Bana Göre Olması Gerekenler :)

Burtto

Üye
Karakter Dengesi:

1-Warriorun hasari yukseltilmeli
2-Roguenin hareket hizi ve defansi düşürülmeli
3-Roguenin skil bar kilitleme skili kaldirilmali
4-Priestin ölümsüzlük ve esc skili kaldırılmalı
5-Magenin esc skili kaldirilmali ve defansi düşürülmeli
6-Mage sınıfı bir elementte 60 70 alan skillerini kullandığı zaman diger elemetteki skilleride bekleme süresine girmeli. Bu sekilde ciftleyip kafamiza 5 nova vurulmamalı

Önerilerim:

1-Işınlan (town) atma tuşu yerine tüm karakterlere farklı animasyonlar şeklinde skiller gelsin. Priest ve magedeki escape gibi
2-beta sürecinde çok güzel pet, binek, kostümler vardı şuan nft adı altında bazıları oyunda yok denecek kadar az bazıları hiç yok çoğu oyuncu görmedi bile. onların oyuna entegre edilmesi gerek
3-Yeni canlı bir arayüz
4-Alfadaki oyuna giriş ekranı ve karakter seçme ekranı :)
5-Burhan beyin söylediği coin sistemi gelmeli
6-Başarım (achievement) sistemi gelmeli. Örnek: 100 Crystal Fortes etkinliği kazan 100 def bonus u kazan. gibi
7-Oyuna yeni set bonuslu armorlar eklenmeli ve bu armorları atan yeni zor kesilen mooblar eklenmeli dv bowl bölgesine
8-Mağazadaki ifadeler kalıcı olsun ve ücreti artsın daha çok rağbet görecektir.
9-Oyunculara sağ tıklamama sorunu düzelmeli biran önce
10-Burhan beyin paylaştığı mouse imleci ve isim frontları gelmeli
11-Günde 4 tane binek yarışı var en azindan 1 tanesi çalışan kesim icin aksam saatlerine alınmalı
12-Karakter boyutları bi tık büyütülmeli
13-Çoklu zindan girişlerine ip-mac sınırlaması getirilmeli
14-Betada olan 1 v 1 kapali arena tekrar gelmeli ve arenada 1v 1 2v2 8v8 40v40 iddaali vs yapilabilmeli
15-Alfadaki ziplarken skill atma olayi geri gelsin bi yerden düşerken ok veya shuriken filan atiyorduk gayet keyifli oluyordu :)
16-Yeni dungeonlar olsun ancak bu dungeonlara herkes dümdüz giremesin. Girmek icin görev veya belirli şeyler yapılması gereksin. Veya mooblardan filan giris kağıdı düşsün şansa göre.
17-Npc ve bosslara konuşma-ses eklenmeli
18-Bosslara yeni hareketli mekanikler eklenmeli
19-Daha fazla günlük,haftalik,Aylık gorev eklenmeli oyuna ve sadece exp vermemeli
20-Klanlar kendilerine özgü pelerin alabilmeli ve clan sembolü koyabilmeli.
21-Buyning pazar gelmeli
22-Roco coin sistemi oyuna daha fazla entegre edilmeli. Coin madeni filan olabilir :)
23-Cfw tarzi etkinliklerde oyunsonu kimin nekadar hasar vurdugu ne kadar iyileştirme yaptığını gösteren bir tablo çıksın
24-Unique itemlerle epic itemlerin arasındaki güç farkı açılmalı, eşyalar neredeyse ayni düzeyde unique itemlere ulaşması daha zor ve daha maliyetli olduğu halde.
25-Elite ve imperial set in arasinda cok az fark var imperial e ulasmak zorken aralarinda pek bi fark olmaması iteme olan talebi düşürüyor.
26-Karakterlere solo pvp yapabileceği sekilde skiller gelmeli , mesela okcuya partide olmadığı zaman kullanabilecegi daha yüksek hasarlı seri tekli skill
27-Death valleyde bowl bolgesi dışınada boss atmalı

Optimizasyon sorunu düzelmeli ve yeni etkinlikler gelmeli ama yazmadım yönetim zaten onların sözünü verdi.

Sizin fikirleriniz neler? :)

Silencer

Üye
Bence warriorlar yere vurduğunda en az 5 k hasar vermeli hatta ard arda vurunca towndaki adamlar bile ölmeli
Bir de bütün warrior arkadaşlara kol dağıtılmalı

murbal

Üye
Sen oyunu oyun olduğu için değil para kazanmak için oynayan birisin. Ko yeni sw açtığında tüm itemlerini satıp ko ya kaçtın ve sonra tekrar geri geldin. Senin istediklerine neden önem versinler ?

N3v3N

Üye
Sen oyunu oyun olduğu için değil para kazanmak için oynayan birisin. Ko yeni sw açtığında tüm itemlerini satıp ko ya kaçtın ve sonra tekrar geri geldin. Senin istediklerine neden önem versinler ?
Belki de daha çok oyuncu gelmesini istiyordur. Böylelikle daha çok para kazanacağını düşünüyordur.

JohnPlane

Üye
Karakter Dengesi için yazdıklarına katılmıyorum lakin Oyun içi Önerilerin kısmına tamamen katılıyorum güzel öneriler.

Burtto

Üye
Pisliğe gerek yok çocuklar niye iftira atıyosunuz ? ben item filan satmadım 2 ay risenin arka planda başka oyun oynadım ve güzel bir gelir edip rise deki charımı güçlendirdim :D
Rise varken gidip çöp oyun oynayacak halimiz yok :D

Lawizha Winchetzui

Üye
Pisliğe gerek yok çocuklar niye iftira atıyosunuz ? ben item filan satmadım 2 ay risenin arka planda başka oyun oynadım ve güzel bir gelir edip rise deki charımı güçlendirdim :D
Rise varken gidip çöp oyun oynayacak halimiz yok :D
Her forumda baskı uygulamaktan bıkmadılar, olsun durmak yok gelişmeye ve geliştirmeye devam.

Güzel maddeler, yönetimin işine yarayan maddeler illa ki vardır. Bir de ben ekleyeyim;

Karakter arkası kamerası biraz daha uzakta ve etrafı daha rahat görebilecek şekilde olmalı. Oyun oynarken ciddi manada zorlayan durumlardan bu.

levbom

Üye
priestin ölümsüzlük skilli 5 sn o arada heal bile atamıyor.
warrior zaten yeterince fazla ve seri vuruyor zaten çoguda makro ile oynuyor. warriorları düşürmek imkansıza yakın iyice ölümsüz olsunlar rahatlayın.
bu arada ben bütün gate skillerine karşıyım kaçmasın ölsün ona göre dolansınlar magede atamasın priestte atamasın. dv de gate esc skillerine karşıyım.
roguenin defansınu düşürmek yerine atak gücünü önemli yapıp ona göre item yaptırmalılar. bu oyunda apdense def daha önemli ölmezsen bir şekilde adamı kesiyorsun zaten.
roguenin skill barı kitleme skilini bende sevmiyorum ama kaldırılmamalı arada failed verecek şekilde ayarlanmalı %100 tutması bence fazla.
magelere gelince nova sürelerini bir şekilde arttırmaları lazım çok fazla seri nova atıyorlar. sürelerini bilmiyorum ama bence birazdaha arasını açmaları lazım.
bizim 1 ayda kastıgımız bp yi 5 6 saatte kasıyorlar.
muhtemelen bunada kızarlar şimdi ama kusura bakmayın çok bp kasıyorsunuz kimse sizin sürenizde sizin çeyreğiniz kadar bile bp kasamıyor. buda demek oluyorki mageler güçlü güçsüzüz diye ağlamayın lütfen.
bp eventlarda 5 saatte 100k kastıklarını gördük.

SonJnoW

Üye
güle güle yavrum güle güle , güle güle sanaa güle güle güle güle güle gülee ooo :D okumadım hepsini ama buying pazar gözüme takıldı katılıyorum bence kesinlikle gelmeli ticareti dengeleyecek ve canlandıracak tek şey

levbom

Üye
birde şu zindan girişlerini artık dv den ayırmaları lazım gereksiz dvde kalabalık ve lag oluşturuyorlar.

fstab

Üye
Yönetimi eleştirince mesaj silme veya ceza vermekten vazgeçsinler :D mesajların silinmesi gerçekleri değiştirmiyor. istediğiniz kadar silin crash sorunu hala devam ediyor. gmler aylardır yaptıkları gibi hala zindanda duvarda kalan yaratıkları kesmeye devam ediyorlar. Silseniz de herkesin gördüğü ve bildiği bir şey :D
o zaman banın hayırlı olsun :D

BLADEM

Üye
o zaman banın hayırlı olsun :D
Bro ben bu oyunun oyuncusuyum. sürekli crash yersem. crash yemediğimde oyunu sağlılı bir şekilde oynayamazsam tabi eleştiririm. bak oyunu oynarken 2 aydır ekranımı yani chara bakış açımı değiştirmekte bile zorluk çekiyorum sürekli takılıyor ekran dönmüyor. dediler güncelleme ile düzelecek bak en son gelen güncellemede necromancer getirdiler hala düzelmedi. eylül ayında gelen güncelleme düzeltecekmiş. eylül ayında da düzelmezse kasım ayı güncellemesi mi diyecekler. yani ben burada yönetimi eleştirmekten zevk almıyorum ama sonuçta yaşadığımız şeyler var ve bunların düzelmesini uzun süredir bekliyoruz.

ben eleştiri yaparken bunu okuyanlar sanıyor ki keyfimden eleştiriyorum kardeşim oyunu oynayamıyoruz aylardır oynadığımız şekil şu.

neredeyse her map değişiminde yada kanal değiliminde düşmesin diye dua ediyoruz.

Bunu da geçtim ya ekranı dönderemiyorum ki sağlıklı şekilde. şimdi video atardım bununla ilgili ama sonra videodan dolayı da ceza verirler fln.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bro ben bu oyunun oyuncusuyum. sürekli crash yersem. crash yemediğimde oyunu sağlılı bir şekilde oynayamazsam tabi eleştiririm. bak oyunu oynarken 2 aydır ekranımı yani chara bakış açımı değiştirmekte bile zorluk çekiyorum sürekli takılıyor ekran dönmüyor. dediler güncelleme ile düzelecek bak en son gelen güncellemede necromancer getirdiler hala düzelmedi. eylül ayında gelen güncelleme düzeltecekmiş. eylül ayında da düzelmezse kasım ayı güncellemesi mi diyecekler. yani ben burada yönetimi eleştirmekten zevk almıyorum ama sonuçta yaşadığımız şeyler var ve bunların düzelmesini uzun süredir bekliyoruz.

ben eleştiri yaparken bunu okuyanlar sanıyor ki keyfimden eleştiriyorum kardeşim oyunu oynayamıyoruz aylardır oynadığımız şekil şu.

neredeyse her map değişiminde yada kanal değiliminde düşmesin diye dua ediyoruz.

Bunu da geçtim ya ekranı dönderemiyorum ki sağlıklı şekilde. şimdi video atardım bununla ilgili ama sonra videodan dolayı da ceza verirler fln.

Öneriniz veya şikayetleriniz varsa burdan değilde bilet üzerinden yapmaniz gerekiyor.

Daha önceki mesajlarınız kural dışı olduğu için silinmiştir.

levbom

Üye
Öneriniz veya şikayetleriniz varsa burdan değilde bilet üzerinden yapmaniz gerekiyor.

Daha önceki mesajlarınız kural dışı olduğu için silinmiştir.
bence oyun içi biletin dışından burdanda önerileri dikkate almanız lazım. çünkü ordaki mesajlara oto dönüş oluyor burdaki mesajların altında iyi kötü bir tartışma oluyor herkes fikir ve önerilerini sunuyor. beyin fırtınası sonucu daha güzel sonuç ve öneri çıkabilir.
burası oyunun resmi forumu oldugu için buradaki önerileride yetkili arkadaşların takip ettiğini biliyoruz.
zaten sizde oyun içi savaşların karışıkmı ırka karşı ırkmı olamasını oyun içinde değil burada oyladınız.

basit kalıplaşmış mesajlardan birşekilde çıkılması lazım.

fstab

Üye
bence oyun içi biletin dışından burdanda önerileri dikkate almanız lazım. çünkü ordaki mesajlara oto dönüş oluyor burdaki mesajların altında iyi kötü bir tartışma oluyor herkes fikir ve önerilerini sunuyor. beyin fırtınası sonucu daha güzel sonuç ve öneri çıkabilir.
burası oyunun resmi forumu oldugu için buradaki önerileride yetkili arkadaşların takip ettiğini biliyoruz.
zaten sizde oyun içi savaşların karışıkmı ırka karşı ırkmı olamasını oyun içinde değil burada oyladınız.

basit kalıplaşmış mesajlardan birşekilde çıkılması lazım.
burda oyun yönetimin haberi varmı yokmu bilinmez ama cogu ticket kopyala yapıstırla geçiliyor ve ilgili yerlere iletildiğini bile sanmıyorum ticketlar cevaplandı gözüksün yeter arkasını kimsenin aradığı yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt