İstek Battle Priest Weapon

Kjheron

Üye
Merhaba

Ben bir BP oyuncusuyum oyun açıldığı günden beri no-stop BP devam ediyorum dikkatimi çeken bir şey oldu, priest hariç tüm classlar için çok çeşitli bir weapon yelpazesi varken 5 gündür ne drop olarak ne pazarda club tarzında bir item görmedim. Görev iteminden başka birşey takamıyoruz, görev itemleriyle oynamak zorundayız hala. Okçunun görev bowundan hariç + basıp takabilceği 4-5 farklı bow var, warrior desen o da aynı şekilde, mageler için bir sürü staff var, assasin karakterler içinde çok fazla dagger var piyasada, fakat priestlerin takabileceği bir item hiç yok yani sadece bende değil hiç kimse de yok.

JaxSui

J
Oyun açılmadan ticket atıp sorduğumda İNT battle priest için henüz yüksek ap li bir silah yapılmadı cevabını almıştım. Bu yüzden oyuna girmedim bile desem yeridir.

Kjheron

Üye
Oyun açılmadan ticket atıp sorduğumda İNT battle priest için henüz yüksek ap li bir silah yapılmadı cevabını almıştım. Bu yüzden oyuna girmedim bile desem yeridir.
STR battle priest için de yüksek apli bir silah yok

codex33

Üye
Hadi ya bu bilgiyi yeni öğrenmem kötü oldu o kadar da kasmıştım.

wattjamez

Üye
Gram umursandığını düşünmüyorum battle priestlerin kaldı ki oyun kopmaları sonucu pustan aldığım 1-60lv exp scroll hepsi swnin kapanması sonucu boşa gitti onunla ilgilenmeyen yönetim bunu mu ipleyecek sanıyorsun.

Telafi ödülleri herkese verilecek deniliyor benim exp scroll yalan oldu boşa aldık herhalde...

Kjheron

Üye
Gram umursandığını düşünmüyorum battle priestlerin kaldı ki oyun kopmaları sonucu pustan aldığım 1-60lv exp scroll hepsi swnin kapanması sonucu boşa gitti onunla ilgilenmeyen yönetim bunu mu ipleyecek sanıyorsun.

Telafi ödülleri herkese verilecek deniliyor benim exp scroll yalan oldu boşa aldık herhalde...
ben 60 level olduktan sonra bana 1-50 yada 51-60 exp sc verse ne işime yarar

jaunbae

Üye
BP oynuyorsan geç olmadan dön kanka, beta ile alakası yok. 60'dan sonra oynanmaz bir halde şu an.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt