririm
Biostan ram frekanslarını artirmani öneririm
İşlemcin oc destekliyorsa ki en büyük atma sorunlarindan onu artirmani öneririm

AMD Radeon ekran kartı var ise hepsini kapatıp öle girmeni tavsiye ediyorum

Bu işlemleri yapınca oyundan direk atma sorunu kalmadı fps stabil 60 veriyor pazarda 40 45 civarında fps veriyor
Cozemedigim tek sorun oyundan atmıyor sadece giriş ekranına atıyor karakter askıda kalıyor modem desem oda olmaz kesintisiz bağlantı sağlıyorum zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt