#bpyehayatver
hayır benim yakındığım nokta epic rünleri kullanamayacak olmamız bunun içinde ulaşılması zor belki craft belki drop şeklinde nasıl rogue ve warriorlarda tier 6 set var battlepriestede o şekilde set gelmesi yoksa ucuz kıyafetlere basılması tabiki haksızlık olur.Ben doğru mu anlıyorum. Battle priestler 1 seviye itemleri giyiyor.(ezik itemleri) Yüksek seviye itemleri den daha fazla saldırı alıyor. Ancak şuan rünler (legendry) ezik itemleri takılmıyor. Bunun değişmesini istiyorsunuz. Bana kalırsa sizin dediğiniz gibi olursa diğer classlara haksızlık olur. Biz bir sürü para ve zaman harcarken sizler ucuz itemleri sadece + basıp kullanacaksınız. Bana kalırsa battle priestler için yüksek seviye itemleri de iyileştirme yapılmalı. Diğer türlü diğer classlara haksızlık olmaması açısından.
Kim karakterine dandik armor veren set giymek ister? Oyunda priest'lerin kendi başlarına bir şey yapabilmesi solo dungeon v.b bir yere rahat girebilmesi için bir değişiklik yapılması zaten şart.Ben doğru mu anlıyorum. Battle priestler 1 seviye itemleri giyiyor.(ezik itemleri) Yüksek seviye itemleri den daha fazla saldırı alıyor. Ancak şuan rünler (legendry) ezik itemleri takılmıyor. Bunun değişmesini istiyorsunuz. Bana kalırsa sizin dediğiniz gibi olursa diğer classlara haksızlık olur. Biz bir sürü para ve zaman harcarken sizler ucuz itemleri sadece + basıp kullanacaksınız. Bana kalırsa battle priestler için yüksek seviye itemleri de iyileştirme yapılmalı. Diğer türlü diğer classlara haksızlık olmaması açısından.
Bende katiliyorum, str isteyen armor super olur, yada int attack power vermesi lazim sadece priestlere, str den biraz dusuk derecede, ama mutlaka Bp yer degisklik lazimKim karakterine dandik armor veren set giymek ister? Oyunda priest'lerin kendi başlarına bir şey yapabilmesi solo dungeon v.b bir yere rahat girebilmesi için bir değişiklik yapılması zaten şart.
gibi gibi baktığımızda diğer oyunlarda bu tarz bir opsiyonlar zaten mevcut Talent vs. sistemlerle. saldırı için tek skill spamlıyoruz yıl 2022 buna değinmiyorum bile üzücü
- Verilen Int atack power verir
- Paper sete epic/legendary gem
- Int yerine Str bazlı bir armor
yorumun için teşekkürlerAnladım umarım istediğiniz gibi olur. Yetkililer genelde oyuncuların geri bildirimini dikkate alıyor ama bakalım zamanla düzelecektir.