İstek Bankanın yetersiz olması

okancanx

Üye
Merhaba ,

Son güncellemeler ile beraber oyun harika bir hal almaya başladı. Bunun için ROW ekibine teşekkür ederim. Ancak Balıkçılık olsun, Craft toplama ve Crafttan oluşturduğumuz item çeşitliliğinden dolayı bankalarımıza hiçbirşey sığmaz hale geldi gerçekten zor bir durum genişletilmesi mümkün olurmu diğer oyunlara göre eşya çeşitliliği bol olduğundan bankaya sığamıyoruz dolayısıyla genişleme yada vip banka gibi bir durum olma söz konusu olurmu ?

İyi çalışmalar.

Aziz

Üye
A7F1C638-D56F-46CF-979A-83190C63288D.png

Burhan Bey discord üzerinden bu resmi paylaşmıştı. Yakında sanırım banka envanter genişletme gelecek. Ayrıca https://forum.riseonlineworld.com/k...bulunan-kitli-slotlar-ve-auction-house.16407/ bu konu da Vision bilgi vermiş

RickSancheZz

Üye
hem craft hem balıkçılık hem farm atan için Azizin attıgı resimdekide pek yeterli değil , bide ücretli ve süreli olacak muhtemelen, ben baska account açıp, nadiren kullandığım şeyleri ve atmaya kıyamadığım çöpleri oraya dolduruyorum :D

Alkoer

Üye
hem craft hem balıkçılık hem farm atan için Azizin attıgı resimdekide pek yeterli değil , bide ücretli ve süreli olacak muhtemelen, ben baska account açıp, nadiren kullandığım şeyleri ve atmaya kıyamadığım çöpleri oraya dolduruyorum :D
Bu ekstra slotların süresiz olmasını çok isterim. Ticket ta attım çok önceleri.

Süreli olduğu zaman az sayıda oyuncu her ay alır bu ekstra slotu.

Kalıcı olduğu zaman herkes alır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt