Battle Priest Skill Önerisi

CAZBEM

Üye
Son seviyede açılacak olan battle priest skilli sadece club veya two-hand sword ile kullanılabilecek olan rakibin zırhını ve büyü dirençlerini 5 saniye boyunca %50 azaltan bir skill olabilir. Bu DW de gezerken karşısına çıkan Assasin veya solo Warrior çıktığında VS atabiliyor hale getirebilir Battle Priest'ı. Ve bu SKİLL'e herhangi bir cure veya arındır tarzı skill işlemeyecek biraz daha Battle Priest'ı gerçek bir Battle Priest olarak adlandırabiliriz .SAYGILARIMLA..

Primusinterpares

Üye
Her job'ın kendine kolaylıkla yer bulması taraftarıyım. Pre-alpha'dan bu yana ne değişmiştir bilmiyorum, hoş karakterleri enine boyuna öğrenme şansını da tam anlamıyla bulamadık bu lansmanda. Önümüzdeki Alpha-1 açılışında daha büyük bir kitle çok daha uzun süre ile karakterleri deneme şansı bulacak. O zaman ekleme/çıkarma talepleri daha sağlıklı olur sanki. Bana kalırsa Invincible skill'i bile tek başına BP'lerin terör estirmesine yetecek gibi :) test sürecinde BP sınıfı yetersiz kalmış olursa dediğin gibi düzenlemeler yapılabilir. Geribildirimleri çok dikkate alan bir yönetim var, Alpha ve Beta sonrası ihtiyaç görülen değişiklikleri resmi açılışa yetiştireceklerdir.

Tekitekurin

Üye
Her job'ın kendine kolaylıkla yer bulması taraftarıyım. Pre-alpha'dan bu yana ne değişmiştir bilmiyorum, hoş karakterleri enine boyuna öğrenme şansını da tam anlamıyla bulamadık bu lansmanda. Önümüzdeki Alpha-1 açılışında daha büyük bir kitle çok daha uzun süre ile karakterleri deneme şansı bulacak. O zaman ekleme/çıkarma talepleri daha sağlıklı olur sanki. Bana kalırsa Invincible skill'i bile tek başına BP'lerin terör estirmesine yetecek gibi :) test sürecinde BP sınıfı yetersiz kalmış olursa dediğin gibi düzenlemeler yapılabilir. Geribildirimleri çok dikkate alan bir yönetim var, Alpha ve Beta sonrası ihtiyaç görülen değişiklikleri resmi açılışa yetiştireceklerdir.
Kesinlikle katılıyorum hocam.

Bigjest

Üye
Konu öneri şikayet bölümüne taşınmıştır.
İyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt