Battle Priest Online' da sıradan bir gün.

JohnPlane

Üye
Şuanda Twitch te 5 tane yayıncı var 5'i de Battle Priest farm . Oyuna giriyorsun slotların %90' ı Battle Priest. Anlıyorum hiçbir oyunda eşit sınıf olmaz ama bir sınıfta bu kadar ağır baskın olmaz olmamalı yani kusucaz artık her y erde her slotta bide partiyede almıyorlar artık 1 rogue alıyorlar geriye kalanı full BP olucak almıyorlar pt ye artık. BP Çetesi oyunu bitiriyor herkes BP olsun istiyorlar diğer tüm sınıflar yok olsun istiyorlar bu nasıl olacak ne olacak gerçekten çok can sıkıyor.

Bunun gibi binlerce elinde görüntü olan arkadaş vardır BP lerin çöktüğü slotları güncelleyebiliriz ama gerek yok bu anlık olarak aldığım ss ler sadece .

3.png
4.png
1.png

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    4.5 MB · Görüntüleme: 39

N1pple

Üye
Farm için en uygun çar olduğu için olabilir mi a zeki arkadaşım? Sen yap potların tanesini 50-100coin bak bakalım warriorlar da farma çıkıyor mu çıkmıyor mu okçularda çıkıyor mu çıkmıyor mu. İnsanlar farm atacak diye aylarca pot parasından bile zarar etti bu oyunda,Allahtan 1k 2k kişi oynuyor da oyunu 7-8aydır siz ve sizin gibiler yüzünden istisnasız her çar nerf yedi(asas hariç) adam akıllı user olsa yönetim hiçbirinizi duyamayacak kadar yoğun olsa da rahatlasak. Bu zamana kadar hangi mmoları oynadın bilmem ama her birinde farma yatkın karakter vardır pvp ye yatkın karakter vardır veya ikisine de belli oranda sahip olabilen karakter vardır bunu bal gibi de biliyorsunuz. Farm atacaksan aç okçu veya priest neden bu kadar problem teşkil ediyor farmda amaç en az kayıpla max kazanç değil mi adam neden asasla warriorla farm atsın az kafayı kullanın arkadaşım artık bugün priest rahat farm atmasa x karakteri atıcak ona da mı böyle ağlayacaksınız :)

AthenSlayeR

Üye
Tüm klaslara kendilerinin ekstra atak verebildiği farm slotları olmalı. Bu slotlardan çıkan droplarda aynı veya benzer değerde olmalı.. Ama bunu icraate koymak için biraz saksıyı çalıştırmak gerekli..

suchen

Üye
Bu oyunun amacı death valley ve etkinliklerde karşı ırkla savaşmaktır.Heryer bp diyorsun da death valleyde asas harici bir karakterle saat kaç olursa olsun bir farmlasana sana neler yapıyorlar.. oyun asas online oldu, orada burada farm atan bplerin fotoğrafını çekmişsin.. Asaslar oyun oynatmıyor dostum, death valley harici eliyle farm yapanın da kendisine saygısı yoktur.Eğer sen de yapacaksan rowlu yap bakalım değer mi değmez mi.Fakat DV haritasında bir asası asastan başkası kesemez.Rezil bir durumdayken bir de böyle başka classlara sallıyorsunuz..Saygu duyamıyorum, rise online 1v1 turnuvasını bile asaslara yapıyor, hızlı koşan, görünmez olan, cc atan, kör atan, minör atan karaktere bir de blink eklediler.Git ağlamanı başka yere yap.

suchen

Üye
Haddar haritasından fotoğraflarla buraya geleceğine, death valleydeki asasların absürt güç farkının fotoğrafıyla gel.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Şuanda Twitch te 5 tane yayıncı var 5'i de Battle Priest farm . Oyuna giriyorsun slotların %90' ı Battle Priest. Anlıyorum hiçbir oyunda eşit sınıf olmaz ama bir sınıfta bu kadar ağır baskın olmaz olmamalı yani kusucaz artık her y erde her slotta bide partiyede almıyorlar artık 1 rogue alıyorlar geriye kalanı full BP olucak almıyorlar pt ye artık. BP Çetesi oyunu bitiriyor herkes BP olsun istiyorlar diğer tüm sınıflar yok olsun istiyorlar bu nasıl olacak ne olacak gerçekten çok can sıkıyor.

Bunun gibi binlerce elinde görüntü olan arkadaş vardır BP lerin çöktüğü slotları güncelleyebiliriz ama gerek yok bu anlık olarak aldığım ss ler sadece .

Ekli dosyayı görüntüle 11506Ekli dosyayı görüntüle 11507Ekli dosyayı görüntüle 11504
Aynı şey Death Walley de assaslar için geçerli.Solo isen kapıdan çıktığında hayatta kalma süre 10-20 saniye.Özellikle mage arkadaşlar için üzülüyorum yada kendine buf atmamış bp ler town bile onlar için güvenli değil.

suchen

Üye
Aynı şey Death Walley de assaslar için geçerli.Solo isen kapıdan çıktığında hayatta kalma süre 10-20 saniye.Özellikle mage arkadaşlar için üzülüyorum yada kendine buf atmamış bp ler town bile onlar için güvenli değil.
gerçekten bir de öyle bir şey var, afedersiniz bi tuvalete gitsek bi geliyorum asas beni kesip town atmış :)

N3v3N

Üye
Aksam vakitlerinde de paso assasinler yayın açıyor :D

SessizCogunlugunSesi

Üye
Sıradan bir günde DW deki assasların durumu.Kimse sallamasın pk parti filan değil,zindan parti.

Ekli dosyalar

• IMG_20230106_225634.jpg
    IMG_20230106_225634.jpg
    4.4 MB · Görüntüleme: 54

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt