Bana Göre Olması Gerekenler :)

levbom

Üye
var var volkan bey kaç tane konuya direk yanıt verdi gördüm.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
burda oyun yönetimin haberi varmı yokmu bilinmez ama cogu ticket kopyala yapıstırla geçiliyor ve ilgili yerlere iletildiğini bile sanmıyorum ticketlar cevaplandı gözüksün yeter arkasını kimsenin aradığı yok.

Anladığım kadarıyla aldığınız cevap sizi tatmin etmemiş gibi görünüyor, bu anlaşılabilir bir durumdur. Ancak, ticketların özenle incelendiğini ve gereken işlemlerin yapıldığını bilmeniz önemlidir. Oyun yönetimi, her oyuncunun deneyimini önemsiyor ve sorunları çözmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Eğer herhangi bir belirsizlik yaşıyorsanız, daha fazla bilgi sağlamak veya sorununuzu daha iyi anlamamıza yardımcı olacak detayları paylaşmak her zaman faydalı olacaktır.

levbom

Üye
ticketlerin özenle okunduğuna, dikkate alındığına eminim. şüphem bile yok. oyun kendini iyi geliştiriyor onuda kabul ederim.
ama cevap olarak sürekli aynı cevaplar veriliyor.
ve bilgilendirme cevapları verilmiyor.
örneğin sağol savaşçı önerini gerekli birimlere ilettik. bu şekilde geri dönüşlerle oyunu geliştirmemize yardımcı olmaya devam ediniz. Tarzı cevaplar veriliyor.

küfürlü bir nick vardı 1 yıl once filan banlatmak için 2 hafta uğraştım ve 6 7 tane bilet attım. adamın nicki çok ciddi küfürdü burdan yazamıyorum istersen özelden atarım sende oyunda eski isen bilirsin nicki biletler attım ssler attım. adamın nickini komut verirken söyleyemiyorum çocuklarım oluyor yanımda birşey yapin dedim parasını ben verim ncs bastırın filan dedim. 2 hafta sürdü. ne yapıldı bilmiyorum banmı yedi ncs mi bastı oyunumu bıraktı.
mesela şöyle cvp verilebilirdi bana.
tşkler savaşcı verdiğiniz isim uyarıldı. kendisine 2 gün verildi. 2 gün sonunda ismini değiştirmez ise banlanacaktır bilginize yazılabilirdi.

Nyrei

Üye
Keşke arkadaşın önerilerini eleştirmek ve hakaret içeren mesajlar atmak yerine kendi isteklerinizi bir konu altında toplayıp yönetime belirtseniz daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
Oyunun bu aşamasında Level Jump gibi bir özelliğin gelmesini de şiddetli tavsiye ediyorum

Burtto

Üye
Keşke arkadaşın önerilerini eleştirmek ve hakaret içeren mesajlar atmak yerine kendi isteklerinizi bir konu altında toplayıp yönetime belirtseniz daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
Oyunun bu aşamasında Level Jump gibi bir özelliğin gelmesini de şiddetli tavsiye ediyorum
bence level jump olmaz bu oyuna. Bu sefer emek verip saatlerde uğraşanlara yazık olur :)

BLADEM

Üye
Öneriniz veya şikayetleriniz varsa burdan değilde bilet üzerinden yapmaniz gerekiyor.

Daha önceki mesajlarınız kural dışı olduğu için silinmiştir.
Ticketteki konuşmaları aktarayım.

öncelikle ekranı çevirememe sorunu ile olan tickette ilk mesajımda ekranın kamera açısını döndermek için sağ tıkladığımda ekran takılıyor ve bazen dönmüyor buda oyunu sağlıklı oynama konusunda sıkıntı yaşıyorum dedim.

bana ekran görüntüsü çekip atarmısın diye mesaj geldi.

video çektim youtubeye yükledim halen de kanalımda duruyor.

Cevap olarak bana sistem gereksinimlerimi sordular.

Alakası ne diye sorup sistem gereksinimlerimi yazdım.

Aynı sorunu yaşan diğer oyuncular ile ilgili sistem gereksinim aralığını tespit etmeye çalışıyorlarmış.

sistem gereksinimlerine gelen cevapta güncelleme ile düzeltilecektir yazıldı.

Bana gönderilen en son mesaj 20 ağustos.

tickette ki konuşma süreci yaklaşık 2 haftalık konuşma süreci.

Ve ben olayı en az 1 hafta da geç aktardım yaklaşık 1.5 aydır bu sorunu yaşıyorum ve bunu yaşayarak oynuyorum.

bundan önceki crash ticketi ve discort konuşmalarını aktarmayayım isterseniz.
hatta any deskten bağlanıp sorun bulamayan gm var. Sorun bulamayıp biosunuz güncel olmaya bilir diye geçiştirdi.

Bilgisayar sisteminden anlamasam hak verirdim bios ile oyunda crash yemenin alakası yok tamamen konuyu geçiştirmek gibi geliyor bana. Ben bu güne kadar oynadığım hiç bir oyunda hata almamak için sistemin biosuna kadar en güncel halinde kalması gerekiyor diye bir olay yaşamadım.

Yani özetle konuyu tickette yaz sessizce kapansın gitsin mantığı dışında hiç bir işe yaramadığını bana düşündüren sizsiniz. ben keyfe keder gelip formda niye bu sorunları yaşadığımı söyleyeyim ki bu olay güncelleme ile çözülecek denildi 1 tam 1 de mini güncelleme geldi üstüne hala sorun devam ediyor.

Oyunu oynamakta yaşadığım sıkıntıyı dile getirince de sürekli discortda yada formda cezai işleme maruz bırakılıyorum. ticket sisteminde de otomatik cevaplar benim sorunumu çözmüyor.

Tipik müşteri hizmetleri mantığından ileri gitmiyor ticket sisteminiz. sorun var diye kayıt aç sorun çözülmesin ama sadece otomatik cevap alınsın.

İstersen ticketteki konuşmaların sslerini atayım ?

ticketlerin özenle okunduğuna, dikkate alındığına eminim. şüphem bile yok. oyun kendini iyi geliştiriyor onuda kabul ederim.
ama cevap olarak sürekli aynı cevaplar veriliyor.
ve bilgilendirme cevapları verilmiyor.
örneğin sağol savaşçı önerini gerekli birimlere ilettik. bu şekilde geri dönüşlerle oyunu geliştirmemize yardımcı olmaya devam ediniz. Tarzı cevaplar veriliyor.

küfürlü bir nick vardı 1 yıl once filan banlatmak için 2 hafta uğraştım ve 6 7 tane bilet attım. adamın nicki çok ciddi küfürdü burdan yazamıyorum istersen özelden atarım sende oyunda eski isen bilirsin nicki biletler attım ssler attım. adamın nickini komut verirken söyleyemiyorum çocuklarım oluyor yanımda birşey yapin dedim parasını ben verim ncs bastırın filan dedim. 2 hafta sürdü. ne yapıldı bilmiyorum banmı yedi ncs mi bastı oyunumu bıraktı.
mesela şöyle cvp verilebilirdi bana.
tşkler savaşcı verdiğiniz isim uyarıldı. kendisine 2 gün verildi. 2 gün sonunda ismini değiştirmez ise banlanacaktır bilginize yazılabilirdi.
Halen küfürlü nickler mevcut oyunda.

Öneriniz veya şikayetleriniz varsa burdan değilde bilet üzerinden yapmaniz gerekiyor.

Daha önceki mesajlarınız kural dışı olduğu için silinmiştir.
Ayrıca merak ediyorum madem buradan öneri ve şikayet yazılmasını istemiyorsunuz sizce Bu öneri konusu neden kapatılmıyor merak ediyorum.

Madem yapılan cezai işleme maruz tutulacak bir durum o zaman konuya kilit vurup öneri ve şikayetlerinizi ticket yolu ile iletin yazıp konuyu kitlenmesi gerekmiyor mu sonuçta şikayet ve eleştiri cezai işleme maruz tutuluyorsa bunun da bu şekilde önüne geçilmesi gerekmiyor mu =) adil olan ve doğru olan bu değil mi :D

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Ayrıca merak ediyorum madem buradan öneri ve şikayet yazılmasını istemiyorsunuz sizce Bu öneri konusu neden kapatılmıyor merak ediyorum.

Madem yapılan cezai işleme maruz tutulacak bir durum o zaman konuya kilit vurup öneri ve şikayetlerinizi ticket yolu ile iletin yazıp konuyu kitlenmesi gerekmiyor mu sonuçta şikayet ve eleştiri cezai işleme maruz tutuluyorsa bunun da bu şekilde önüne geçilmesi gerekmiyor mu =) adil olan ve doğru olan bu değil mi :D

Son cümlede istisna olarak bıraktım, bu nedenle sizlerin yorumlarıyla güzel bir tartışma başlayabilir diye umuyorum.
Ancak, kurallara aykırı bir davranış gerçekleşirse, cezai işlem mutlaka uygulanacaktır

levbom

Üye
forumun aracı zaten tartışma platformu oluşturmak ama mod arkadaşlarada bu görev verildiği için onlarda mecburan oyun içi bilet sistemi ile iletin diyorlar.

mesela +7 equalizer kalkan parlamıyor. Diğer kalkanlar yanıp sönerken yazmıştım hala düzeltilmedi.
temmuz ayında yazmıştım.
şimdi diğer kalkanlara +7 olunca parlamanın dışında alev gibi dışını çevreliyen bir görüntü geldi. equalizerde oda yok.
hala düzelmedi bu can sıkıcı oluyor.
çok zor birşey olduğunu düşünmüyorum çünkü bütün silah ve kalkanlarda değişik özellikler var bunada kısa süre içinde yapılıp eklenebilir ama yapmıyorlar nedenini merak ediyorum. mantığımda almıyor.
Warrior skill ağacı gibi oyuna komple sonradan eklenecek birşey değil. yada rün sistemi gibi yada item kilitleme gibi. Basit birşey getirilebilir getirilmiyor buda oyunla ilgili geri dönüşleri yapmam için benim şevkimi kırıyor.

neyse bu ay şu lag ve crash problemini çözerlerse çok güzel olur akşamları rahat rahat oynayabilirsek yeter.

Kenshin

Üye
Arkadaşlar, önerilerinizi yazarken suçlayıcı şekilde yazarsanız konu/mesaj kapatılır veya silinir. Ayrıca özellikle önerileri bilet üzerinden atmanızı istememiz geliştirici ekibin bunları bilet üzerinden kayıt altına alıp toplantılarda uygulanabilirliklerini inceleyip karar almalarını hızlandırmak için. Tabi ki burada kurallar çerçevesinde tartışılacak, beyin fırtınası yapılacak. Ama bunu yaparken dediğim gibi seçtiğiniz kelimelere dikkat etmeniz gerekli. Bir kişinin önerileri size saçma ya da aykırı gelebilir, saygı duyup siz de buna karşı kendi önerilerinizi sunabilirsiniz.

Biz bu konuları gördükçe seviniyoruz, oyuncuların oyunu önemseyip fikirlerini sunduğu bir platform oluşturma çabasındayız.

bedomazo

Üye
warrior hasari yukselmeliden sonra okumadim :D arkadas belliki warrior ve warriora buf kalan herkese nerf istiyor

gumuskaya

Üye
en çok priestlerin ölümsüzlüğü kafama takıldı ölümsüz olması için bi kişi kesmesi gerekiyo bp kaç tane varki yada ne çektiniz pri den bunu istediniz anlamadım :)

BOGAZINYARGICI

Üye
Karakter Dengesi:

1-Warriorun hasari yukseltilmeli
2-Roguenin hareket hizi ve defansi düşürülmeli
3-Roguenin skil bar kilitleme skili kaldirilmali
4-Priestin ölümsüzlük ve esc skili kaldırılmalı
5-Magenin esc skili kaldirilmali ve defansi düşürülmeli
6-Mage sınıfı bir elementte 60 70 alan skillerini kullandığı zaman diger elemetteki skilleride bekleme süresine girmeli. Bu sekilde ciftleyip kafamiza 5 nova vurulmamalı

Önerilerim:

1-Işınlan (town) atma tuşu yerine tüm karakterlere farklı animasyonlar şeklinde skiller gelsin. Priest ve magedeki escape gibi
2-beta sürecinde çok güzel pet, binek, kostümler vardı şuan nft adı altında bazıları oyunda yok denecek kadar az bazıları hiç yok çoğu oyuncu görmedi bile. onların oyuna entegre edilmesi gerek
3-Yeni canlı bir arayüz
4-Alfadaki oyuna giriş ekranı ve karakter seçme ekranı :)
5-Burhan beyin söylediği coin sistemi gelmeli
6-Başarım (achievement) sistemi gelmeli. Örnek: 100 Crystal Fortes etkinliği kazan 100 def bonus u kazan. gibi
7-Oyuna yeni set bonuslu armorlar eklenmeli ve bu armorları atan yeni zor kesilen mooblar eklenmeli dv bowl bölgesine
8-Mağazadaki ifadeler kalıcı olsun ve ücreti artsın daha çok rağbet görecektir.
9-Oyunculara sağ tıklamama sorunu düzelmeli biran önce
10-Burhan beyin paylaştığı mouse imleci ve isim frontları gelmeli
11-Günde 4 tane binek yarışı var en azindan 1 tanesi çalışan kesim icin aksam saatlerine alınmalı
12-Karakter boyutları bi tık büyütülmeli
13-Çoklu zindan girişlerine ip-mac sınırlaması getirilmeli
14-Betada olan 1 v 1 kapali arena tekrar gelmeli ve arenada 1v 1 2v2 8v8 40v40 iddaali vs yapilabilmeli
15-Alfadaki ziplarken skill atma olayi geri gelsin bi yerden düşerken ok veya shuriken filan atiyorduk gayet keyifli oluyordu :)
16-Yeni dungeonlar olsun ancak bu dungeonlara herkes dümdüz giremesin. Girmek icin görev veya belirli şeyler yapılması gereksin. Veya mooblardan filan giris kağıdı düşsün şansa göre.
17-Npc ve bosslara konuşma-ses eklenmeli
18-Bosslara yeni hareketli mekanikler eklenmeli
19-Daha fazla günlük,haftalik,Aylık gorev eklenmeli oyuna ve sadece exp vermemeli
20-Klanlar kendilerine özgü pelerin alabilmeli ve clan sembolü koyabilmeli.
21-Buyning pazar gelmeli
22-Roco coin sistemi oyuna daha fazla entegre edilmeli. Coin madeni filan olabilir :)
23-Cfw tarzi etkinliklerde oyunsonu kimin nekadar hasar vurdugu ne kadar iyileştirme yaptığını gösteren bir tablo çıksın
24-Unique itemlerle epic itemlerin arasındaki güç farkı açılmalı, eşyalar neredeyse ayni düzeyde unique itemlere ulaşması daha zor ve daha maliyetli olduğu halde.
25-Elite ve imperial set in arasinda cok az fark var imperial e ulasmak zorken aralarinda pek bi fark olmaması iteme olan talebi düşürüyor.
26-Karakterlere solo pvp yapabileceği sekilde skiller gelmeli , mesela okcuya partide olmadığı zaman kullanabilecegi daha yüksek hasarlı seri tekli skill
27-Death valleyde bowl bolgesi dışınada boss atmalı

Optimizasyon sorunu düzelmeli ve yeni etkinlikler gelmeli ama yazmadım yönetim zaten onların sözünü verdi.

Sizin fikirleriniz neler? :)
eline sağlık

N3v3N

Üye
en çok priestlerin ölümsüzlüğü kafama takıldı ölümsüz olması için bi kişi kesmesi gerekiyo bp kaç tane varki yada ne çektiniz pri den bunu istediniz anlamadım :)
Warriorlarin mana shield skiline de warrior olumsuzluk skili deyip durdular. Halbuki nasıl çalıştığından çoğu kişinin haberi bile yoktu. En sonunda skile nerf attılar...

Myra

Üye
Buy pazar gelmesin. Ortalık 56 olur. Warrior a buff gerekli. Unique itemler işlevsiz unique itemlerde de buff gelmeli

levbom

Üye
warriora alan vurma gelmesi lazım alanla 3k 3k seri seri vurmaları lazım.
zor kesiyorlar adam :)
dalgamı geçiyorsun en ezik warrior partiyi 2 parti okcu düşüremiyoruz. daha ne buffu gelecek warriora.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt