Battle Priest zırhları neden çapulcu gibi?

Knight

Üye
Abi bu zırhlar battle priest icin neden capulcu kıyafeti gibi olmak zorunda ki daha özenli zırh tasarımı gelse olmazmıydı? cıplak halimle paper setli halim arasında hic fark yok :D Kendimi evsiz karakteri yonetiyormus gibi hissediyorum

VictoryLoves

Üye
Görseller kolayca düzenlenebilir, yönetimin köklü problemleri aşmasının ardından, bu konu da ben de bir güncelleme beklemekteyim. :)

Omega

Üye
Abi bu zırhlar battle priest icin neden capulcu kıyafeti gibi olmak zorunda ki daha özenli zırh tasarımı gelse olmazmıydı? cıplak halimle paper setli halim arasında hic fark yok :D Kendimi evsiz karakteri yonetiyormus gibi hissediyorum
Uzaktan öyle gözükeceksin ki tek atalım

HERO

Üye
Az kaldi 61 skilli yine 300% hasara yapdilar şimdi de zırhlar sirada inşallah

Resquection

Üye
Normal yahu, diğer zırhlar çok cafcaflı ondan biraz pasif kalıyor gibi duruyor. Low class item işte, şıkır şıkır olması beklenemez.

X A

Üye
Battle Priestler için özel item eklenmeli oyuna hem güzel rün basılması açısından hemde görsellik açısından hemde defansı bir tık iyileştirilmeli çapulcu gibi gezmek istemiyoruz.

Resquection

Üye
Battle Priestler ve Magelerin sorunları neden bitmiyor arkadaşlar ? Bir bırakın artık şu yetkililerin peşini yahu... Birinin rangesi yüksek, diğeri hayvan gibi atağa sahipken aynı zamanda defansı olsun ister. Başka ?

Knight

Üye
Battle Priestler ve Magelerin sorunları neden bitmiyor arkadaşlar ? Bir bırakın artık şu yetkililerin peşini yahu... Birinin rangesi yüksek, diğeri hayvan gibi atağa sahipken aynı zamanda defansı olsun ister. Başka ?
herhangi bi atak yada defans konusu icin yazmadım sadece azda olsa zırhın tipi düzenlenebilir diye yazdım medine dilencisi gibi geziyoruz ortalıkta savaş oyununda ki ciftci gibiyiz

Resquection

Üye
herhangi bi atak yada defans konusu icin yazmadım sadece azda olsa zırhın tipi düzenlenebilir diye yazdım medine dilencisi gibi geziyoruz ortalıkta savaş oyununda ki ciftci gibiyiz
Görüntü konusuna verdiğim cevap bu değil, diğer arkadaşın yorumuna karşılık olarak yazdım bunu. Low class itemin cafcaflı olması beklenemez. Epic zırhlara göre tabii ki bayağı bir düşük görüntüsü var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt