serdarslaner
Üye

xxL_Udun ve party arkdasları Hyde Nickli bir protean karakter açmışlar townda bekletip girip girip kesiyorlar böyle bir rezillik olamaz derhal müdahale edilmesini istiyoruz teşekkürler
Sen ve arkadaşlarında sabah akşam millete sövüyorsunuz. Şimdi temizlikten mi bahsediyorsun. Gm lere senin ve arkadaşlarının ettiği küfürleri yolladım. Tabi ki bir yaptırım yapmadılar. Yetkililerin bize dediği sözüm ona bütün oyuncuları dinleyecekleri yönündeydi. Ama geldiğimiz nokta da beta da bu kadar az oyuncu varken bile herkes istediği gibi at koşturuyor.Vallahi ben XXL ekibinin temiz olduğuna inanmıyorum, oyunda buldukları her bug/açığı kendi yararlarına faydalanmak adına kullanan bir ekip. Bunlar art niyetli insanlar yani, destek bildirimi açıp bildirmek yerine Bug'ları kullanıp üstünlük sağlıyorlar. o Hyde nickli hesaba bende denk geldim, sabaha kadar pc basındayım, arada altta kesilenlere göz atıyorum bazen DW'de nedense o HYDE nickli hesabı XXL'den başka hiç kimse kesmiyor.
Sen kimsin nerden çıktın şimdiKimse bu konuda bugtan bahsetmiyor bp transferinden bahsediyor asağıdan ağlamaksa eğer bu akşam rankta üstümüzde görmek istiyoruz sizleri
Sen ve arkadaşlarında sabah akşam millete sövüyorsunuz. Şimdi temizlikten mi bahsediyorsun. Gm lere senin ve arkadaşlarının ettiği küfürleri yolladım. Tabi ki bir yaptırım yapmadılar. Yetkililerin bize dediği sözüm ona bütün oyuncuları dinleyecekleri yönündeydi. Ama geldiğimiz nokta da beta da bu kadar az oyuncu varken bile herkes istediği gibi at koşturuyor.
Dostum benim ekibim yok . Tek başıma oynuyorum. İkincisi şayet birine söveceksen bunu git özel mesajdan yap. Ben iki grubun birbirine sövmesini görmek zorunda değilim. Nasıl bir insan olduğunu görmeme gerek yok ; zaten yaptıkların az çok gösteriyor. Ayrıca sigara,alkol vb bağımlılık yapan şeyleri kullanmıyorum. Önerin için teşekkürler.Birader ben arkadaşlarımla kimseye sabah akşam sövmüyorum, bunu gidip karşı IRKIM'daki tüm insanlara da sorabilirsin, diğer Bizim Lunaskar oyuncularına da sorabilirsin. Bunun açıklamasını Discord da yaptım, RealQuesT, ve Creed nickli oyuncular, gelip town'da klanımda ki insanlara küfür ettiler ağır küfürler ettiler.
Real Quest nickli adam Almanya'da yaşıyormuş, Türk vatandaşı kendisi bizler gibi, bunun üstüne Tayip size geçiriyor, bakın bizim 1 Euro'muz sizin 13TL'niz ediyor gibi Türk milletini ayrıca aşağılayıcı cümleler kurdu.
Benim ekip arkadaşlarıma gelip ağır küfürler edip, daha sonra Türk Milletinin Milii değerleriyle alay edip dalga geçen adama bizlerde ÇİÇEK verecek halimiz yok.
Hadsizlik yapan herkes, ne yaptıysa karşılığını fazlasıyla alır, oyun içerisinde ki bugları kullanıp insanlara karşı ÜSTÜNLÜK sağlayıp, bu BUG'ları REPORT etmeyip, utanmadan sıkılmadan bide beni ilgilendiren ŞAHSİ konu üzerinden beni vurmaya çalışmanda ne kadar kalitesiz birisi olduğunuzu fazlasıyla belli etmektedir.
Oyundaki insanlar, sizin ekibinizi gayet iyi biliyor merak etmeyin. Karşı ırk Town'da Multi hesap açıp, yalandan onu kestiğinizi de biliyor, BUG'ları kullanıp, üstünlük sağladığınızı da biliyor.
RealQuesT, ve Creed nickli üyelerle "KÜFÜRLEŞTİK" bu doğru yalan değil, asla inkar etmeyiz yalanda söylemeyiz, yalnız bu konu o arkadaşlar ile bizim aramızda olan bir dialog. Onlar bizi report edip şikayetçi oldu, bizlerde haklı olarak elimizdeki gerekçeler ile şikayetçi olduk. Bu konu tamamen RealQuesT, Creed ve Bizim ekibimiz arasında yaşanan bir olaydır ve bizi ilgilendirir sizleri değil.
Bu konunun birebir şahidi "RocoToken" nickli arkadaştır, kendisi Discord'ta Roco$ Mustafa ismini kullanıyor birzat kendi şahittir olaylara.
Bunun dışında hiç herhangi hiç bir oyuncuyla ne kavga etmişliğimiz var, nede birbirimize karşı hakaret küfür ettiğimiz insanlar var. Karşı tarafın yaptığıda doğru değil, bizim yaptığımız da doğru değil. Bunu savunmuyoruz asla, doğru bir şey olduğunu iddia da etmiyoruz.
Milli değerlerimiz bizim için her zaman her türlü konudan, oyundan, insandan daha üstündür. Milletimize, Milli Değerlerimize laf söz, alay konusu yapacak her insan bizden ve ekibimizden FAZLASIYLA KARŞILIĞINI ALACAKTIR.
Bu yaşanan olaylar tekrar söylediğim gibi Real Quest, Creed nickli üye ve benim ekibim arasındadır bu SİZİ VE EKİBİNİZİ asla ilgilendirmez.
Biz fazlasıyla dürüst, yaptığımız şeyin her ne kadar doğru olmadığını bilsekte (HAKLILIK PAYIMIZ YÜKSEK OLDUĞU HALDE), hakkımız da yapılacak işlemlere itiraz etmeyeceğiz. Suçun büyüğü ve tahrik edilmemiz tamamen RealQuesT ve Creed tarafından yapıldı. Karşılığını fazlasıyla aldı.
Oyunun açıklarını kullanıp, diğer oyuncuların hakkını yemek hemde 1 defa değil DEFALARCA, daha sonra da UTANMADAN çıkıp insanlara PK Yaparken denk geldi demek değilmdir AHLAKSIZLIK olan?.
Kaldı ki bizim ekibimiz, Battle Point bile kasmıyor, Yan battle pointler hepsinin 1k vardır yoktur bile, eğlencesine oynuyoruz.
İnsanları aptal yerine koyup, sonra dalga geçer gibi çıkıp PK da denk geldi demeniz, sonra tekrar tekrar bu BUG'ları kullanmanız insanları aptal yerine koymaktan başka bişey değildir. Bunu bütün sunucu biliyor.
RealDomination clanı oyunun en aktif klanlarından ComeBackAzrail, S4nT0s ekibi olsun benim karşı ırkım, git o adamlara sor bakalım EtikeT nasıl bir insan de.
Karşı ırkımız yani "Düşmanlarımız" bile saygı duyar. Sen otur bi sigaranı iç keyfine bak, kimin ne olduğunu herkes biliyor.
Bu arada biz gece 22:00 da başlıyoruz, sabah 9:30 da oyunu bırakıyoruz. Dümen atacaksan sağlam yerden at.