Başlangıç itemleri kısıtlanmalı!

s7a

Üye
Herkese merhabalar. Kendimce oyunun birçok eksiğinden sadece birine değinmek istedim. Oyun açılalı 30günden fazla süre geçti ve oyunun hemen hemen yarısı hala başlangıç itemleriyle oynamaya devam ediyor. Neden? Çünkü oyunun şuan ki en üst düzey kıyafeti olan elite kıyafetler +7 olmadıkça başlangıç iteminden daha güçsüz. İnsanlar hesaplarındaki başlangıç itemlerini sanırım imperial setler gelene kadar çıkarmayacaklar. Silah olarakta Priestin Club'ı inanılmaz güçlü. Oyunun en iyi swordlarının +6 sıyla aynı damage i atabiliyor. Bence bu itemler hesaplarda süre sınırlı olarak bulunmalı yada nerf getirilip güçsüzleştirilmeli. Böylece oyundaki düşürülen itemlerin (Heavy Plate - Elite Set - Silahlar) değerleri artacaktır.

Son olarak oyundaki düz takılara (düz str - dex - hp - mp +8 +9 ) düşük oranla upgrade getirelebilir. Oyunun sıkıcı bir döngüye girdiği, çok fazla playerın herhangi bir hedef için çabalamadığı bu dönemde oyuna canlılık katacaktır.

Corci

Üye
Quest itemleri, özellikle armor setler gerçekten çok güçlü

WoxHades

Üye
Görev itemlerini nerflemek önceden oynayanlar kullandı sonrası kullanamadıya sebep olur ama görev itemlerine süre eklenmesi bence mantıklı.En fazla 1 ay gibi bir süre eklenirse en azından eski oyuncuların yararlandığı gibi yüksek def hp ataklardan yararlanıp 1 ayın sonunda biteceği bilinciyle item yapmaya itebilir.Aradaki farkı açmazsan esas denge bozulur kim neden item yapsın ki?He senin derdin item yapmayanlarda oynasınsa benim düşüncem de item yapmayan oynamasın bak yapamayan değil yapmayan.

Adv3NN

Üye
bencede özellikle paladin clup cok güclü battel priestin görsel olarakta eartshakere benzıyor cok sacma. bütün görev itemelri gözden gecirilmeli yada epic itemlerin verdigi özellikler arttırılmalı.

cemde46

Üye
abi birşey merak ediyorum nedir bu görev itemleri ile ilgili sorun herkes tutturmuş bir görev itemi gitsin bitsin kalksın gibi söylemler
Bakın arkadaşlar sadece kendinizi değil diğer bireyleride düşünün günde 2 3 saat oyun oynamaya çalışan insanlar var sizin 1 2 günde biriktirğiniz gbyi 1 ayda yapamayanlar var oyunun işleyiş tarzını bilmeyenler var bırakın uniqler piyasaya düşsün iyice epik itemler el altı olsun zaten ondan sonra kimse görev itemlerine talim etmez ama şimdilik bırakın millet oyunu keşfetsin tadına varsın en azından Saygılarımla.....

Lord

Üye
Daha ciddi sorunlar var, bunlar bir sorun bile değil free to play oyunun gereğinini yapıyorlar hatta artırıyorum daha güçlensin ve daha fazla çeşit armorlar silahlar ayrıca quest silahları armorları olsun. Ayrıca banka depolaması 3'e-4'e katlansın.

TheJimmyQ

Üye
Herkese merhabalar. Kendimce oyunun birçok eksiğinden sadece birine değinmek istedim. Oyun açılalı 30günden fazla süre geçti ve oyunun hemen hemen yarısı hala başlangıç itemleriyle oynamaya devam ediyor. Neden? Çünkü oyunun şuan ki en üst düzey kıyafeti olan elite kıyafetler +7 olmadıkça başlangıç iteminden daha güçsüz. İnsanlar hesaplarındaki başlangıç itemlerini sanırım imperial setler gelene kadar çıkarmayacaklar. Silah olarakta Priestin Club'ı inanılmaz güçlü. Oyunun en iyi swordlarının +6 sıyla aynı damage i atabiliyor. Bence bu itemler hesaplarda süre sınırlı olarak bulunmalı yada nerf getirilip güçsüzleştirilmeli. Böylece oyundaki düşürülen itemlerin (Heavy Plate - Elite Set - Silahlar) değerleri artacaktır.

Son olarak oyundaki düz takılara (düz str - dex - hp - mp +8 +9 ) düşük oranla upgrade getirelebilir. Oyunun sıkıcı bir döngüye girdiği, çok fazla playerın herhangi bir hedef için çabalamadığı bu dönemde oyuna canlılık katacaktır.
bu bahsettiğin denge ''70'' cap ile çok uçurum fark olarak gidecektir. ama şuan dediğin işlemleri yaparsan hiç bir oyuncu sağ kalamaz

basit bir örnekle açıklamam gerekirse '' 65 level +7 elite set + takısını almış elinde +5 mino veya +6 +7 bir item oldugunu düşündüğümüz bir warrior var damageler birbirlerine cok yakın olmasa bile şuanki durumda itemli olan zaten kesiyor fakat itemli arkadaşa '' DB'' skili atıldığında görev itemli arkadaş 4 vuruyor eğer sen değerleri değiştirirsen bu sefer itemli arkadaşın itemli olduğu kısma geçeriz farm atabildiğiniz slotalrda farm atamazsınız db attığınız itemli adamı kesemezsiniz '' DENGE '' dediğimiz olay burada şuan cok güzel işliyor.. yani kısacası görev itemli adam dv haritasında para yatırmadan BARINAMAZ..

CasuaLHunteR

Üye

Priestin silahına nerf getirilmeli evet ama bu oyun için çok ümitlenme bir kaç ay daha stabil şekilde şuan ki halini koruyacaktır buna emin olabilirsin.

Hoxleepins

Üye
Malesef bu tür konuları açanlar nedense hep yeni hesapları olan kişiler.
Bunların teker teker hesapları araştırılıp oyunda en çok nerde ne yapıyorlar bakılıp ona göre karar verilmesini rica ediyorum.
Oyunlardan ek gelir elde etmek isteyenler olduğu için bu gibi konuları farklı farklı hesaplardan açaçaklarını düşünmekteyim.
Oyun yeni açılmış ve hemen yeni itemler birşeyleri kaldırma birşeyleri ekleme peşindeler bu konuları açan kişileri araştırılıp bakılmasını talep ediyorum.

KhanConqueroR

Üye

Yo başlangıç itemleri gayet ideal kısmak gereksiz olur

Klausnicky

Üye
Kısıtlama tarzı bir şey olmamalı tabi ki de, p2w döner bu şekil de olursa. Kim nasıl ayakta kalsın npc itemiyle .

psikolog

Üye
oyunun başı daha siz düşen iteme + bastınız da mı kıyaslıyorsunuz ilerde 175apden aşağısını takanı dövecekler o paladin club 125 apli warriordaki mesela 128.
daha bu itemler hiçbirşey çok az sayıda droplar var +6 +7 takmıyor bile çoğu kişi

feya

Üye
Elinizde patlar inşallah o satamadığınız itemler,tutturmuşlar görev itemleri diye bir şey...Para kazanamıyorsan doğru fabrikaya çalışmaya,yada tarlaya....Çakallar sizi

s7a

Üye
Malesef bu tür konuları açanlar nedense hep yeni hesapları olan kişiler.
Bunların teker teker hesapları araştırılıp oyunda en çok nerde ne yapıyorlar bakılıp ona göre karar verilmesini rica ediyorum.
Oyunlardan ek gelir elde etmek isteyenler olduğu için bu gibi konuları farklı farklı hesaplardan açaçaklarını düşünmekteyim.
Oyun yeni açılmış ve hemen yeni itemler birşeyleri kaldırma birşeyleri ekleme peşindeler bu konuları açan kişileri araştırılıp bakılmasını talep ediyorum.

Elinizde patlar inşallah o satamadığınız itemler,tutturmuşlar görev itemleri diye bir şey...Para kazanamıyorsan doğru fabrikaya çalışmaya,yada tarlaya....Çakallar sizi
Ne kadar sığ, cahil insanlarsınız. Bahsettiğim itemler heavy plate - elite kıyafetler vs. Yani oyunun hemen hemen her mobundan düşen itemler. Sence ben bunları farmlayıp satamadığım için mi bu konuyu açıyorum? Ben şuana kadar bu oyundan 1 tl gelir elde etmedim tek yaptığım oyun içi elde ettiklerimi karakterime eklemek oldu. Şu oyunda Priestteki paladin gayet normal diyorsanız ne kadar moron olduğunuzu gösterirsiniz. Oyundaki epik silahların +6 Sından daha güçlü bu silah siz ne yaşıyosunuz? Yazık.

Asıl bahsettiğiniz oyunu sadece para kazanmak üzere oynayan tl ci kesim bu şekilde başlangıçlarla 1.5 aydır farm atıyor anlamadığınız şey bu.

Son düzenleme:

psikolog

Üye
chitin set+7 yi adam 9000 e satmaya çalışıyor görev itemi daha iyi olsa nasıl böyle bir şey yapsın:)

SonJnoW

Üye
Bu adam farklı hesaplardan hep aynı şeyi yaziyo çünkü bi amacı var ama merak etme oyun yönetimi senden kat kat akıllı

looksepic

Üye
Şu kredi kartlarınızı artık cüzdanlarınıza koysanız da biz de oynasak oyunu.

ComeBaby

Üye
Ya birader susalım diyoruz insanı çatlatiyorsunuz. Yok priest te priest. Ne istiyorsunuz bu priest ve itemlerinden siz? Nerf yiyince ne olacak?? Neden epic itemlerin damagei artırılsın demiyorsunda, görev itemleri nerflensin diyorsun. Neden warrior, rogue, mage den konu açılmıyor da priest gözünüze batıyor. Bu oyunu sadece 18-25 yaş arası oynamıyor. Akşama kadar çalışıp 21:30 da pc açıp, 00:00 a kadar oynayan 35-40-45 yaşında insanlar var bizim gibi. Şurada 2-3 saat oyun keyfi yapıyoruz. 18 saat başında oturup item depolamıyoruz. Üstümüzde paper elbise, elimizde 125 AP li club silahla exp kasmaya çalışıyoruz. Nesi gözünüze batıyor bu görev itemlerinin. Bencilce davranmak yerine, biraz da başkaları açısından düşünün. Şuan oyun çok yeni. İlerleyen zamanlarda 170 180 AP üstü weaponlar dururken, gidip görev clubıyla takılmayacak herhalde bu insanlar. Ben şuan 53 lwl priestım. Kitap, str vs ile 1043 AP oluyor. Farm Bile zor yaparken nerf yapılsın maul e dönsün onunla mı kasmaya calışalım. Az biraz mantıklı olun lütfen. Zaten zamanımız kısıtlı lwl için pt bulamıyoruz bir de nerf ile uğraşalım. Herşeyi kendiniz için istemeyin. Onun yerine oyunun daha iyi yerlere gelmesi için, oyundaki bug, hata vs şeylerin giderilmesi için kafa yorup destek olun. İyi oyunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt