Başlatma hatası

tester12

Üye
oyunu indirip hazır hale getirmek istediğimde BAŞLATMA HATASI alıyorum. Sebebi nedir hata fotoğrafı ektedir

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    257.5 KB · Görüntüleme: 71

Vision

Senior Moderatör

bende böyle bir hata alıyorum şuan
Merhaba,

1-) Öncelikle Launcher üzerinden "İstemciyi Doğrula" butonuna tıklayıp clienti doğrulayın.

2-) Oyunun kurulum klasörünün içindeki "EasyAntiCheat" klasörüne gidin (RiseOnline\Game\EasyAntiCheat) ve "EasyAntiCheat_Setup.exe" dosyasını bulun. Yönetici olarak başlatın ve 'Yükle'yi seçin. Eğer Easy Anti-Cheat yüklemeniz bir nedenden ötürü bozulursa, aynı adımları takip ederek ve sonunda ‘Onar’ı seçerek onarabilirsiniz.

tester12

Üye
Merhaba,

1-) Öncelikle Launcher üzerinden "İstemciyi Doğrula" butonuna tıklayıp clienti doğrulayın.

2-) Oyunun kurulum klasörünün içindeki "EasyAntiCheat" klasörüne gidin (RiseOnline\Game\EasyAntiCheat) ve "EasyAntiCheat_Setup.exe" dosyasını bulun. Yönetici olarak başlatın ve 'Yükle'yi seçin. Eğer Easy Anti-Cheat yüklemeniz bir nedenden ötürü bozulursa, aynı adımları takip ederek ve sonunda ‘Onar’ı seçerek onarabilirsiniz.
Hocam arkadaşın sorununa bir çözüm önermişsiniz fakat benim için bir çözümünüz yokmu ? istemciyi vs doğruladım fakat aynı

Anlukar

Üye
Merhaba,

malesef 2. adımda yönetici olarak calıstırmama ragmen exe açılmıyor hatta şuan play butonuna basınca bir tepki yok

tester12

Üye
ben hatayı çözdüm temp klasöründekı bır dosya yuzunden açılmıyormuş dosyayı sılınce duzeldı hatayı alan varsa temp klasorune baksın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt