Battle Priest Çılgınlığı

SilverNemesis

Üye
Herkese merhaba,
10 yıldır sürekli hor görülen, ezilen, yönetim tarafından kâle alınmayan, partylerden dışlanan ve oyundaki tek amacı farm atmak olarak görülen (aslında öyle olmayan...) Battle Priest jobunun bir sevdalısı olarak çok büyük hayeller ile Rise Online' ı bekliyorum. Eminim benim gibi birçok arkadaşta vardır. Umarım yönetim Battle Priestleri oyunda daha aktif olarak tasarlar ve pk partylerde bir warrior kadar olmasa da en azından malum oyundaki gibi çöp olmayacak şekilde tasarlamazlar, sevgi saygı ile kalın Rise ile kalın.

uJicked

Üye
Herkese merhaba,
10 yıldır sürekli hor görülen, ezilen, yönetim tarafından kâle alınmayan, partylerden dışlanan ve oyundaki tek amacı farm atmak olarak görülen (aslında öyle olmayan...) Battle Priest jobunun bir sevdalısı olarak çok büyük hayeller ile Rise Online' ı bekliyorum. Eminim benim gibi birçok arkadaşta vardır. Umarım yönetim Battle Priestleri oyunda daha aktif olarak tasarlar ve pk partylerde bir warrior kadar olmasa da en azından malum oyundaki gibi çöp olmayacak şekilde tasarlamazlar, sevgi saygı ile kalın Rise ile kalın.

+1

SilverNemesis

Üye

Buradaki Priest Rehberi'nden anlaşılacağı üzere Invincible skill'i sayesinde bir (battle) priest kill aldığında bir süreliğine hasar almayacak, ölümsüz olacak. Bu yetenek bile kendi başına BP oyuncularını oyuna bağlayabilecek bir özellik bana kalırsa.
Aynen öyle full str olup 1 partye kafa atmanın karşılığını alabileceğiz sonunda, aradan 1 kill çıkardıkmı ölümsüzlük gelecek o sırada town yada başka hedefler de belirlenebilir :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt