Balıkçılık // Dungeon // Oyun içi etkinlik.

Lynch

Üye
BAŞLIK SIRASINA GORE GİDECEGİM.

1 BALİKCİLİK.
Uzun bı zamandır oyunda ne Dungeon ne farm ne pk ne level hiç birşey yapmak istemediğimden dolayı ( yapsak da tek olan şey pota para vermekten başka birşey olmadığını anladığım için )
Oyun içinde herhangi bir aktivitede bulunmuyorum neredeyse 1 aya yaklaştı bu durum. Kısacası oyunun içinde kalmami sağlayacak ne bir etkinlik ne de saatlerce attığım farm tatmin edici seviyede olmadığından dolayı oyunu tamamen bırakmış durumdayım suanlik oynamayıda düşünmüyorum. Afk olarak tek yaptığım şey balıkçılık oda buglu.

Bugu anlatmam gerek sanırım balığa bırakıyorum balığı tuttuğu mu gösteriyor ama inventorye gelmiyor ne xpsi geliyor ne balığın kendisi geliyor. Sadece ekranda balık cinsi ve altında xpsi yazan ibare çıkıyor bu kadar ve saatlerce 20 level balıkçılık için açık bıraktığım oyun sabah 6.30 akşam 17.00 arasında 40 tane recovery atıyor 20 tane 400 HP veren balıktan atıyor yan balıklar bile maks 100er tane oluyor. Bı ise yaradiklarida yok.
Madencilik bugunu mu abuselemem gerekiyor? Diğer oyuncularin emek verip level atlatmaya çalıştıkları madencilik odunculuk haklarına mi gireyim ? Bugu kullanarak kime baksam elinde epic bir balta yada kazma vs vs 4 seviye zimbirtiari toplayarak emek veren oyuncuların önüne geçiyor hak mıdır bu ?

2 DUNGEON
Toplamda 54 solo 27 grup dungeona girdim ( drop 0) yaklaşık bir haftadır onada girmiyorum boşa masraf ve zaman kaybından başka birşey değil ( acaba bahtsız Bedevimiyim ben)
Bu konu hakkında daha fazla birşey yazmak istemiyorum

3. Oyun içi etkinlik ve oyuncuların sıkılması ( kişisel olarak kendimden bahsediyorum)

Oyun içerisinde 65 olduktan sonra yapacak birşey bulamıyorum. İyi bir grubum var onlarda bu durumdan sıkıldı. Sabah deadlord akşam arc demon gece pk tek yaptığımız şey bu. Saatlerce farm atıp 1 rogue chitinle kapadigimiz günler oluyor bizim. Benim sabrım kalmadı mentalimde kalmadığından dolayı herhangi bir aktiviteye katılmiyorum ama discord olsun WhatsApp grubu olsun oyunun gidişatı hakkında konuştuğumuzda bu durumun sadece beni rahatsız etmediğini gördüm ve oyuna 6 7 bin TL yatırıp kendine item alan arkadaşlarım bile oyunu bırakmanin eşiğinde olduğunu ve bu grubun kalabalık ve herkesin birbirini yüz yüze tanıdığı kalabalık bir clan olduğunu bildirmek isterim. Kısacası oyundan artık kopmalar başladı bunu yönetimde oyuncuda farkında ne yapacakları konusunda ise herhangi bir fikrim yok umrumda da değil açıkçası giden 5bin olsun sorun değil ben keyif almadigim sürece oyundan herhangi birşey yapmama gerek yok.

Kısacası rise online yönetimdeki aksaklıklar ve oyuncuyu elinde tutma konusunda benim nazarımda sınıfta kaldı.
Tek bir şey daha söyleyip oyunu tamamen saldigimi bildirmek isterim.

Ah mergen reis ah.

arquradze

Üye
Tamamen katılıyorum sana. Önceden eve geldiğimde oyuna geçmek için sabırsızlanıyordum şimdi pc ye bile bakmıyorum. Oyun mu sıktı yoksa adeletsizlik mi bizi bu duruma soktu anlayamadım. Bende senin gibi hatta senden fazla dangeunlara girdim hiç bişey alamadım. Millet alınca drop zoruma gitmeye başladı artık dangeuna girmek istemiyorum. Craft desen zor başlayasım gelmiyor. Para yatırmak gerekiyor bişeyler yapabilmek için. Upgrade desen millet 8 golden snake basarken ben +7 golden bow basarken zarar ediyorum. Karakterlerde sıkıntı mı var oyunun algoritması neye göre tasarlı çözemedim. Bende bıraktım bırakacağım. Başka oyun bulana kadar takılıyorum şimdilik oda senin gibi balıkçılık veya pazarda

Lynch

Üye
Tamamen katılıyorum sana. Önceden eve geldiğimde oyuna geçmek için sabırsızlanıyordum şimdi pc ye bile bakmıyorum. Oyun mu sıktı yoksa adeletsizlik mi bizi bu duruma soktu anlayamadım. Bende senin gibi hatta senden fazla dangeunlara girdim hiç bişey alamadım. Millet alınca drop zoruma gitmeye başladı artık dangeuna girmek istemiyorum. Craft desen zor başlayasım gelmiyor. Para yatırmak gerekiyor bişeyler yapabilmek için. Upgrade desen millet 8 golden snake basarken ben +7 golden bow basarken zarar ediyorum. Karakterlerde sıkıntı mı var oyunun algoritması neye göre tasarlı çözemedim. Bende bıraktım bırakacağım. Başka oyun bulana kadar takılıyorum şimdilik oda senin gibi balıkçılık veya pazarda
Ben söylemek istediğim çoğu şeyi hafifleterek yazdım daha yazacağım çok şey var ama gerçekten artık oyundan sıkıldım hiç bir şey yapmadım yok düzeltilmesi için uğraş vermeğe bile vakit ayırmak istemiyorum o derece midem bulandı

toliconam53

Üye
Oyunu çok sevmeme rağmen 3-4 gündür bıraktığımı söyleyebilirim. Sebebi oyunu sevmemem değil oyuna girmeye korkmam. İyi bir clanım var ve her gün farm atıyoruz fakat hiçbir drop alamıyoruz. Bu şekilde giderse aylık pot masrafım 2000 TL geçiyor ve ben bunun karşılığını alamıyorum. Onun yerine hiç oyuna girmeyip itemi X bir siteden satın alsam daha uyguna geliyor. Herhangi bir çözüm düşünüyor musunuz bu konuyla alakalı?

Lynch

Üye
Oyunu çok sevmeme rağmen 3-4 gündür bıraktığımı söyleyebilirim. Sebebi oyunu sevmemem değil oyuna girmeye korkmam. İyi bir clanım var ve her gün farm atıyoruz fakat hiçbir drop alamıyoruz. Bu şekilde giderse aylık pot masrafım 2000 TL geçiyor ve ben bunun karşılığını alamıyorum. Onun yerine hiç oyuna girmeyip itemi X bir siteden satın alsam daha uyguna geliyor. Herhangi bir çözüm düşünüyor musunuz bu konuyla alakalı?
Çok fogru hiç birşey yapma pot parasını biriktir köy köşeye ay sonunda bir item ediyor tebrikler çok yerinde bir tespit.

Relapse

Üye
Böyle olacağı hakkında zamanında sayısız geri bildirim ve uyarıda bulunduk. Başka konulara yaptığım yorumlardan bulabilirsiniz. Biz bıraktık, yaptıkları itemleri alıp kendileri oynayabilirler -.-
Büyük olasılıkla da 3 ay içerisinde kapanır server gibi geliyor, inşallah yanılırım. Bir oyun geliştiricisinin sözü vardı, sanırım "Ashes of Creation" ın; oyunun vizyonu, oyun geliştiricisinin vizyonudur" diyordu. Nitekim öyle işte swh*

Lynch

Üye
Böyle olacağı hakkında zamanında sayısız geri bildirim ve uyarıda bulunduk. Başka konulara yaptığım yorumlardan bulabilirsiniz. Biz bıraktık, yaptıkları itemleri alıp kendileri oynayabilirler -.-
Büyük olasılıkla da 3 ay içerisinde kapanır server gibi geliyor, inşallah yanılırım. Bir oyun geliştiricisinin sözü vardı, sanırım "Ashes of Creation" ın; oyunun vizyonu, oyun geliştiricisinin vizyonudur" diyordu. Nitekim öyle işte swh*
Böyle giderse üç ay çok gibi geliyor bana

niyesuH

Üye
abi sen +7 golden basıon gecmıo ben paper set bir çantadan 1 +7 almıyorum 11 tane +6 var 1 tane +7 geçmiyor.

BenGeldim

Üye
Bende son günlerde salanlardanım pk atıp çıkıyorum. Başka yapılacak hiç bir şey yok. Oyunu 2 3 aylığına kapatsak harika olur. Oyun düzelene kadar.

harmony

Üye
Bende son günlerde salanlardanım pk atıp çıkıyorum. Başka yapılacak hiç bir şey yok. Oyunu 2 3 aylığına kapatsak harika olur. Oyun düzelene kadar.
Oyunu resmi olarak açtıktan sonra erken erişim bile olsa kapatmak çok mantıksız, bu süreç içerisinde oyuncu başka bir oyuna yönelirse bir daha geri geleceğini düşünmüyorum.

Lynch

Üye
Oyunu resmi olarak açtıktan sonra erken erişim bile olsa kapatmak çok mantıksız, bu süreç içerisinde oyuncu başka bir oyuna yönelirse bir daha geri geleceğini düşünmüyorum.
Ben project TLi bekliyorum açılırsa rise offline olur benim için

mrares

Üye
Ben project TLi bekliyorum açılırsa rise offline olur benim için
Baktım da feci bir şeymiş he ama öyle bir oyunun tam çıkması biraz ütopik gibi en az 5 yılı var efsane hale gelebilmesi için bence onun. Her türlü buradayız :D

Lynch

Üye
Baktım da feci bir şeymiş he ama öyle bir oyunun tam çıkması biraz ütopik gibi en az 5 yılı var efsane hale gelebilmesi için bence onun. Her türlü buradayız :D
Zaten 10 senedir geliştirmw asamasindaydi Offical bu senenin 2 yarısında cikacagini duyurdu

mrares

Üye

Lynch

Üye
Whatsapp grup konuşmasından bir kare

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220628-154337~2.png
    Screenshot_20220628-154337~2.png
    169.2 KB · Görüntüleme: 118

Lynch

Üye
Whatsapp grup konuşmasından bir kare
Biraz BDO yu andırıyor gibi oyun ama efsane olacak gibi,
Standartlari unut abi bu oyun başka birşey olacak
Ha iyi o zaman kore firması abi yapar biliyorlar bu işi.

Çok daha üstün grafiklerle olanı gibi. Umarım Life Skill vardır gerçi böyle bir oyunda olmazsa zaten başka bir oyunda olmamalı :D
Katılıyorum FPSde iyi o kdr skill animasyonuna rağmen

SuckMyLollipop

Üye
Hiç upgrade , karakterler arasındaki eşitsizlik,drop oranı bunlara değinmeyeceğim bile kişiden kişiye göre farklılık gösteren mevzular
Oyundaki silahlar arasında değişik mekanik var mesafeler işlemiyor takıların herhangi bir artısı yok optimizasyon sorunu çok büyük en son çıkan oyunu full özellik oynarken Rise online de gereksiz bir kasma var oyunda yapılacak etkinlik yok yapsakta bir işe yaramıyor dediğiniz gibi bunlar hiç yokmuş gibi Skin getiriliyor ve açıkçası Buda oyuncu olarak gözümüze batıyor her sorunda erken erişim olduğu söylenmesi can sıkıcı bir durum olmaya başladı Koskoca Offical 15 April yazıyordu ben mi yanlış hatırlıyorum ? Oyunda serverlerda lag varken arkadaşlar aşırı yüklenme var normal diyip elinde kahve boss atıyor yetkili arkadaş ya gerçekten biz beklentiyi yükselttik ya da adamların elinden gelen bu ya ama kardeşim 1-2 adamın açtığı PVP serverlarda bile ne bileyim mataryal topluyorsun item yapıyorsun etkinlik oluyor değişik haritalar vs yazılımcı veya tasarımcı değilim ama çok mu zor ya bunları yapmak ? Dungeon dediğimiz olay sıkıyor artık herhangi bir taktiğe gerek yok sürekli kısır döngüde oyun bir karakterden sıkıldım oynamak istemiyorum elimde +7 silahım var başka bir karakter açıp onu dizmek istiyorum ama silahı bir sene satamıyorum silah bir sene sonra çöp oluyor zaten bu yüzden ticaret bile yapılmıyor oyunda oyun güzel olsun keyifli vakit geçirelim verdiğim para şahsım adıma önemli değil ama zamanıma yazık ettiğimi düşünmeye başladım 65 bile olmadım ama sene 2022 de girip zr skill yapıp aynı yaratığı kesmek istemiyorum ,görevler çok sığ zaten verdiği exp puanları bile çok az en azından daily quest koysalar insanlar girse 4-5 item yapsa onları basıp satsa ticaret dönse ne bileyim savaş tarzı birşeyler olsa clanlar arası çekişme olsa biz mi çok sabırsız yapıdayız bilemiyorum ama MMORPG dediğimiz bir oyunda bu kadar az yapılacak etkinlik olması bana garip geliyor , yinede ortada bir emek var ama işte dediğiniz gibi 3 ay mı sürer 5 ay mı sürer bilemiyorum

Lynch

Üye
Hiç upgrade , karakterler arasındaki eşitsizlik,drop oranı bunlara değinmeyeceğim bile kişiden kişiye göre farklılık gösteren mevzular
Oyundaki silahlar arasında değişik mekanik var mesafeler işlemiyor takıların herhangi bir artısı yok optimizasyon sorunu çok büyük en son çıkan oyunu full özellik oynarken Rise online de gereksiz bir kasma var oyunda yapılacak etkinlik yok yapsakta bir işe yaramıyor dediğiniz gibi bunlar hiç yokmuş gibi Skin getiriliyor ve açıkçası Buda oyuncu olarak gözümüze batıyor her sorunda erken erişim olduğu söylenmesi can sıkıcı bir durum olmaya başladı Koskoca Offical 15 April yazıyordu ben mi yanlış hatırlıyorum ? Oyunda serverlerda lag varken arkadaşlar aşırı yüklenme var normal diyip elinde kahve boss atıyor yetkili arkadaş ya gerçekten biz beklentiyi yükselttik ya da adamların elinden gelen bu ya ama kardeşim 1-2 adamın açtığı PVP serverlarda bile ne bileyim mataryal topluyorsun item yapıyorsun etkinlik oluyor değişik haritalar vs yazılımcı veya tasarımcı değilim ama çok mu zor ya bunları yapmak ? Dungeon dediğimiz olay sıkıyor artık herhangi bir taktiğe gerek yok sürekli kısır döngüde oyun bir karakterden sıkıldım oynamak istemiyorum elimde +7 silahım var başka bir karakter açıp onu dizmek istiyorum ama silahı bir sene satamıyorum silah bir sene sonra çöp oluyor zaten bu yüzden ticaret bile yapılmıyor oyunda oyun güzel olsun keyifli vakit geçirelim verdiğim para şahsım adıma önemli değil ama zamanıma yazık ettiğimi düşünmeye başladım 65 bile olmadım ama sene 2022 de girip zr skill yapıp aynı yaratığı kesmek istemiyorum ,görevler çok sığ zaten verdiği exp puanları bile çok az en azından daily quest koysalar insanlar girse 4-5 item yapsa onları basıp satsa ticaret dönse ne bileyim savaş tarzı birşeyler olsa clanlar arası çekişme olsa biz mi çok sabırsız yapıdayız bilemiyorum ama MMORPG dediğimiz bir oyunda bu kadar az yapılacak etkinlik olması bana garip geliyor , yinede ortada bir emek var ama işte dediğiniz gibi 3 ay mı sürer 5 ay mı sürer bilemiyorum
Yok kardeşim ne sen sabirsizsin ne de biz. Bizim gibi adamlar MMORPG playerlari. Diğerleri ise knight online kitlesi kendini onlarla bir tutma yeni nesil hayatlarında mmorpg oynamamış adam MMORPG oyunlarının zr skill mob kesme olduğunu düşünüyor. Dediğim gibi suanki yönetim benim nazarımda etkinlikte olsun optimizasyonda olsun upgrade farm rare itemlerin epic itemlerden iyi olmasında olsun herseyfe sınıfta kaldılar ve bunun duzelcegini düşünmüyorum sadece Zaman kazanıp kahvelerini yudumlamaya devam ediyorlar umrunda bile değiliz adamların o yüzden sende umursama bu oyunu umursarsan hayalkırıklığı yaşarsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt