Balık Tutmada Preemıyumun etkisi ?

ProfosorDerki

Üye
Balık Tutarken Premıyum Balık Expını etkılıyormu.. Yoksa Premıyumsuzlarlai, Premıyumlular aynı expi alıyolar Balık tutarken.. ? Bilgisi olan Paylaşırsa sevınırım.. Bırde etkılıyorsa ne oranla etkılıyor acaba...

DraeThyN

Üye
Öncelikle Premiyum değil Premium şeklinde yazıldığını belirterek herhangi bir etkisi yoktur.

Stupendous

Üye
Selamlar

Türkiye'de yaşayıp Türkçe konuştuğumuz sürece, dilimize hak ettiği değeri bireysel anlamda her birimiz göstermeliyiz. Bu arada Premium Türkçe bir kelime değildir. Lakin tek sorun gördüğüm kadarıyla bu da değil.

Saygılarımla,

HeaveN

Üye
ben onu daha önce iki türlü denedim premium aldım %5 speed bonus xp bonus vermekte.
Ama %5 ufak olsa etki var sanki fark ettirmiyo gibi bilgin olsun.

Sonuç: Premiumsuz hemen hemen premium varmış gibi aynı hızlarda tutuyo.
Hız olarak biraz premium avantajı var dediğim gibi ama yokmuş gibi görünüyo.

Zbam

Üye
maşallah herşey bittii birde türkce dil kurallarınız kalmış idi... ben ne soruyorum sişzin derdiniz ne.... keşke cevap vermeseydınızde ukalalılıgını ortaya cıkmasaydı..
Bir konuda hatalı olduğunuzda hatalı olduğunuzu gayet düzgün bir dille belirten insanlara saldırmak yerine kusura bakmayın, teşekkür ederim beni düzelttiğiniz için gibi şeylerde söyleyebilirsiniz aklınızda bulunsun

DraeThyN

Üye
maşallah herşey bittii birde türkce dil kurallarınız kalmış idi... ben ne soruyorum sişzin derdiniz ne.... keşke cevap vermeseydınızde ukalalılıgını ortaya cıkmasaydı..
Ben sana ne dedim ? Seni rencide edecek bir şey söyledim mi? Bu agresifliğinin nedeni nedir? Birisi sana yanlış yaptığın bir noktayı belirttiğinde bu ukalalık mı oluyor ki üslubumda senin şahsına yönelik hiçbir şey yok…

jobulani

Üye
Selamlar

Türkiye'de yaşayıp Türkçe konuştuğumuz sürece, dilimize hak ettiği değeri bireysel anlamda her birimiz göstermeliyiz. Bu arada Premium Türkçe bir kelime değildir. Lakin tek sorun gördüğüm kadarıyla bu da değil.

Saygılarımla,
Şu postu atarken 50 kere yeniden okudun değil mi? İmla hatası çıkar da rezil olmayalım diye. Gramer nazileri sizi <3

jobulani

Üye
Bir konuda hatalı olduğunuzda hatalı olduğunuzu gayet düzgün bir dille belirten insanlara saldırmak yerine kusura bakmayın, teşekkür ederim beni düzelttiğiniz için gibi şeylerde söyleyebilirsiniz aklınızda bulunsun
Bir konuda hatalı olduğunuzda(virgül) cümle sonuna da (nokta)
Kibarca hatanı düzelttim. Teşekkürümü bekliyorum kanka.

Alkoer

Üye
Ben hep kınayt diyorum :D

Premium etkisi hissedilmiyor bence.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt