Balıkcılık hakkında yardım

Rednexi

Üye
Arkadaşlar bir hevesle 2 pc oynuyorum 1 pc ile balık yapayım belki getirisi olur dedim,ancak rehberlere bakmama rağmen ya bende bir eksiklik var sanırım ya da göremediğim birşeyler, 21 lv balıkcım var ancak tarron da horse mackarel kasıp hagar geçiyorum bluefin tuna en değerlisi onu tutuyorum ama horse mackarel giderini bile karşılamıyor 1,5k dan satılıyor 24 saatte yaklaşık 500 700 arası horse mackarel tutuyorum tarron da yani ben çözemedim 30 lv mı olmam gerekiyor para kazanması için az çok bana bir akıl bir yardımda bulunabilirmisiniz?

levbom

Üye
şuan balıkçılıktan para kazanamazsınız elektrik giderini bile karşılamaz

meraklimahmut

Üye
Kim nerede çok kalabalık ise oraya gidip birilerine sor elbet dönüş yapacaktır. Onca kişi boşuna balık tutmuyordur diye düşünüyorum.

Arkadaş elektrik gideri derken sanırım her şeyi TL görmekte.

Balerion

Üye
31 lvl balıkçıyım. Gelir elde etme şansın yok balikla. İmkansız imkanı yok sıfır. 1 milyonluk horse mackarelle 1 milyon degerinde balik tutamazsın.

Ama çok tecrübeli birisi olarak iki taktik vereyim.

1. Haggards gitme, horse mackarelleri biriktir. Onları sat. Gelen diger balırı da sat, bu şekilde artıa geçebilir.
2. Enhenced fishing rod ile gece dvde tutabilirsin.

kimyasal

Üye
37 lvl balıkçı olarak balıkçılıktan gelen para ile verdiğin zamana yazık olur, row alıp pt ye koysan gelen çöp yada sc,coin kassan daha mantıklı olur.

kimyasal

Üye
Balıkçılık çok iyiydi ilk zamanlar, yönetim kırpa kırpa pert etti. SS slotuna koy daha iyi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt