Öneri battle priest sınıfına buff gelmeli.

TheHandOfGod

Üye
Merhabalar,

Alfa ve beta larda bp karakterini deneyimledim ve keyifle de oynadım. Ancak son güncellemelerden sonra paper giysilere sadece common rün takılabiliyor olması bp sınıfını baya düşürüyor. Bp karakteri solo oyuncular açısından da çok önemli çünkü solo oynayan bir oyuncu için en uygun sınıf battle priest oluyor gerek farm gerek pk açısından. En kırılgan sınıf olduğu için hp ve manası çok düşük kalıyor zaten. Bu sebeple en yüksek hasarı çıkartması gereken sınıfın bp olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir güçlendirme durumu söz konusu olur mu bu sınıf için ?

Sukuna

Üye
Kesinlikle olmalı, FULL MP Mageler de keza aynı düzenlemelerden nasibini almalı. Solo oyuncuların hayatta kalabilmesi için, oyuna tutunabilmeleri için ekstra düzenlemeler şart. Ezberlerin bozulması gerek, bununla beraber seçim çeşitliliği de artmalı. Bir party sadece Rogue veya Warrior ile doldurulmamalı, MP Mage'de yerini alabilmeli keza STR Priestler de. Tekrar ediyorum, ezbere hareket edecek kimselerin karşısında solo oyuncuların ayakta durması adına hamleler yapılmalı.

Eg0isTa

Üye
ŞAHSİ FİKRİM BP PRİESTLER İN SKİLLERİNDEDE OYNAMA YAPILMASI 61 72 SKİLLERİ NE ULAŞIM COK ZOR OLACAGI İCİN BİR SINIFIN BİTME OLASILIGI COK YÜKSEK VE DUNGEONLARDA İNT PRİESTLER İCİNDE AYRİYETTEN Bİ DÜZENLEME YAPILMASI LAZIM SOLO DUNGEONU BİR İNT PRİEST NASIL DONECEK CEVAP YOK...

TheHandOfGod

Üye
priest pasifi bile savaşmaya yönelikti. kill aldıktan sonra belli bir saniye ölümsüzlük alıyordu. ama bp lerin savaşmaya yönelik olması için biraz güçlendirme alması gerekiyor. Şu şartlarda priest o pasifi nasıl kullansın 3k hp ile warrirodan az dmg çıkardıktan sonra kill nasıl alsın pk da..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt