Balıkçılığı Yine Öldürmüşler

AhmtDmrc

Üye
Selam,
İyi forumlar herkese, 24 saattir neredeyse charı balığa bıraktım level (33) pc başında olduğum da sürekli hypelıyorum oltayı. Ancak son yamadan önce 24 saatte çantam fullenir max weight uyarısı alırdım. Örneğin; Clown Fish balığı 24 saatte 100 adeti geçer diğer balıklarda aynı şekilde epeyce yakalanırdı. Son 24 saatte gelen Clown Fish 18 yanlış duymadınız. Diğer balıklar aynı şekilde Blue Marlin, Sword Fish, Puffer hatrı sayılır derecede kasılır pazardan çekmek zorunda kalmazdım. 24 saatte 5 adeti görmemiş saydığım 3 epic balık. 5000+ Horse Mackarel (balık yemi) harccamışım. Sayın yöneticiler ne olsun istiyorsunuz anlamadım ? Komple kaldırın fishingi kurtulalım, böyle kanırtmak yerine. DV'ye fishing getirdiniz, 50k'lık charlar köprülerde fishing alanlarında nöbetitutuyor, abarttığı mı düşünen varsa özelden PM veririm. Üşenmeden 8 kişilik party köprü tutuyolar olta atılacak yerleri geziyolar sırayla. Bowlda duramıyolar zaar. Şimdi orası DV git balığını başka yerde tut diyenler olacaktır. Başka yerde balık tutacaksak DV'ye neden fishing geldi o zaman ? Sc basıp 2 dakikada bir baskın yiyerek balık tutmaya çalışıyoruz.

Alkoer

Üye
Ben daha önceki güncellemede 9 saatte 8 adet clown fish tutunca bıraktım balıkçılığı. Normalde 24 saatte 100-120 arası tutuluyordu. %80 gibi nerf var.

Yani bırakın satıp coin kasmayı bırakın kendi kullanımınız için bile çıkmıyor yeterli adet. PC nin yaktığı elektriğe ve yıprandığına değmez.

Balerion

Üye
Balıkçılıkta en iyi kazanma yolu balıkçılığı yapmamak. Şu an balıkçılıkta 24 saatte ortalama 5-6 m para kaybediliyor. Hiç yapmazsan bu cebine kalır. (5 bin adet horse mackarel 5.000.000 gold ediyor zaten) Bilgisayarın yaktığı elektrik de 20-30 tl olacaktır bu parayla ay sonunda gb al 10 m falan alırsın ordan kar edersin işte balıkçılık yapmayarak.

Lady

Üye
Burada yapılan değişikliklerin işi zorlaştırmaktan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Zor olsun da sunucuda eşya dolmasın düşüncesindeler sanırım ve yapılan değişikliğin tam anlamıyla denendiğini bile düşünmüyorum.
Krallıkta 24 saatte elde ettiğin horse macharel ile Haddar'da 2 saat balıkçılık bile yapamıyorsunuz.

Bu balıkçılığa madem afk yapılamayacak şekilde bir güncelleme getirin. Balıkların verdiği özellikleri de biraz eskisi gibi güçlü hale getirin ki bir anlamı olsun.

Alkoer

Üye
Öp Burada yapılan değişikliklerin işi zorlaştırmaktan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Zor olsun da sunucuda eşya dolmasın düşüncesindeler sanırım ve yapılan değişikliğin tam anlamıyla denendiğini bile düşünmüyorum.
Krallıkta 24 saatte elde ettiğin horse macharel ile Haddar'da 2 saat balıkçılık bile yapamıyorsunuz.

Bu balıkçılığa madem afk yapılamayacak şekilde bir güncelleme getirin. Balıkların verdiği özellikleri de biraz eskisi gibi güçlü hale getirin ki bir anlamı olsun.
Test edilmeme mevzusunu birçok kez dile getirdim.

İnatla test ediliyor cevabı geliyor. Her güncellemede farkedilmesi çok basit ama oyuna etkisi büyük hatalar mevcut.

Ben oyuncu olarak clown fish e %80 nerf geldi diyorum adamlar sorun yok diyor.

DigitalMan

Üye
erken erişim yavaş yavaş bitiyor alışın bunlara erken erişimde millet yedi kaymağı şimdi keyfine bakıyor bundan sonra başlayacak olanların vay haline 5 yılda balıkcılık 30 falan olur sanırım

Balerion

Üye
erken erişim yavaş yavaş bitiyor alışın bunlara erken erişimde millet yedi kaymağı şimdi keyfine bakıyor bundan sonra başlayacak olanların vay haline 5 yılda balıkcılık 30 falan olur sanırım
Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum bu oyin bu şekilde yola çıkmadı, oyunu oynadiğin surece karakterini geliştirebileceksin dendi. Şu an ne drop var ne farm var ne balıkçılık var. Dvde yatalak olmayacak karaktere sahip olmanin tek yolu ver baba 40 bin lira al asasını git oyna. Bize verilen söz bu değildi.

Balikçılik konusunu denedim, 1 saatte 120 k zarar yazdı. Ben balıkçılıkta bir bug olduğunu düşünüyorum çunkü saatte 100 k kassan bile okey ama zarar ettiriyor şu an. Farmdaki durumun da yönetim hatası olduğunu düşünüyorum umarım en kısa sürede düzeltirler ikisini de

Benbu

Üye
Oyunda kar etmenin yolu ne biliyormusunuz OYNAMAMAK, eğer birşeyler yapmaya basladıgınızca ( crafting,fishing,farm) kesinlikle zarara giriyorsunuz dorionda dikilseniz elektrik parası gidiyor en iyisi oynamamak

Lady

Üye
Oyunda kar etmenin yolu ne biliyormusunuz OYNAMAMAK, eğer birşeyler yapmaya basladıgınızca ( crafting,fishing,farm) kesinlikle zarara giriyorsunuz dorionda dikilseniz elektrik parası gidiyor en iyisi oynamamak
Ne yapalım o zaman? Boşuna mı savaş veriyoruz burada? Orta yolu bulamıyorlar bir türlü. Hep eksideyiz.
Pot almak istiyorum ama slottan kazandığım ile kaybettiğimin hesabını yapınca oyun bana hayır alamazsın diyor.
Farm yapma isteğim kalmadı. Balık tutacağım, sanki boşuna kürek çekiyormuşum gibi geliyor. Upgrade zaten yapamıyorum ki mavi eşya basmak istesem bile keyifle yapamıyorum.

Benbu

Üye
Ne yapalım o zaman? Boşuna mı savaş veriyoruz burada? Orta yolu bulamıyorlar bir türlü. Hep eksideyiz.
Pot almak istiyorum ama slottan kazandığım ile kaybettiğimin hesabını yapınca oyun bana hayır alamazsın diyor.
Farm yapma isteğim kalmadı. Balık tutacağım, sanki boşuna kürek çekiyormuşum gibi geliyor. Upgrade zaten yapamıyorum ki mavi eşya basmak istesem bile keyifle yapamıyorum.
oynamak Zorundamısın? kuruclar babanın oğlumu? oyunu açtılar diye sürekli eksiye düşmenin anlamı nedir? onlar senin cebinden sürekli eksiye düşürürken mental olarakta mutsuz ederken seni düşünmüyorlar sen neden düşünüyorsun?

Lady

Üye
oynamak Zorundamısın? kuruclar babanın oğlumu? oyunu açtılar diye sürekli eksiye düşmenin anlamı nedir? onlar senin cebinden sürekli eksiye düşürürken mental olarakta mutsuz ederken seni düşünmüyorlar sen neden düşünüyorsun?
Öyle ahım şahım aktif oynamıyorum zaten. Hoşuma giden etkinliklere giriyorum sadece. Sen neler yapıyorsun oyunda eğer oynuyorsan?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt