Öneri Battle Priest #bpyehayatver

Sis

Üye
Tier 1 Paperlari NPC'den satın alabiliyorken diğer yüksek Tier paperları bosslardan ya da yüksek level yaratıklardan drop almak daha keyifli olabilir. Bu sayede Priestlerin pazarda var olmasını sağlanabilir ve en değerli priest kıyafetinin en az stat isteyen kıyafet olmasının önüne geçilebilir. Umarım düzenlenir, düzenlenmeli.

Decrt

Üye
Ben doğru mu anlıyorum. Battle priestler 1 seviye itemleri giyiyor.(ezik itemleri) Yüksek seviye itemleri den daha fazla saldırı alıyor. Ancak şuan rünler (legendry) ezik itemleri takılmıyor. Bunun değişmesini istiyorsunuz. Bana kalırsa sizin dediğiniz gibi olursa diğer classlara haksızlık olur. Biz bir sürü para ve zaman harcarken sizler ucuz itemleri sadece + basıp kullanacaksınız. Bana kalırsa battle priestler için yüksek seviye itemleri de iyileştirme yapılmalı. Diğer türlü diğer classlara haksızlık olmaması açısından.

hakoez

Üye
Ben doğru mu anlıyorum. Battle priestler 1 seviye itemleri giyiyor.(ezik itemleri) Yüksek seviye itemleri den daha fazla saldırı alıyor. Ancak şuan rünler (legendry) ezik itemleri takılmıyor. Bunun değişmesini istiyorsunuz. Bana kalırsa sizin dediğiniz gibi olursa diğer classlara haksızlık olur. Biz bir sürü para ve zaman harcarken sizler ucuz itemleri sadece + basıp kullanacaksınız. Bana kalırsa battle priestler için yüksek seviye itemleri de iyileştirme yapılmalı. Diğer türlü diğer classlara haksızlık olmaması açısından.
hayır benim yakındığım nokta epic rünleri kullanamayacak olmamız bunun içinde ulaşılması zor belki craft belki drop şeklinde nasıl rogue ve warriorlarda tier 6 set var battlepriestede o şekilde set gelmesi yoksa ucuz kıyafetlere basılması tabiki haksızlık olur.

Tranquillity

Üye
Kim karakterine dandik armor veren set giymek ister? Oyunda priest'lerin kendi başlarına bir şey yapabilmesi solo dungeon v.b bir yere rahat girebilmesi için bir değişiklik yapılması zaten şart.
  • Verilen Int atack power verir
  • Paper sete epic/legendary gem
  • Int yerine Str bazlı bir armor
gibi gibi baktığımızda diğer oyunlarda bu tarz bir opsiyonlar zaten mevcut Talent vs. sistemlerle. saldırı için tek skill spamlıyoruz yıl 2022 buna değinmiyorum bile üzücü

Serjoint

Üye
Kim karakterine dandik armor veren set giymek ister? Oyunda priest'lerin kendi başlarına bir şey yapabilmesi solo dungeon v.b bir yere rahat girebilmesi için bir değişiklik yapılması zaten şart.
  • Verilen Int atack power verir
  • Paper sete epic/legendary gem
  • Int yerine Str bazlı bir armor
gibi gibi baktığımızda diğer oyunlarda bu tarz bir opsiyonlar zaten mevcut Talent vs. sistemlerle. saldırı için tek skill spamlıyoruz yıl 2022 buna değinmiyorum bile üzücü
Bende katiliyorum, str isteyen armor super olur, yada int attack power vermesi lazim sadece priestlere, str den biraz dusuk derecede, ama mutlaka Bp yer degisklik lazim
bu arada kusura bakmayin turkcem biraz kotu

karashean

Üye
Mageler icin de bir duzenleme olur mu acaba ? Magelerin %99 u paper oynayacak gibi duruyor.Yuksek tier armorlar emanet gibi duruyor kenarda kullanan yok :)

Sukuna

Üye
Battle Priest'in bir paladin gibi değer görmesini ve glass cannon(yüksek atak, düşük defans, aynı bir cam gibi) olmasını istemiyorum, BP oynamayacak olsam bile bunun böyle olmasını istemezdim. Keza papper mageler de de aynı problem söz konusu, çok kolay ölme kaygısı duyarak veya ölüm oranının fazlalığıyla karaktere odaklanması veya ciddiyet sağlaması hem oyuncu hemde diğer oyuncularla etkileşim adına, işleri oldukça zorlaştırıyor. Rune meselesi ayrı bir problem, STR Priest ve MP Mage'lerin tekrar gözden geçirilmesini şart buluyorum. Class ve beraberindeki spec çeşitliliğinin kalitesini güçlendirmek adına bu hamle yapılmalıdır. Bir Priest, başkaları olmadan da hayatta kalabilmelidir, bir MP Mage başkaları olmadan da solo oynayabilmelidir, 1-2 vuruşda gitmek pek kabul edilebilir birşey değil. Solo content'de ' Bende varım! ' diyebilecek kadar ağırlıkları olmalı bu iki classın.

#bpyehayatver

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt