Balıkçılık Meslek Daha yapılırmı Sizce Detaylar.!

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar.

Yeni güncellemede Balıklar değişti özellikle hp veren balıklar nerf yedi resmen bu konu ilgili sizce iyimi oldu yoksa oyunculara sorulması gerekiyomuydu.!
Rise yönetim oyuncu kararlarına önem veriyolar red balık catfish bu balıklar artık can bile doldurmuyo .

30 lvl balıkçılık mesleğim var ama bu saatten sonra balık tutmayı düşünmüyorum balık tutmanın tek amacı cz de - catfish redbalık yine kurtarıyodu + farm atarken can potu kurtarıyodu bizi.
- Açıkcası Zindanlarda hiç HP POT kullanmıyodum hep red balık kullanıyodum artık ölmüş durumda çöp oldu diyebilirim 3000 adet red balık var çöp oldu.

Balık üzeri gelen güncelleme hoşuma gitmedi yeşil 400 hp veren balık 250 MP mana eklemişler...
Farm atarken o 400 HP bizi kurtarıyodu Sc basmak yerine.
Şimdi Sürekli scmi bascağız , Market yeterince alış veriş yapmaktayız HP MANA pot olarak farm atarken hp400 balık işimizi görüyodu biraz olsun.

Tanerrr

Üye
magazadan alınan potlar az gelmıs knka dert etme.Yarın bugunden kotu olacak keyfını cıkar.Bu oyunda magazadan pot cekmessen ne mob kesebılırsın ne baska bısey paran varsa oynarsın

Lady

Üye
Yönetim işi bilmiyor :ROFLMAO:
İyilik yapacaksan ya da bir şey vereceksen önce az vereceksin, eğer zıt sesler yükselirse iyiliğin dozunu olması gereken yere çıkaracaksın. O zaman kral olursun.
Ceza vereceksen önce fazla vereceksin, eğer zıt sesler yükselirse cezanın dozunu olması gereken yere indireceksin. O zaman yine kral olursun. Bknz. Devlet büyüklerimiz.

Buradaki balıkçılık mesleğinde ilk söylediğimin tersi yapıldığı için şuan yönetime negatif yorumlar geliyor.
İkinci duruma örnek olarak ise oyundaki hammaddelerin bulunma sayısını verebiliriz.
İlerleyen süreçte hammaddeler haritada artırılırsa o zaman pozitif geri dönüş olacak oyunculardan.

RickSancheZz

Üye
Yönetim işi bilmiyor :ROFLMAO:
İyilik yapacaksan ya da bir şey vereceksen önce az vereceksin, eğer zıt sesler yükselirse iyiliğin dozunu olması gereken yere çıkaracaksın. O zaman kral olursun.
Ceza vereceksen önce fazla vereceksin, eğer zıt sesler yükselirse cezanın dozunu olması gereken yere indireceksin. O zaman yine kral olursun. Bknz. Devlet büyüklerimiz.

Buradaki balıkçılık mesleğinde ilk söylediğimin tersi yapıldığı için şuan yönetime negatif yorumlar geliyor.
İkinci duruma örnek olarak ise oyundaki hammaddelerin bulunma sayısını verebiliriz.
İlerleyen süreçte hammaddeler haritada artırılırsa o zaman pozitif geri dönüş olacak oyunculardan.
belkide dediğin gibi olacak şuan cezanın kötüsü gösterildi, bi tık yükseltilip olması gereken yere gelecektir :D

mewlan

Üye
Bence balık mesleğini bitirdiler. Yapılması tamamen zarardır. Dikkat ettim hp pot harcamayı etkileyen her şeyi nerflemişler. Diğerlerini değil. Ya da şöyle diyelim marketten alınacak ürünleri engelleyen tüm balıklar bitirilmiştir. 30 lvl olana kadar harcadığımız zamanımız elektrik ve pc yıpranması ROW yönetiminin bize güzel bir tarifesi olmuş.

HeaveN

Üye
@mewlan çok kötü şuan 10 saniye 80hp balık red balık daha önce en azından 160 hp 20 saniye rahatlatıyodu şuan hiç birşey yaramıyo açıkcası.

ilbeyx05

Üye
Yaw kardesim 7 24 balikdayiz ama saten zarardayiz biz pot harcamicaz diye 500 lora geldi elektrik :)

OkanMercan

Üye
Şükür nerflendi hp veren balıklar oneydi öyle 1 asas pot minor balik 7 magenin icinde. Geciyordu simdi slot bile darlayamadilar dun zopaladik

jobulani

Üye
Oyuna gelen son güncelleme itibariyle Hp regen yapan balıkların verimli bir şekilde kullanılacağı tek yer; Dorion'da worm ların olduğu alan. Onun dışında kaldır çöpe at. Kısacası ödediğiniz faturaya, eskittiğiniz makinaya değmez. Ben yaptım pişmanım.

SinanS

Üye
Yanlış düşünüyorsun kardeşim. Balıklar haddinden fazla güçlüydü. Ayrıca buff gelen balıkları neden nazara almıyorsun? Flounder artık 480 lik bir mana balığı oldu.

Ama evet 30 level üstünde ki balıklara bir iki düzenleme getirilebilir. 400 hp balığı geri getirilebilir. Geri kalan düzenleme yerinde

samess

Üye
dün akşam oyuna girdim bilmiyordum hiç güncelleme mevzusunu patch attı o ara, açıp okumadım da girdim zindana bastım yeşil balığı aaaa hp gelmedi, bir baktım kırmızı balık nerf diğer 360hp veren nerf, hiç kasmadan üzülmeden sıkılmadan alt+f4 bastım çıktım gittim, kalanlara allah sabır versin, çok umutla başladığım milli yerli savsatasına kanıp sömürüldüğüm bu oyundan bir yol olmayacağını kabullendim artık. İyi günler.

HeaveN

Üye
Birşeylerin sürekli değişmesi oyuncu dengesini bozuyor. keşke eskiden böyle olsaydı hiç balıkçılık yapmazdık.

Larcade

Üye
Üzüntü verici oyuna karşı bağlılığı azaltan bir güncelleme oldu balıkçılık umarım yanlıştan dönüp telafi ederler kısa süre içerisinde...

presto_86

Üye
Sayın yönetim balık HP işi abartiliydi ama insanlar emek vermiş deli gibi lvl kasmis hiçm mi düşünmüyorsunuz hiç mi ileriye dönük kararlar almıyorsunuz bir şeyi yaparken dikkatli olun artık

Alkoer

Üye
Nerf-buff tabiki oyunun dengesi için her zaman her oyunda yapılan bir uygulama. Ama burda yapılan direkt oyundan silme. Hiç bir kullanım alanı kalmadı restore balıkların.

Benim kaba hesabıma göre %75 ve üstü nerf yemiş restore balıklar.

Dengeleme yapacaksan ince ayar yaparsın. Tabiki bir bug yada kötüye kullanım olan itemi-skili kaldırırsın o başka konu.

Burda kötüye kullanım yok. Bilgisayarını açık bırakıp pot masrafını azaltayım diyen oyuncu resmen ezildi.

Pot 10tl çok ucuz demeyin. Ben 8 saat işten sonra gelip canım istediği kadar oynasam çok rahat 2-4k arası pot harcarım bir akşamda. Bunu aylığa vur 600 - 1200TL arası yapar. Diğer oyun daha ucuz emin olun. RoW un çıkmadan önce iddialı olduğu konu ülkemiz şartlarına uygun fiyatlandırmaydı. Malesef olmadı.

Lady

Üye
Sayısız kez dedik merchanttaki mana/heal potların daha ucuz olması gerekiyor.
Ortalama bir mob keserken bir mana harcadığımızı varsaysak o kadar coins çıkmıyor içinden.
Oyundaki en iyi coins silecek olayı pasif hale getirmişler, e kaldırın pot merchantını ne gerek var? Pot alan mı var oradan sanki?
Saçmalıktan başka bir şey değil. (n)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt