Öneri Basit Oyun Hataları

Jacques

Üye
Arkadaşlar aklınıza gelen basit hataları yazın sizde düzeltilmesinde faydamız olur belki büyükleri yazmayın onları biliyorlar zaten basit ve saçma şeyleri yazın.

-Her res sonrası dorionda pazar limiti

-Chate yazı yazıyoruz uzun uzun gönderiyorsun tak bi bakıyosun göndermemiş tekrar yazıyosun bu seferde blocked

-Tıklamayla ilgili bi sorun mesela tünel gibi bişeydesin tünelin sonuna tıklıyorsun oraya gitmek için ama tünelin üstüne tıkladığın için karekter geriye dönüyor bilmiyorum anlatabildim mi oynayanlar bilir daha iyi anlatan çıkar.

- okçuların arrow buglaması üstümde şuan 80k ok var ya bunu kaldırın yada oku kaldırın gereksiz artık.

- kanallar arası geçiş yaparken pm atarsa birisi pmsi gelmiyor görünmüyor.

Son düzenleme:

JaxSui

J
Chat yazı fontunu büyütseniz de harita değiştirince başka yerlere ışınlanınca tekrar yazı fontu küçülüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Jacques

Üye
2. bilgisayarımda her gateden geçişimde skill bar kayıyor ana pcde böyle bişey yok.

Awareness

Üye
2. bilgisayarımda her gateden geçişimde skill bar kayıyor ana pcde böyle bişey yok.
bu bende de var normalde yoktu son 10 gündür olamya basladı skill bar da kayiyo hp bar da . Sanki defaulta donuyor gibi bi de enteresan skill barın icindeki skillerin resmi yan yatıyor.

Jacques

Üye
bu bende de var normalde yoktu son 10 gündür olamya basladı skill bar da kayiyo hp bar da . Sanki defaulta donuyor gibi bi de enteresan skill barın icindeki skillerin resmi yan yatıyor.
Skill bar ters dönüyor ondan resimler yan yatıyor.

-Alınan buffları silmek bazen can sıkıcı oluyor tıklanmıyor sağa sola oynatmak gerekiyor.

Awareness

Üye
Skill bar ters dönüyor ondan resimler yan yatıyor.

-Alınan buffları silmek bazen can sıkıcı oluyor tıklanmıyor sağa sola oynatmak gerekiyor.
Merhaba savaşçı!

C:\Users\bilgisayar adı\AppData\Local\RiseOnline\Saved\SaveGames

İçerisindeki dosyaları silip tekrar oyuna girdiğinizde sorununuzun çözülmesi gerekiyor.

Eğer çözülmez ise yeni bir ticket açarak bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

İyi oyunlar.

- Oyunici ticketta bu konu ile ilgili verilen cevap belki sizlere de yardımcı olur ben henüz deneyemiyorum musait olunca bakacam.

tigger

Üye
-Chate yazı yazıyoruz uzun uzun gönderiyorsun tak bi bakıyosun göndermemiş tekrar yazıyosun bu seferde blocked

-Tıklamayla ilgili bi sorun mesela tünel gibi bişeydesin tünelin sonuna tıklıyorsun oraya gitmek için ama tünelin üstüne tıkladığın için karekter geriye dönüyor bilmiyorum anlatabildim mi oynayanlar bilir daha iyi anlatan çıkar.
Şu ikisi zirveye oynar sinir katsayısını yükseltme açısından.

Lady

Üye
Chatte yazılan yazının yarısı bazen olmuyor. Alt satıra geçmiş olmuyor.
Oyuncuların hp barlarına tıkladığımızda hp barın altında buff/debuffların küçük simgeleri olsa hiç olmazsa kendi partimizdekileri görebilsek.

Son düzenleme:

Zbam

Üye
Chatte yazılan yazının yarısı bazen olmuyor. Alt satıra geçmiş olmuyor.
Oyuncuların hp barlarına tıkladığımızda hp barın altında buff/debuffların küçük simgeleri olsa hiç olmazsa kendi partimizdekileri görebilsek.
Yazdıkların içerik olarak herzaman güzel bence fakat seçtiğin renk ve yazı tipi beni çok yoruyor söylemek istedim sadece:D
Eyvallah:D

Son düzenleme:

JaxSui

J
Ben de yazayım madem, Chat yazı fontu en büyüğe getirin. Sonra aynı haritadan atıyorum Lunaskar kingdomdan vurton camp'a ışınlanın yazı fontu yine küçülüyor.

tigger

Üye
Ben de yazayım madem, Chat yazı fontu en büyüğe getirin. Sonra aynı haritadan atıyorum Lunaskar kingdomdan vurton camp'a ışınlanın yazı fontu yine küçülüyor.
Daha yeni güncelleme geldi ayarların kaydedilmesi sorunu ile alakalı ancak yine sıfırlanıyor. Bunlar çok basit sorunlar gibi gözükmekte ama oyun konforunu hakikaten düşürüyor, bir süre sonra bıkkınlık veriyor aynı ayarları tekrar tekrar yapmak.

JaxSui

J
Daha yeni güncelleme geldi ayarların kaydedilmesi sorunu ile alakalı ancak yine sıfırlanıyor. Bunlar çok basit sorunlar gibi gözükmekte ama oyun konforunu hakikaten düşürüyor, bir süre sonra bıkkınlık veriyor aynı ayarları tekrar tekrar yapmak.
Ben bu hataları 3 aydır reportluyorum :) Elleri çok dolu anlaşılan.

BySavas

Üye
Rakip karakterime saldırdığında 2000 heal skili bir türlü basamıyorum el kalkmıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt