Balıkçılık meslegi

GrejuwalTRl

Üye
Arkadaşlar yeni gelen güncelleme ile 3 gündür sabah 9 aksam 10:30 hagard bölgesine balıga bırakıyorum. Tuttuğum balıkları hesaplama yapıyorum durum hiç iyi değil ya bende mi problem yoksa genel olarak balıkcılık meslegi ile ugrasan herkest aynımı

RickSancheZz

Üye
DV de balıkçılık güvenli bölgede mi ?

değil, 5 dakikadan fazla tutamazsın, farmer kesen tayfa orayada geliyor :D , ondada çer çöp geliyor, bi dash veren balık işe yarıyor, healt 5 veren balık çalışmıyor, ne işe yaradığı bilinmeyen inci ve yıldız falan atıyor,

GrejuwalTRl

Üye
DV' de balıkcılık her 5 dakikada bir baskına ugruyor. 2 gün once dv1 haritasına reset atıldı herkes dv2 yönelince 1.5 saat kesintisiz balık tutabildim sonuç hüsran orası da kötü arkadaşlar en değerli captain red box atıyor dediler ekranı o kadar takip ettim hiç bir defa göremedim :)

GrejuwalTRl

Üye
Ayrıca dv için shrimp istiyor sürekli balık kactıgı için oda habire eksi stoğa düşüyor. shrimp felan tutabilmek için ise hagard'da horse balıgı istiyor oda ayrı bir zarar ettiriyor ben anlamadım balıkcılıgı neden bu kadar öldürdüler diger mesleklerde extra exp ve materyal eklediler respawn süresini düsürdüler ama balıkcılıkta gün geçtikce eksilere gidiyor zoruma gidiyor

Balerion

Üye
Arkadaşlar kendime bir söz verdim balik olayı tamamen biterse, tutan kimse kalmazsa ben de birakacağım oyunu. Çunkü günde 1 saat farm yapiyorum ve farmda squid, pigfish falan kullaniyorum pot olarak böyle çok ucuz oluyor ve farm gelirimi saatte 3m'e kadar çikarıyor. Bunlar da biter ve pot basmak zorunda kalirsam farm gelirim saatte 500k civarina düşer. Farm yapamazsam çarımi daha güçlendiremeyeceğim için birakırım ben de

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Arkadaşlar oyun içerisinde herhangi bir kısımda bir sorun/hata olabilir bunları birlikte düzeltmek için varız zaten.
Yorum yaparken yorumlarınızın nereye gittiğine, hangi anlamları içerdiğine dikkat etmek zorundasınız.
Eleştiri tabii ki yapabilirsiniz ancak iyi ayarlamanız ve doğru anlama gelen kelimeleri de seçmek zorundasınız.

Konuya gelecek olursam; Oyunun genelini etkileyen bir hata / sorun varsa bunun çözümü üzerinde tabii ki ekip çalışacaktır. Bunun için yapmanız gereken gördüğünüz hataları oyun içi veya site üzerinden destek bileti atarak bildirmek.

Cabbar34

Üye
Merhaba,

Arkadaşlar oyun içerisinde herhangi bir kısımda bir sorun/hata olabilir bunları birlikte düzeltmek için varız zaten.
Yorum yaparken yorumlarınızın nereye gittiğine, hangi anlamları içerdiğine dikkat etmek zorundasınız.
Eleştiri tabii ki yapabilirsiniz ancak iyi ayarlamanız ve doğru anlama gelen kelimeleri de seçmek zorundasınız.

Konuya gelecek olursam; Oyunun genelini etkileyen bir hata / sorun varsa bunun çözümü üzerinde tabii ki ekip çalışacaktır. Bunun için yapmanız gereken gördüğünüz hataları oyun içi veya site üzerinden destek bileti atarak bildirmek.
ee bize kim yardım edicek her seferinde bizlerden yardım istiyosunuz ama her seferındede herşeyden kısıp insanları uzaklaştırıyosunuz..erken erişimdeyken bu kadarda kısmaya gerek varmı .anlamadğım konu tam olarak şu ...her seferinde bişeylerden kısarken onca insanın bırakması yada sadece zindandan zindana gırmesı sizde soru işareti yaratmıyormu..yani kendinize sormuyomusnuz ya biz her ksıtığımızda oyuncu kaybedıyoruz..bunu cidden merak edıyorum kendinize hiç sormuyomusunuz..

Alkoer

Üye
ee bize kim yardım edicek her seferinde bizlerden yardım istiyosunuz ama her seferındede herşeyden kısıp insanları uzaklaştırıyosunuz..erken erişimdeyken bu kadarda kısmaya gerek varmı .anlamadğım konu tam olarak şu ...her seferinde bişeylerden kısarken onca insanın bırakması yada sadece zindandan zindana gırmesı sizde soru işareti yaratmıyormu..yani kendinize sormuyomusnuz ya biz her ksıtığımızda oyuncu kaybedıyoruz..bunu cidden merak edıyorum kendinize hiç sormuyomusunuz..
Haddar tahta köprüde 30+lv balıkçılık olan karakterim 24 saatte 120-150 gibi clown fish yakalıyordu. Şimdi 20-30 arası. Ve üstüne horse mackarel yem lazım bu yem solucana göre çok pahalı.

Bu değişikliği yapan adam test etmedi dersem ben suçlu oluyorum. Gidicem ticket atıcam düzelmesi için.

Balerion

Üye
Haddar tahta köprüde 30+lv balıkçılık olan karakterim 24 saatte 120-150 gibi clown fish yakalıyordu. Şimdi 20-30 arası. Ve üstüne horse mackarel yem lazım bu yem solucana göre çok pahalı.

Bu değişikliği yapan adam test etmedi dersem ben suçlu oluyorum. Gidicem ticket atıcam düzelmesi için.
Ben attım bir hata yok diye dönuş geldi. Bu kadari da olamaz imkansiz bu kesin bir bugdur dediğin her şey gerçek ve kasıtlı.

GrejuwalTRl

Üye
Ben attım bir hata yok diye dönuş geldi. Bu kadari da olamaz imkansiz bu kesin bir bugdur dediğin her şey gerçek ve kasıtlı.
Kanka haklısın belki bug olabilir ama bu kadar gözle görünür bi düşüş olamaz solucan ile horse tutup horse ile unig olta kullanmamızı shirmp kasmamızı ve elite olta ilede dv de balık tutmamızı bekliyorlar o zaman 20 30 lwl balıkcılıgın ne anlamı kaldı. Zaten hepsinde ayrı tutarsızlık var Droplar hiç iç açıcı degil mümkün mertebe forumu inceleyen yetkililerin not alıp iletmesi gerekiyor sürekli destek bileti oluşturun demesinler hazır mesajlar gönderiliyor baska bir dönüş almadım :)

GrejuwalTRl

Üye
Ayrıca dv de 2 farklı balık çeşiti yerine hagard da tutulan blue marlin ve bir balık daha var onları veriyor gösterdigi balıgı vermiyor bug oldugu buradan belli :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt