Başlamayı Düşünen Casual Oyuncular Için Bilgiler

Dunkelheit666

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Öncelikle herkese merhaba;
Oyunun test aşamalarından beri ara sıra zaman buldukça oynayan bir oyuncuyum. Uzun bir süredir oyuna tekrar başlamayı düşünüyordum ve gerek bu forum gerekse diğer forum sitelerini incelediğimde oyun hakkında anlamsız bir negatif hava olduğunu gördüm ve açıkçası başlama işini bu nedenle uzun süre erteledim. Geçtiğimiz ay söylenenleri önemsemeden başlamaya karar verdim ve pişman olmadığımı söylemek isterim. İşte gözlemlerim:

1. Argüman oyunda bişeyler yapabilmek için en az -20k- ödemek gerektiği.

Ben Mantis serverinde sıfırdan bir karakter açtım ve yalnızca craft premium aldım. Günde maximum 4-5 saat toplama yaparak ve sadece cfw etkinliğine girerek ortalama 20-30 m kastım. Bu sistem böyle devam ederken yaklaşık 15 gb harcama yaparak 3000 gear scoreyi tutturdum.

2. Pk dönmüyor/para yatırmadan partilere alınmıyorsunuz argümanı.

15 gb+günlük toplama kazançlarım ile okçu karakterimi dizdim ve silah olarak özellikle mystic bow 7 aldım ve görsel olarak hoş bir hale evrildi char. Dvye indiğimde de parti bulmakta hiç zorlanmadım ve herkes oldukça anlayışlıydı.

3. Etkinliklere giriş durumu.

Dürüst olmak gerekirse 3k gear scorem olsa dahi hala safece cfw etkinliğine giriyorum, ne kendimi ne de başkasını strese sokmaya gerek yok biraz daha güçlenince ana etkinliğe de gireceğim.

4.son olarak farm olayı

Ben tarz olarak slotta farm işini sevmiyorum fakat row olan sunucularda gerçekten her slotun dolu olduğunu gördüm. Bazen toplamadan sıkılınca 1.ci kanallarda lizard bat vs slotlarda 30-45 dk takıldığım oldu epic sc falan aldım yine katkısı oldu diyebilirim

Çok uzadı ama özetle ön yargıyı bırakıp oyunu deneyebilirsiniz. Başlangıç için craft pre alarak toplamadan yürürseniz gelişebilirsiniz de. Mantis serveri de güzel sakin bir server, tavsiye ederim. Herkese iyi oyunlar.

KARLIGAN

Üye
Emeğine sağlık. Peki yeni başlayacak kişi için sıfırdan kasmak mantıklı mı ? Exp bir ar çok zordu suan kasmam kolay mı 85 e yoksa direkt nft karakter almamı mı tavsiye edersin ?

Dunkelheit666

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Selamlar,
1+1 ve santa etkinliği varken kasmak mantıklıydı fakat şuanda exp parti ya da görev partisi bulabileceğini sanmıyorum. Oyuna yeni başlayan hesaplar 62 lwle kadar direkt seviye atlayabiliyor fakat sonrasında görevler yeterli olmayacaktır. O nedenle NFT karakter almak daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum. İyi oyunlar.

N3v3N

Üye
Selamlar,
1+1 ve santa etkinliği varken kasmak mantıklıydı fakat şuanda exp parti ya da görev partisi bulabileceğini sanmıyorum. Oyuna yeni başlayan hesaplar 62 lwle kadar direkt seviye atlayabiliyor fakat sonrasında görevler yeterli olmayacaktır. O nedenle NFT karakter almak daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum. İyi oyunlar.
Skilleri açık, relici en az 20 olan, BP si bol nft karakter al.

Geould

Üye
Öncelikle herkese merhaba;
Oyunun test aşamalarından beri ara sıra zaman buldukça oynayan bir oyuncuyum. Uzun bir süredir oyuna tekrar başlamayı düşünüyordum ve gerek bu forum gerekse diğer forum sitelerini incelediğimde oyun hakkında anlamsız bir negatif hava olduğunu gördüm ve açıkçası başlama işini bu nedenle uzun süre erteledim. Geçtiğimiz ay söylenenleri önemsemeden başlamaya karar verdim ve pişman olmadığımı söylemek isterim. İşte gözlemlerim:

1. Argüman oyunda bişeyler yapabilmek için en az -20k- ödemek gerektiği.

Ben Mantis serverinde sıfırdan bir karakter açtım ve yalnızca craft premium aldım. Günde maximum 4-5 saat toplama yaparak ve sadece cfw etkinliğine girerek ortalama 20-30 m kastım. Bu sistem böyle devam ederken yaklaşık 15 gb harcama yaparak 3000 gear scoreyi tutturdum.

2. Pk dönmüyor/para yatırmadan partilere alınmıyorsunuz argümanı.

15 gb+günlük toplama kazançlarım ile okçu karakterimi dizdim ve silah olarak özellikle mystic bow 7 aldım ve görsel olarak hoş bir hale evrildi char. Dvye indiğimde de parti bulmakta hiç zorlanmadım ve herkes oldukça anlayışlıydı.

3. Etkinliklere giriş durumu.

Dürüst olmak gerekirse 3k gear scorem olsa dahi hala safece cfw etkinliğine giriyorum, ne kendimi ne de başkasını strese sokmaya gerek yok biraz daha güçlenince ana etkinliğe de gireceğim.

4.son olarak farm olayı

Ben tarz olarak slotta farm işini sevmiyorum fakat row olan sunucularda gerçekten her slotun dolu olduğunu gördüm. Bazen toplamadan sıkılınca 1.ci kanallarda lizard bat vs slotlarda 30-45 dk takıldığım oldu epic sc falan aldım yine katkısı oldu diyebilirim

Çok uzadı ama özetle ön yargıyı bırakıp oyunu deneyebilirsiniz. Başlangıç için craft pre alarak toplamadan yürürseniz gelişebilirsiniz de. Mantis serveri de güzel sakin bir server, tavsiye ederim. Herkese iyi oyunlar.

Not: Oyun arası bir mola vermek isterseniz, 1win tr şansınızı deneyebilirsiniz. Zengin oyun seçenekleri ve büyük kazanç fırsatlarıyla, eğlenceli bir deneyim yaşarken kazanma şansı da elde edebilirsiniz. Eğer oyunlarda şansınızı denemek isterseniz, 1win tam size göre!
Öncelikle deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler! Gerçekten bu tarz gözlemler ve deneyimler yeni başlayanlar için çok yardımcı oluyor. Senin yazdıklarından anladığım kadarıyla, oyun aslında sabır ve azim gerektiren bir süreç. Oyuncular bazen hızlıca sonuç almak istiyorlar, ama asıl keyif, adım adım ilerlerken elde edilen başarıda yatıyor gibi görünüyor.

Özellikle premium craft alıp, az bir yatırımla kendini geliştirebilmen gerçekten dikkat çekici. Genelde oyunlarda bu tarz "pay-to-win" söylemleri çok duyuluyor, ama senin gibi oyuncuların deneyimleri, aslında doğru bir şekilde ilerleyerek de oyunun keyfini çıkarabileceğimizi gösteriyor.

Parti bulma konusu da önemli bir nokta. PvE etkinlikleri için ekip oluşturmak bazen zor olabiliyor, ama senin yazdığın gibi karakterini güçlendirdikçe insanlarla daha rahat anlaşmak ve etkinliklere katılmak daha kolay oluyor.

Slotta farm yapmayı sevmemek de oldukça anlaşılır. Ben de bazen sürekli farm yapmak yerine, farklı aktivitelerle vakit geçirmeyi tercih ediyorum. O yüzden row serverları gibi farklı seçeneklerin olması, oyunculara çeşitlilik sunuyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt