Bankaya İtem Koyma Sıkıntısı

asim1993

Üye
Oyunun ilk gününden beri bir türlü düzelmedi yoksa bilerek mi böyle bırakılıyor anlamıyorum. Eğer bilerek böyle bırakılıyorsa gerçekten çok saçma. Örneğim potlarımı son sayfada depolamak istiyorum oraya gidip koyuyorum. Daha sonra tekrar pot aktarmak istediğimde illa o sayfayı açmak zorunda bırakılıyorum... neden... banka dediğin itemleri üst üste stoklar. Sağ tık yaptığımda önümdeki sayfada yada ilk boş slota atmaz bu çok saçma bu neden bir türlü düzeltilmiyor çok mu büyük birşey bu saçmalık artık dayanamayıp form konu açma gereği duydum. Valla oyundan soğutacak o kadar güzel şey var ama bu sinir ediyor beni

JaxSui

J
Umarım en kısa sürede çözülür cidden çok sinir bozucu bir durum.

Ek olarak AH den satıştan geri alınan itemler de çantaya geldiğinde eğer çantada aynı İtem varsa o da üst üste gelmiyor.

Pitou

Üye
Keşke sadece pot olsa her şeyde böyle yapıyor. Banka gereksiz yere kendi kendine doluyor. Stacklenebilen aynı eşyadan onlarca yer doldurmuş bankam :(

RickSancheZz

Üye
bu konuya çözüm lazım ayrıca banka slotlarının arttırılması gerekiyor.

JamesParker

Üye
abi bide çok az slot var bankada, malum oyun gibi yapmak yerine sayfa sayısını veya sayfa başına koyabileceğimiz item sayısını arttırsalar keşke.

ezik büzük de olsa item depolamayı seven birisi olarak gelen geçeni supply merchanta satmak zorunda kalıyorum..

MaRaKeSH

Üye
75 caple birlikte bankaya düzenleme gelir muhtemelen önümüzdeki güncellemelerde halledilecek demişlerdi slot olayı. üzerine koyma olayıda ayrıca çok acaip bir durum zaten satranç tahtası gibi banka düzeltiyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt