Bankaya Koyulan İtemlerin Üst Üste Gelmemesi

UNDERT0KER

Üye
Mesela Benim Bankamda 5.Sayfada Elit Up Sc Var ve 1. Sayfaya Yeni Çıkardığım Upgrade Sc'yi Koyunca Direk 5.Sayfadakilerin Üstüne Gitsin. Mesela Şuan 5. Sayfada 3 tane Elit Sc Var 3. Sayfada 5 tane Var 1. sayfada 2 Tane elit Sc Var Her Sayfaya Koymuşum. Küçük Bir Sorun bu düzeleceğini Umuyorum.

Lord

Üye
Ya banka kapasitesi arttırılması lazım yada bunun söylediğiniz gibi çözülmesi lazım.

Bstrafe

Üye
Aslınd çözümü çok basit de neden hala yapılmıyor anlamadım . Benim de aynı sayfada 3 farklı yerde sand stone var üstüste gelmeyen :D

UNDERT0KER

Üye
Ya banka kapasitesi arttırılması lazım yada bunun söylediğiniz gibi çözülmesi lazım.
Banka Kapasitesini Arttırsalar Tabii Daha Güzel Olurda Bu Sorunu da Düzeltseler İyi Olur. Mesela Pot sallıyorsun bankaya 1. sayfada Ayrı Pot 4. Sayfada Aynı Pottan Ayrı Var Hepsi Düzenlense İyidir.

RickSancheZz

Üye
çok gıcık olduğum bi durum, hatta bazen aynı sayfa içerisinde bile sağ tıkla gönderince 2 farklı yere gönderiyor illa mause ile tam üzerine bırakman lazım

SmokeyBear

Üye
Hello guys, if you go on the page where there are items same as the ones youre trying to store they will stack but you need to be on the same page.

UNDERT0KER

Üye
Hello guys, if you go on the page where there are items same as the ones youre trying to store they will stack but you need to be on the same page.
I know it is stored when on the same page. But when I throw the same item in the bank, we demand it to go to the bank, even though it is not in the same place.
I say that the same item should not be stored in different places.

ReginaMeis

Üye
Bu bi özellikmiş. Oyun içinden ticket attığımda öyle söylemişlerdi.

SmokeyBear

Üye
I know it is stored when on the same page. But when I throw the same item in the bank, we demand it to go to the bank, even though it is not in the same place.
I say that the same item should not be stored in different places.

Yes i agree. I am just saying for those who dont know, they can stack if they go manually to the propper page.

Tengrikut

Üye
Toplayıcılıkta elde edilen malzemelerin sayılarını gözönünde bulundurursak üst üste yığılması önerisi makul görünmüyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt