Öneri + basma

rafet41

Üye
Diyorumki acaba + basarken yanma olayı kalksa da örnek 5 de yandı başa sar 6 yandı başa sar ama yanma dayanıklılığı düşür 7 yandı dayanıklılık düşür 8 yandı daha fazla gibi item satışını da düşürür piyasada item olur ne biliyim farklı şeyler olabilir + basmada mesela 6 attım geçmedi 5 de kaldı gibi ne düşünüyorsunuz ?

GİL-GALAD

Üye
Diyorumki acaba + basarken yanma olayı kalksa da örnek 5 de yandı başa sar 6 yandı başa sar ama yanma dayanıklılığı düşür 7 yandı dayanıklılık düşür 8 yandı daha fazla gibi item satışını da düşürür piyasada item olur ne biliyim farklı şeyler olabilir + basmada mesela 6 attım geçmedi 5 de kaldı gibi ne düşünüyorsunuz ?
Saçma olur çünkü piyasada item fazlalığı olur bu da değer düşmesi demektir.Server e drop olarak item girişi olurken bir yandan da çıkışı olmalı ki bir denge olsun.
Yada senin dediğin sistemde olacak ancak item bir süre sonra rpr edilemeyerek kullanılamaz hale gelecek.Ancak o şekilde olur çünkü sw den item çıkışı olmak zorunda.

rafet41

Üye
Saçma olur çünkü piyasada item fazlalığı olur bu da değer düşmesi demektir.Server e drop olarak item girişi olurken bir yandan da çıkışı olmalı ki bir denge olsun.
Yada senin dediğin sistemde olacak ancak item bir süre sonra rpr edilemeyerek kullanılamaz hale gelecek.Ancak o şekilde olur çünkü sw den item çıkışı olmak zorunda.
bu işi knight bazlı düşünüyorsun sanırım bir çok mmo oynadım çoğunda bu olay var item çıkışı girişi takmıyorlar çok itemin dayanıklılığı düşüyor genelde buda değersiz kılıyor o itemi yüksek seviyelerde yanma oluyor saçmalık yani 500 tl lik itemi bir anda kaybediyoruz tamam yıllardır oynuyoruz ama oyuna para girmesin tl ile satış olmasın diyorsan bu tarz bir sistem gelmeli ki adam para vermesin

rafet41

Üye
Soulbound sisteminde olması gereken bir yapı .
+8 Son sınır kabul edersek

Basic Item
+6 ya %100 yanmadan geçer
+7 ye %10 Geçer % 50 Yanar %40 Seviye düşer
+8 e % 5 Geçer %65yanar % 30 Seviye düşer

Rare Item
+6 ya %100 yanmadan geçer
+7 ye %10 Geçer %60 Yanar %30 Seviye düşer
+8 e % 5 Geçer %80 yanar %15 Seviye düşer

Epic Item
+5 e %100 yanmadan geçer
+6 ya % %20 Geçer % 40 Yanar %40 Seviye düşer
+7 ye %10 Geçer %60 Yanar %30 Seviye düşer
+7 den +8 e % 5 Geçer %95 Yanar

Legendary Item
+4 e %100 yanmadan geçer
+5 e % 60 Geçer % 20 Yanar % 20Seviye Düşer
+6 ya % %20 Geçer % 40 Yanar %40 Seviye düşer
+7 ye %10 Geçer %90 Yanar
+7 den +8 e % 5 Geçer %95 Yanar

Bu tarz bir sistem olabilir.
olabilir tabikide görüştür bu bende böyle şeyler düşünüyorum çoğu mmo larda böyle şeyler var direk item kayıbı yok 3 gündür reaper düşürmek için günde 5 saat farm yaptık bir reaper aldık 5 e atarken tutuşutuk 6 ya atamıyoruz düşün saçmalık değilmi yıl 2021 2000 li yılların sistemi bu yanma olayı

GİL-GALAD

Üye
bu işi knight bazlı düşünüyorsun sanırım bir çok mmo oynadım çoğunda bu olay var item çıkışı girişi takmıyorlar çok itemin dayanıklılığı düşüyor genelde buda değersiz kılıyor o itemi yüksek seviyelerde yanma oluyor saçmalık yani 500 tl lik itemi bir anda kaybediyoruz tamam yıllardır oynuyoruz ama oyuna para girmesin tl ile satış olmasın diyorsan bu tarz bir sistem gelmeli ki adam para vermesin
Ruh bağı sistemi olduğu zaman itemi nasıl satacak.Toptan karakterle satması lazım anca.Öyle bir durumun tespitinde de kullanıcı sözleşmesine ters düşeceği için az önceki gibi banlar arka arkaya gelebilir.
Bu arada ben de birçok mmo oynadım item çıkışı olmazsa uzun vadede kirlilik yaratır.

GİL-GALAD

Üye
O oynadıgın bir cok mmorpg de itemlerin genelde parçalanıp craft için kullanılır.
Şişme gibi bir olay olmaz yani.
evet öyle item prp edilemez ve kullanılamaz hale gelir ve parçalanır.Oyuncu sürekli yeni edinimde bulunması lazım.Doğal olarak item çıkışı parçalanma ile olur ve şişme olmaz.

rafet41

Üye
Ruh bağı sistemi olduğu zaman itemi nasıl satacak.Toptan karakterle satması lazım anca.Öyle bir durumun tespitinde de kullanıcı sözleşmesine ters düşeceği için az önceki gibi banlar arka arkaya gelebilir.
Bu arada ben de birçok mmo oynadım item çıkışı olmazsa uzun vadede kirlilik yaratır.
item çıkışı hertürlü olur merak etme patlayan itemleri kırdırırsın crafta döndürürsün meslek koycaz diyorlar bunlarla onları bağlantılı yaparsın yazık 10 saat farm yapıyoruz reaper düşürcez diye yanıp gidiyor + basmaya korkuyorum böyle olmamalı knightcıyım ama yenilik istiyorum artık

GİL-GALAD

Üye
item çıkışı hertürlü olur merak etme patlayan itemleri kırdırırsın crafta döndürürsün meslek koycaz diyorlar bunlarla onları bağlantılı yaparsın yazık 10 saat farm yapıyoruz reaper düşürcez diye yanıp gidiyor + basmaya korkuyorum böyle olmamalı knightcıyım ama yenilik istiyorum artık
ya bence o reaper i düşürmek te olsun aynı zamanda o reaper i farklı bir şekilde craft etmekte.
Şöyle olabilir, örneğin bir reaperi craft etmek için 5 materyal lazım ve bu 5 materyali 5 ayrı meslek topladıkları farklı malzemeler ile oluşturacaklar bu sayede A mesleği mecburen sadece B mesleğinin üretebildiği materyali satın almak zorunda kalacak, her meslek birbirinin ürettikleri materyallere ihtiyaç duyacak reaperi craft edebilmek için.Hem oyunun pazar kısmına can gelecek hem de saatlerce slot kesmek istemeyenler için bir alternatif olacak. Nasıl dostum ?

rafet41

Üye
ya bence o reaper i düşürmek te olsun aynı zamanda o reaper i farklı bir şekilde craft etmekte.
Şöyle olabilir, örneğin bir reaperi craft etmek için 5 materyal lazım ve bu 5 materyali 5 ayrı meslek topladıkları farklı malzemeler ile oluşturacaklar bu sayede A mesleği mecburen sadece B mesleğinin üretebildiği materyali satın almak zorunda kalacak, her meslek birbirinin ürettikleri materyallere ihtiyaç duyacak reaperi craft edebilmek için.Hem oyunun pazar kısmına can gelecek hem de saatlerce slot kesmek istemeyenler için bir alternatif olacak. Nasıl dostum ?
herşey kombinasyon yapıla bilinir yeterki istensin bu saçma 10 saat farm yap 1 item alama bitsin ki daha zor olacak deniyor kim uğraşıcak droplar 1 mobta kısıtlanmış moblar çok güçlü teamı olmayan el sallar geçer olanlarda içerdema kavga düşmüyor düşen basılmıyor vs vs farklılık istiyoruz

Bright Lord

Üye
Iteme + bastığın an sonsuza dek soul bound olucak.Item çıkışına gerek kalmadı. :)

Yanmaması çok daha mantıklı item kasma üstüne olan MMO ların geleceği yok global olarak.

World Of Warcraft gibi bir oyun , kaç yıllık hikayesi geçmişi olan bir oyun , adam diyorki max level char vericem + elite item set vericem yeterki gel oyna yine her ay milyonlarca oyuncu kaybı.Sen gelmişsin bu 2000 lı yılların retro kafa sistemleriyle global hedefliyorsun. Ağır düzenlemeler gerekiyor her anlamda.:)

İnsanlar kostümlere , item tasarımlarına , kanatlara vs.. para veriyor senin yaptığın bu saçma sistemler ancak senin sonunu getirir.Kişi canını sıkıcak birşeye 1 TL bile verirmi bir düşün bakalım.(Global Olarak)(Free To Play Modeli Olduğu İçin Bu Eşyalara HP/MP Bonus Vs.. Eklenebilir Düşük Oranda, Bu Pay2Win Değildir Free Oynamanın Bedeli)

Yani işin özü steam da %80 negative review görmek istemiyorsanız bu dediklerim ve fazlası üstünde çalışmaya başlayın.Ha günümüze uygun oyun mekanikleri tasarlıyamıyoruz diyorsanız discord ta tüm ekibi toplayın ücretsiz vision upgrade i yapıyım. :)

Son düzenleme:

onuralpk

Üye
dün 30 tane rare itemden 1 adet +7 cıktı o da son itemdi bu upgrade kısmı saçma bir şekil aldı !

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt