Education
Üye

Selamlar arkadaşlar. Bu iki hatayı da Launcher'dan Play tuşuna bastıktan sonra EasyAntiCheat'in yükleme barı dolduktan hemen sonra ve aynı anda alıyorum.(EasyAntiCheat'in yükleme barı dolmaya başlamadan önce aldığım "Please run Windows updates, your system is lacking critical SHA-2 code signing support required by October 2020. See https://support.microsoft.com/help/4474419/sha-2-code-signing-support-update" hatasını saymıyorum bile, ona tamam dedikten sonra devam edebiliyorum ancak bu diğer iki hata mahvetti beni.) Başlatma Hatası (30005) önde Başlatma Hatası (StartService EasyAntiCheat_EOSSys failed with 577) de arkada olacak şekilde üst üste beliriyorlar. Bilgisayarıma format atmadan önce böyle bir hata almıyordum. Discord'taki önerileri göz önüne alarak gerekli birçok programı kurdum. Oyunu sildim tekrar yükledim. Aklıma gelen ve önerilen her şeyi denedim. Daha önce paylaşıldığını da görmedim bu (30005) sorununun. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar herkese.