MilkCoffee
Üye

Merhabalar int priest olarak takı almak istiyorum. Levelim daha düşük, Vitality mi almam gerek yoksa lifebloom takı mı almalıyım, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
str8 ve hp 8 ezik takı set al. Pk için lifeboom set al küpelerden birini percidance küpe diğerinide resis ve def veren bir takı var ondan al. eğer 40 50 m ye bütün takı masrafını çıkarırım dersen vitality alman yeterli olacaktır.Merhabalar int priest olarak takı almak istiyorum. Levelim daha düşük, Vitality mi almam gerek yoksa lifebloom takı mı almalıyım, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
peki lifebloom hagard'da exp kasarken işe yarar mı? hp olarak yaratıklara kolay ölmeyeyim diye?str8 ve hp 8 ezik takı set al. Pk için lifeboom set al küpelerden birini percidance küpe diğerinide resis ve def veren bir takı var ondan al. eğer 40 50 m ye bütün takı masrafını çıkarırım dersen vitality alman yeterli olacaktır.
öyle yapacağım sağolSeviyen 58-59 gibiyse hagarda hayatta kalmak için buffsız canını 1k üzerine atman lazım. Str pri bile olsan sonuçta rowa bırakıp buffsız yakalandığın an yatmışsan ne atağının önemi kalır alacağın expten de olursun. Biraz paran varsa vitality earring, vitality necklace ve vitality ring öneririm. 73 lvl primde hala kullanıyorum. 60 def set bonusu çok iyi. Vitalitye para yoksa buffsız canını 1k üzerine atana kadar +8 hp veren düz takılardan tak.