Crafting de öğrenilmeyen yemeklerde yazıyor. %10 gold veren yemek yapılıyor. En işlevseli bu gibi. Mana regen ve fishing xp yi arttıran tarifler de var.Exp arttırıcı yemek üretiminde işe yarıyor sanırım balıklar.
Crafting de öğrenilmeyen yemeklerde yazıyor. %10 gold veren yemek yapılıyor. En işlevseli bu gibi. Mana regen ve fishing xp yi arttıran tarifler de var.Exp arttırıcı yemek üretiminde işe yarıyor sanırım balıklar.
Sicle calışıyor gerisini bilmiyorum10m lik eşyalar kullanılıyor mu acaba, bazıları çalışmıyor da boşuna 10m vermek istemem
Onu alacaktım zaten yemek toplamak için, teşekkürler.Sicle calışıyor gerisini bilmiyorum
ileri seviyelerde lazım oluyor dediğin gibiAnladığım kadarıyla cookingde 10 levelden sonra yemekler açılıyor oradaki tariflerde bu balıklar kullanılıyor.
baska tur balıkları kesmek icin bir sıstem mı var 20 lvl oldum halen aynı tur balık geliyor bu ıste bır garıplık var
Bu nasıl bir tavır hocam? İnsanların bilgiyi paylaşma mecburiyeti mi var anlamadım.Hocam bilmeden farklı konu hakkında yorum yapıyorsun. Benim Cooking levelim 22 oldu pazar fiyatları da bana ait. Balıkçılık leveli de lazım ki ileride farklı yemekler geldiğinde 10 20 gün balıkçılık leveli kasmayalım baştan halledelim diye soruyorum. Kİ Oyunda şu anda rare oltayı 10 level iken takan insanlar mevcut ama hepsi bencil karaktersizler oldukları için cevap vermiyorlar. Ben de belki insan bulurum diye buradan bir cevap bekliyorum.
Bu nasıl bir tavır hocam? İnsanların bilgiyi paylaşma mecburiyeti mi var anlamadım.
Laflarına dikkat et. İnsanlar emek harcıyor bir şeyleri öğrenebilmek için. Paylaşıp paylaşmak herkesin kendi iradesine kalmış bir şey.Ben öğrendiğim şeyi kendime saklayacak kadar bencil bir köpek değilim olmak da istemem. Ha böyle birisi de varsa tavrımı koyarım çünkü bencillik ve karakter yoksunluğundan başka bir şey değil bu.
Evet? Ben de emek harcıyorum ve insanlar harcamasın diye burada paylaşıyorum. Hatta Balıkçılık Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey adında bir başlık açacakken buradan yanıt gelince buraya dönmek zorunda kaldım. Ne dememi bekliyorsun? Adam evli çocuğuyla mı ilgilensin karısıyla mı ilgilensin işe mi gitsin makroya koymadan çarını mı kassın geçim derdi mi düşünsün? Bu insanlar zevk almasın mı? Bir şey öğrenip de paylaşmayan varsa gitsin kenarda köşede otursun, bencilliğinde boğulsun arkadaşım.Laflarına dikkat et. İnsanlar emek harcıyor bir şeyleri öğrenebilmek için. Paylaşıp paylaşmak herkesin kendi iradesine kalmış bir şey.
laflarımda dikkat edilecek bir tarafı yok. Gayet açık ve net. Forum sayfası bunun için var. Kafana takılan soruyu sorarsın. Bilgisi olan paylaşır. Ha ekibin vardır onlar bilgilidir onlar sana bişey ögretir. Daha önce mmorpg oyunları nasıl oynadınız anlamıyorum . Haa ben bişey ögrenmek istemiyorum diyorsan git pvp oyna malum oyunu oyna. Burada herkes bilgi paylaşır. Kimse pek bişey bilmiyor. Yavas yavas ögreniyoruz işte. Bu kadar kasılmana gerek yok. Ömürlük oyun gibi düşün bunuLaflarına dikkat et. İnsanlar emek harcıyor bir şeyleri öğrenebilmek için. Paylaşıp paylaşmak herkesin kendi iradesine kalmış bir şey.
Sen cins misin arkadaşım sana laf söyleyen mi oldu? Hangi postu yanıtladığıma bir bak saçma saçma konuşma.laflarımda dikkat edilecek bir tarafı yok. Gayet açık ve net. Forum sayfası bunun için var. Kafana takılan soruyu sorarsın. Bilgisi olan paylaşır. Ha ekibin vardır onlar bilgilidir onlar sana bişey ögretir. Daha önce mmorpg oyunları nasıl oynadınız anlamıyorum . Haa ben bişey ögrenmek istemiyorum diyorsan git pvp oyna malum oyunu oyna. Burada herkes bilgi paylaşır. Kimse pek bişey bilmiyor. Yavas yavas ögreniyoruz işte. Bu kadar kasılmana gerek yok. Ömürlük oyun gibi düşün bunu
Evet? Ben de emek harcıyorum ve insanlar harcamasın diye burada paylaşıyorum. Hatta Balıkçılık Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey adında bir başlık açacakken buradan yanıt gelince buraya dönmek zorunda kaldım. Ne dememi bekliyorsun? Adam evli çocuğuyla mı ilgilensin karısıyla mı ilgilensin işe mi gitsin makroya koymadan çarını mı kassın geçim derdi mi düşünsün? Bu insanlar zevk almasın mı? Bir şey öğrenip de paylaşmayan varsa gitsin kenarda köşede otursun, bencilliğinde boğulsun arkadaşım.
"Bunu ifade edebilirsin ancak böyle davranmayan kişilere köpek diyemezsin." Ben kimseye köpek demedim ki? Dediğim şey;Sen cins misin arkadaşım sana laf söyleyen mi oldu? Hangi postu yanıtladığıma bir bak saçma saçma konuşma.
Hocam bu senin düşüncen. Bunu ifade edebilirsin ancak böyle davranmayan kişilere köpek diyemezsin. Benim de oyunda bir ton gördüğüm eksiklik var bu yüzden 1 haftadır oyunu açmıyorum, tepkimi böyle gösteriyorum. Ben sizin postunuzu Raporladım, daha da bişey yazmayacağım.