Balıkçılık // Dungeon // Oyun içi etkinlik.

zukcu

Üye
BAŞLIK SIRASINA GORE GİDECEGİM.

1 BALİKCİLİK.
Uzun bı zamandır oyunda ne Dungeon ne farm ne pk ne level hiç birşey yapmak istemediğimden dolayı ( yapsak da tek olan şey pota para vermekten başka birşey olmadığını anladığım için )
Oyun içinde herhangi bir aktivitede bulunmuyorum neredeyse 1 aya yaklaştı bu durum. Kısacası oyunun içinde kalmami sağlayacak ne bir etkinlik ne de saatlerce attığım farm tatmin edici seviyede olmadığından dolayı oyunu tamamen bırakmış durumdayım suanlik oynamayıda düşünmüyorum. Afk olarak tek yaptığım şey balıkçılık oda buglu.

Bugu anlatmam gerek sanırım balığa bırakıyorum balığı tuttuğu mu gösteriyor ama inventorye gelmiyor ne xpsi geliyor ne balığın kendisi geliyor. Sadece ekranda balık cinsi ve altında xpsi yazan ibare çıkıyor bu kadar ve saatlerce 20 level balıkçılık için açık bıraktığım oyun sabah 6.30 akşam 17.00 arasında 40 tane recovery atıyor 20 tane 400 HP veren balıktan atıyor yan balıklar bile maks 100er tane oluyor. Bı ise yaradiklarida yok.
Madencilik bugunu mu abuselemem gerekiyor? Diğer oyuncularin emek verip level atlatmaya çalıştıkları madencilik odunculuk haklarına mi gireyim ? Bugu kullanarak kime baksam elinde epic bir balta yada kazma vs vs 4 seviye zimbirtiari toplayarak emek veren oyuncuların önüne geçiyor hak mıdır bu ?

2 DUNGEON
Toplamda 54 solo 27 grup dungeona girdim ( drop 0) yaklaşık bir haftadır onada girmiyorum boşa masraf ve zaman kaybından başka birşey değil ( acaba bahtsız Bedevimiyim ben)
Bu konu hakkında daha fazla birşey yazmak istemiyorum

3. Oyun içi etkinlik ve oyuncuların sıkılması ( kişisel olarak kendimden bahsediyorum)

Oyun içerisinde 65 olduktan sonra yapacak birşey bulamıyorum. İyi bir grubum var onlarda bu durumdan sıkıldı. Sabah deadlord akşam arc demon gece pk tek yaptığımız şey bu. Saatlerce farm atıp 1 rogue chitinle kapadigimiz günler oluyor bizim. Benim sabrım kalmadı mentalimde kalmadığından dolayı herhangi bir aktiviteye katılmiyorum ama discord olsun WhatsApp grubu olsun oyunun gidişatı hakkında konuştuğumuzda bu durumun sadece beni rahatsız etmediğini gördüm ve oyuna 6 7 bin TL yatırıp kendine item alan arkadaşlarım bile oyunu bırakmanin eşiğinde olduğunu ve bu grubun kalabalık ve herkesin birbirini yüz yüze tanıdığı kalabalık bir clan olduğunu bildirmek isterim. Kısacası oyundan artık kopmalar başladı bunu yönetimde oyuncuda farkında ne yapacakları konusunda ise herhangi bir fikrim yok umrumda da değil açıkçası giden 5bin olsun sorun değil ben keyif almadigim sürece oyundan herhangi birşey yapmama gerek yok.

Kısacası rise online yönetimdeki aksaklıklar ve oyuncuyu elinde tutma konusunda benim nazarımda sınıfta kaldı.
Tek bir şey daha söyleyip oyunu tamamen saldigimi bildirmek isterim.

Ah mergen reis ah.
Kesinlikle katılıyorum, 2 ay bilgisayar full açık kaldı ve balıkçılık kastım. Sonra ne oldu? Bir grup kesim için pot parası için artık ne için bilmiyorum emeğimiz çöp oldu. Bakın para v.s demiyorum "EMEK" çöp oldu. Dungeon item almak lüks,alsan da heartseeker alırsın 1.5m e satarsın... Oyun içerisinde bir şey yapmak istemiyorum çünkü yarın bir gün onu da değiştirip çöp haline geleceğini düşünüyorum. Severek oynadığımız oyuna şuan bakıyorum maalesef ama maalesef "ADALETSİZ" bir yönetim olduğu için girmek istemiyoruz. Bizler de oyunu bıraktık ve muhtemelen üzülerek söylüyorum bunu 3 ayı görmeyecek bitmesi...

Larcade

Üye
7/24 balıkcılık kasıyordum.alıkçılığı bitirdikleri için 2 haftadır oyuna gırmıyorum saldım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt