Başlangıç itemleri kısıtlanmalı!

haberler14

Üye
FAKİR OYUNCU TEK YESİN SİZİN MANTIGINIZ BU İNŞALLAH GÖREV İTLERİ DAHA GÜÇLÜ OLUR

Hoxleepins

Üye
Ne kadar sığ, cahil insanlarsınız. Bahsettiğim itemler heavy plate - elite kıyafetler vs. Yani oyunun hemen hemen her mobundan düşen itemler. Sence ben bunları farmlayıp satamadığım için mi bu konuyu açıyorum? Ben şuana kadar bu oyundan 1 tl gelir elde etmedim tek yaptığım oyun içi elde ettiklerimi karakterime eklemek oldu. Şu oyunda Priestteki paladin gayet normal diyorsanız ne kadar moron olduğunuzu gösterirsiniz. Oyundaki epik silahların +6 Sından daha güçlü bu silah siz ne yaşıyosunuz? Yazık.

Asıl bahsettiğiniz oyunu sadece para kazanmak üzere oynayan tl ci kesim bu şekilde başlangıçlarla 1.5 aydır farm atıyor anlamadığınız şey bu.
Konuyu eleştirebilirim farklı fikirlerim olabilir ama asla bana hakaret etme hakkına sahip değilsin.
Oyun gayet güzel benim hoşuma gidiyor. Herkesin istediğini kimse yapamaz oyun ekibi bunları düşünmüştür sen merak etme.
Herşeyi hemen getirirse ileride oyunda eventler hep aynı hep aynı şeyler diye şikayet edeceksiniz.

Aura

Üye
Bunun nedeni başlangıç seviyesi itemlerin yada görev itemlerinin iyi olmasından değil asıl sebeb istemler TL ile satılıyor olması ve kimse o paraları vermek istememesinden dolayı.

İşim yok bir takıya 10 bin TL yada +7 epic kıyafete bilmem kaç TL verecek değilim.

Hoxleepins

Üye
Bunun nedeni başlangıç seviyesi itemlerin yada görev itemlerinin iyi olmasından değil asıl sebeb istemler TL ile satılıyor olması ve kimse o paraları vermek istememesinden dolayı.

İşim yok bir takıya 10 bin TL yada +7 epic kıyafete bilmem kaç TL verecek değilim.
İşte senin gibi bende düşünüyorum ama bazıları sırarla oyunu bu hale gelmesini sağlıyor.
Kimi çıkar diğer arkadaşlarını düşünüyorum der.
Birisi çıkar yok ben itemlerimi emek karşılığı kasıyorum der.
Aslında bunlar hepsi bahane ama işte işlerine gelmiyor.
Hemen oyunu ticarette dökme kazanç sağlama peşindeler.

burakbasturk

Üye
Şu kafadaki insanlar oynamasın arkadaşım şu oyunu..
para yatırıp emeği ile birilerinin önüne geçemeyen kuduruyor, gidin malum oyunu oynayın o halde yatırın paranızı ağa paşa olun.
bu kadar ağlak bir kitle olamaz lanet olsun ya

Aura

Üye
İşte senin gibi bende düşünüyorum ama bazıları sırarla oyunu bu hale gelmesini sağlıyor.
Kimi çıkar diğer arkadaşlarını düşünüyorum der.
Birisi çıkar yok ben itemlerimi emek karşılığı kasıyorum der.
Aslında bunlar hepsi bahane ama işte işlerine gelmiyor.
Hemen oyunu ticarette dökme kazanç sağlama peşindeler.

Bu ticaret sistemi değişmezse çok fazla oynayan kalmaz. Hem oyunun GB veya item satışı yaptırdığını düşündürüyor hemde gerçek oyuncu kitlesini yakalamasını engelliyor.

Değişim şart. Hatta en başta söylenen doğrulara dönmek şart.

Suanki vizyon tamamen kısa vadeli, uzun vadede kesinlikle oynayan kalmayacaktır.(Ben pazar, GB alıp satan bunlara oyuncu gözüyle bakmıyorum)

Hoxleepins

Üye
Bu ticaret sistemi değişmezse çok fazla oynayan kalmaz. Hem oyunun GB veya item satışı yaptırdığını düşündürüyor hemde gerçek oyuncu kitlesini yakalamasını engelliyor.

Değişim şart. Hatta en başta söylenen doğrulara dönmek şart.

Suanki vizyon tamamen kısa vadeli, uzun vadede kesinlikle oynayan kalmayacaktır.(Ben pazar, GB alıp satan bunlara oyuncu gözüyle bakmıyorum)
Ya cidden şöyle düşün oyundaki warior chitin 10m diyelim seti 50m edecek takılar filan 1 gb desek silah ile blirlikte 3 gb ettiğini düşünsek.
Daha oyun yeni açılmışken bu kadar pahalı fiyattan item dizmek gerçekten hoş mu?
Daha çoğu oyuncu yaratıkların nerde olduğu tam bilmiyor.
Görev yapanlara bakarsan çok iyi anlarsın.
Değişim şart ama şuan için şart değil. Oyunu herkez çözünce item olsun silahlar olsun onlara güzel güncelleme gelir. Ama siz hemen olsun istiyorsunuz.

fstab

Üye
Daha millet oyunu bilmiyor exp slotlarinda yer yok çoğu quest buffsuz solo bile yapılamıyor ben gidip elite set icin 10 bin lira para verip alcam öylemi aklını seveyim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt