Battle Priest veya Paper Mage açmak

MaxPayne

Üye
Oyunu duyurulduğu tarihten beri takip ediyorum ilk alfaya katılamadım buna katılacam yıllardır beklediğim oyundu tüm ekibe teşekkür ederim İnşallah hep beraber sıkıntısız şekilde keyifle oynarız.

şimdi sorum şu ben ilk duyduğumda battle pri ve paper mage için itemler özel olacak oynanacak diye duymuştum int pri ve battle pri itemleri farklı olacaktı hatta videoları var battle pri, bu hala güncel şekilde devam ediyor ve oyun açılınca olacak dimi ?

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Alfa 2'de 1. seviyeden başlanılacak, Alfa 1'de olduğu gibi 70 level başlangıç ve npc üzerinden hazır eşyalar elde etme şansınız olmayacak. Bu süreç içerisinde genel olarak PVE öğelerini test etme şansı yakalayacaksınız. Yaratıklardan ve görevlerden normale göre 5x fazla tecrübe puanı kazanılacak.

iyi forumlar.

blackanks77

Üye
Merhaba,

Alfa 2'de 1. seviyeden başlanılacak, Alfa 1'de olduğu gibi 70 level başlangıç ve npc üzerinden hazır eşyalar elde etme şansınız olmayacak. Bu süreç içerisinde genel olarak PVE öğelerini test etme şansı yakalayacaksınız. Yaratıklardan ve görevlerden normale göre 5x fazla tecrübe puanı kazanılacak.

iyi forumlar.
item düşürme oranlarıda normale göre 5x fazla olacakmı yoksa çokmu uğraşıcaz :D

MaxPayne

Üye
Merhaba,

iyi forumlar.
Sizden beklentim oyun açılacağı zaman öyle sistem olsun ki level kasanlar rahat rahat parti bulabilsin level kasmak eziyet olmasın herkese ihtiyaç olsun

demek istediğimi anlatabiliyormuyum?

bide 23 nisandan önce başlayacakmış oyunu indirme herhalde pazartesi veya salı indirebilecez

Vision

Senior Moderatör
Sizden beklentim oyun açılacağı zaman öyle sistem olsun ki level kasanlar rahat rahat parti bulabilsin level kasmak eziyet olmasın herkese ihtiyaç olsun

demek istediğimi anlatabiliyormuyum?

bide 23 nisandan önce başlayacakmış oyunu indirme herhalde pazartesi veya salı indirebilecez
İndirme linkleri 23 Nisan'dan birkaç gün önce aktif olacak. Sadece karakter oluşturma ekranına ulaşabileceksiniz. Karakterinizi oluşturduktan sonra 23 Nisan 21:00'de oyuna giriş yapabileceksiniz. İndirme linkleri aktif olduğu zaman genel bir duyuru yapılacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt