BAŞLANGIÇ REHBERİ

Asaf27

Üye
Yaklaşık 4 5 gündür parça parça oyunu oynamaya çalışıyorum. Bu tarz oyunu ilk defa oynadığım için haliyle biraz zorlanıyorum. Elimde 2m kadar birikmiş param var. Şu an mage açtım ve mage oynayacağım ancak forumda başlangıç rehberi tarzında rehber göremedim. Bu parayla neler yapılabilir. Marketteki itemlere +6 +7 basmak mantıklı mı başlangıç için? Yardımlarınızı bekliyorum

orkungenel

Üye
Amacını söylememişsin. Paraya kafanı takma direk exp kasmana bak, mage ekip bul kendine onlarla beraber kas. Görev itemleri götürür zaten seni(magede nasıl bilmiyorum). Eğer üzerimde item olsun ben yapayım diyorsan +6 set yapabilirsin o paraya oda götürür seni şimdilik

Aziz

Üye
Yaklaşık 4 5 gündür parça parça oyunu oynamaya çalışıyorum. Bu tarz oyunu ilk defa oynadığım için haliyle biraz zorlanıyorum. Elimde 2m kadar birikmiş param var. Şu an mage açtım ve mage oynayacağım ancak forumda başlangıç rehberi tarzında rehber göremedim. Bu parayla neler yapılabilir. Marketteki itemlere +6 +7 basmak mantıklı mı başlangıç için? Yardımlarınızı bekliyorum
Markette itemlara basmanı tavsiye etmem. Questlerden gelen eşyaları kullanman senin için daha iyi olacaktır. En azından paranı daha iyi bir eşya için harcayabilirsin. Mage oyuncusu olmadığım için sana hangi itemı takman gerektiğini söyleyemem ama görevden gelen eşyalar senin için bir yere kadar yetecektir. Zaten oyunda şu an çok ahım şahım item yok.

Toxic

Üye
Oyunu deneyimleyerek öğrenmek senin için en iyisidir. Knight oynamayıp bu oyuna başlayan ender insanlardansın sanırım sana oyunda başarılar iyi forumlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt