battle priest

Omercanarsln

Üye
bu arkadaş güzel yazmış eline sağlık ama bir sorum daha var peki her şeyin basic mi olması lazım zırh ve silah satıcısından mı alayım ayrıca o bonuslar nasıl atılıyor onu çözemedim ben
Kullanacağın eşyaların istediği bazı nitelikler mevcut; INT ve STR statlarını ister. Eğer battlepriest yapacaksan hiç int istemeyen yani basic item (paper set) kullanacaksın ki hiç int stat vermeyesin.
NPC'de satılan Priest Leather (Basic) itemlerini kullanmak için, hiç INT vermek zorunda değilsin. Kısacası Kullanmak istediğin eşyanın istediği INT oranı , eşyanın STAT değerine göre belirlenir. INT isteyen kıyafetler daha çok DEFANS sağlar. Dolayısıyla DEFANS arttırmak istersen ATAK bonusundan biraz feragat etmek zorundasın(Tavsiye etmiyorum.) Battle Priest için yapman gereken tek şey iyi bir SİLAH bulmak ve tabi TAKI. Kıyafet olarak LEATHER set zaten NPC de bulunuyor ve ucuz, kendin UPGRADE edip kullanabilirsin.

rilax

Üye
62 levele kadar 91 int gerisi str ver kardeşim. Görevlerden gelen plate armorları kullanmanı tavsiye ederim. 91 int istiyor. En azından biraz dayanıklılığın olur. 4 debuff verip main buff yüklen artan spleri de heale ver. Solo bir şekilde bile birşeyler yapabilirsin.
yarı paper olacaksak kaç int vericez

Zbam

Üye
premiumsuz gidicem aslında ama bu gidişle kesin bir yerde yanlışlık yaparım skill verirken bilen biri yarımcı olursa sevinirim bekliyorum
Çok net olarak söylüyorum priesti premiumsuz oynaman çok zor bence deneme premiumsuz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt