Uzaktan öyle gözükeceksin ki tek atalımAbi bu zırhlar battle priest icin neden capulcu kıyafeti gibi olmak zorunda ki daha özenli zırh tasarımı gelse olmazmıydı? cıplak halimle paper setli halim arasında hic fark yokKendimi evsiz karakteri yonetiyormus gibi hissediyorum
herhangi bi atak yada defans konusu icin yazmadım sadece azda olsa zırhın tipi düzenlenebilir diye yazdım medine dilencisi gibi geziyoruz ortalıkta savaş oyununda ki ciftci gibiyizBattle Priestler ve Magelerin sorunları neden bitmiyor arkadaşlar ? Bir bırakın artık şu yetkililerin peşini yahu... Birinin rangesi yüksek, diğeri hayvan gibi atağa sahipken aynı zamanda defansı olsun ister. Başka ?
Görüntü konusuna verdiğim cevap bu değil, diğer arkadaşın yorumuna karşılık olarak yazdım bunu. Low class itemin cafcaflı olması beklenemez. Epic zırhlara göre tabii ki bayağı bir düşük görüntüsü var.herhangi bi atak yada defans konusu icin yazmadım sadece azda olsa zırhın tipi düzenlenebilir diye yazdım medine dilencisi gibi geziyoruz ortalıkta savaş oyununda ki ciftci gibiyiz