Battle Priestin Gözünden, Battle Priest ve Diğer Karakterler.

Tolgun

Üye
Bir asas neden kesemiyeceğini düşündüğü bir prieste saldırsın 1v1 de
adam görünmez bir bp asas istemediği sürece onu kesemez bir asas bpye kesiliyorsa oynayamıyordur fakat bir asas bir priesti kesemese de sonsuza kadar taciz edebilir yapabilecek hiç bir şeyin yok bir priest olarak ya dv den çıkıcaksın yada işin sonunda öleceksin kaçarı yok
Kanka ben domates diyorum sen dolma patates diyorsun :D ne alaka "Bir asas neden kesemiyeceğini düşündüğü bir prieste saldırsın?" Bunun ne alakasi var simdi.
Ben tek dedim ayne sartta vs atarlasa assas kesilmez priest'de baska bise demedim forum konuda sanki assas herzaman battle prieste tek atabiliyor gibi yazilmis öle bise yok.

DRAGONMAN

Üye
Vallaha warrior oynuyorum battle priestler olmasa np kasamayiz , çok abartiyorlar adam tek yiyor zaten death valleyde , lunaskarda dread cyclopsdan kutu alamayan foruma konu açıyor
yani bro bende orantılı olarak warrior jop sevmeyenlere bunu anlatmaya çalışıyorum oyun zaten 70 cap ve item sistemine göre uyarlı ama her seferinde herkes warrior jopu abzürt şekilde karalama ile konu malzemesi yapmaya çalışıyor Bakın yine altını çizerek diyorum her jopun kendi artı eksileri vardır ona şüphe yok kimi sıralamaya bak der kimisi warrior kukla olsun r+50 skill 200 vursun ister bu biraz taraflı bi yorum oldu ama Bp 'ye nerf gelme konusu olamaz... illaki buff gelicek ise warrior seri skilleri Cd 0.5 olarak uyarlanmalıdır

Tolgun

Üye
Yarı int - Yarı Str' nin videosunu atan ilk kişiyim insanların genelde ağladığı yarı int - bp değil ve zaten çok tercih edildiğide söylenemez. Yarı int - Yarı str dediğin olay şuanlık görev itemleri ile anca oluyor ileride sen normal chitin giyip + eline arch sword falan takabilecek falan mı zannediyorsun priest ?
70 lwl de bile chitin setle giyince max verebileceğin Str statdı 188 oda hiç bir silahı takmaya yetmiyor şuanda +6 arch sword bile +190 Str stat istiyor ?

Gelelim balık - heal - pot üçlüsüne ? Öncelikle balık bastığın zaman restore atamıyorsun hatta basılan balık priestin restore skilinden daha fazla yarar sağlıyor ve bu balığı tüm jopp lar basabiliyor yani burda ne olmuş biliyormusun priestin skilini sc yapıp size sunmuş herkesin bp diye ağladığı yönetim .

Asas görenmez olarak bir gelir kesemez , iki gelir kesemez biraz oyun bilgisi varsa uzaklaşır zaten priestin canı azalınca döner tekler..

PK da ise net konuşuyorum bir malice fazlası ile yeterli oluyor priestin düşmesi için kimse kalkıp burada demesin asas priest kesemiyor diye ya itemi yoktur yada oyun bilgisi yoktur.
Kanka ben domates diyorum sen patlican diyorsun :D bunun ne alakasi var simdi.
Ben tek dedim ayne sartta vs atarlarsa assas kesilmez priest'de baska bise demedim sende hak verdin "Asas görenmez olarak bir gelir kesemez , iki gelir kesemez biraz oyun bilgisi varsa uzaklaşır" battle priesti nerfleyin yada bp pk da daha cok is yapar diye bise yazmadim okadar öfke toplanmis ki okumuyorsun ki sanki nerf gelcek diye direk savunmam lazim diye :D
onuda niye yazdim konu basinda sanki assas ayne sartta her bp'ye tek atabiliyor gibi yazilmis öle bisey yok.
Ben yari int diye bisey yazmadim hp ver dedim arch sword cok str istemiyo 192 yada takilar da can yapa bilirsin 20-30hp stat hp olur o size kalmis niye ginede iy vurur ve senin dedeyin gibi kolay kesilmez :D
ama ks atarsa insanlar ne yapcaz diye konu yi karistirma gine ona bisey demiyorum o baska olay.

Tolgun

Üye
yani bro bende orantılı olarak warrior jop sevmeyenlere bunu anlatmaya çalışıyorum oyun zaten 70 cap ve item sistemine göre uyarlı ama her seferinde herkes warrior jopu abzürt şekilde karalama ile konu malzemesi yapmaya çalışıyor Bakın yine altını çizerek diyorum her jopun kendi artı eksileri vardır ona şüphe yok kimi sıralamaya bak der kimisi warrior kukla olsun r+50 skill 200 vursun ister bu biraz taraflı bi yorum oldu ama Bp 'ye nerf gelme konusu olamaz... illaki buff gelicek ise warrior seri skilleri Cd 0.5 olarak uyarlanmalıdır
Katiliyorum obur siniflara buff cogu zahman daha iy dir.
Ama 70 lvl diyep lvl 65 de char cöp olcak diye katilmiyorum 65 2-3 ay kalcak is gibi gözükmiyo niye bir char 1 sene cöp olsun.
Ben illa farm yada dungeon girince okcu mu olmam lazim assas moba hasar vurmiyo diye.
Adamlar boundlu itemli charlari boziyo bp yapiyo farm atmak icin oda tabiki bi signal dir.

AyZIT

Üye
ezik bplere ölüp gelip konu açıyorlar forumda ağlıyorlar 3k canı 400 500 defi anca var bu bp lerin bizim arkadaş 2 atıyor oturup ızlıyoruz komedi gibi :D

rapaic

Üye
BP olarak bi tek rahat farm yapabilme lüksümüz var hergün birileri gelip buna ağlıyor :D Kimse demiyor death valleyde kaç kere slota giderken 2 tane görünmez asasdan tek yedin ya da slotta canının azalmasını görünmez bekleyen asaslardan kaç kere tek yedin diye.

Alkoer

Üye
Merhabalar arkadaşlar biraz uzun detaylı açıklama yapacağım herkez okuyup o şekilde yorumn yazarsa sevinirim. Okumadan yorum atmak için yorum atacaklar atmasın bir zahmet.

Battle Priest dediğmiz karakter statlarını full ''STR'' verip, en düşük defansı veren kıyafetleri giyip onunda üzerine ''STR'' bonusu basan Full hasar ağırlıklı bir karakterdir. Canı, defansı ve manası diğer karakterlere göre çok çok düşüktür. '' Herşeyin bir bedeli var '' sonuçta.

Debuff Skili yemediği halde sağlam bir '' Rogue rahatlıkla itemli bir Battle Prieste tek atıp çıkabilir. ( Ama aynı '' Battle Priest '' Defans Kırma skili bile atmış olsa ''Rogue Asasin '' sınıfı canı azaldığı zaman hızlı koşup pot ve Minör basıp can toplayacağından dolayı çoğu zaman Rogue yi kesemez ve Rogue sınıfı defalarca görünmezlik basıp taciz edebilir ve sonunda '' Priest '' ölmüş olur.
Bu olay okcu sınıfındada şu şekilde oluyor '' Battle Priest '' full str olduğu için '' Debuff '' yediğinde zaten 800-900 hp si kalmış oluyor uzaktan tek okla çoğu zaman ölmüş oluyor. Okcularda yanına bir '' Debuff Priest '' almış olursa rahat bir şekilde kesebilirler. )

Warriroda olay şu şekilde oluyor.. ( Arkanıza bir priest alıyorsunuz , üzerinize gelen zehiri silse ve arada heal atsa yeter '' Battle Priestin '' defansını bile kırmasına gerek yok gidp rahat bir şekilde kesiyorsunuz. Warrior Atağının, canının ve defansının yüksek olmasından dolayı oyundaki en sağlam karakterdir fakat '' Battle Priestte '' dediğmiz gibi '' Herşeyin Bir Bedeli '' var. O kadar sağlam olmasından dolayı yanında '' INT '' bir prieste veya zehirini silecek bir rogueye ihtiyaç duyarlar kesinlikle solo karakter değildir. Takım Karakteridir ve Oyundaki birçok '' BOSS '' dediğimiz içerisinden değerli eşya atan yaratıkları Tanklayıp kesilmesine sebep olabilen tek sınıftır.

Magelere gelicek olursak solo bir sınıf olmadığını birçok kişi bilir burada onun çok fazla detayına girmeyeceğim. Deaht Valley' de PK atarken farkerdersiniz zaten '' PVP '' haritasının çoğunda mage teamlar vardır. Tek tek adam kesmekle genelde uğraşmazlar fakat tekleme sikilleri ilede bir çok karakteri aynı ismi tutmuşlarsa tekleyebilirler.

Yukarıda '' Battle Priesti '' nasıl kesebileceğinizi ve her Karakterin her sınıfının farklı özellikleri olduğunu sizlere anlattım. Warriror, Okçu ve Mage açıpta solo iş yapamazsınız.
Asasin ve Battle Priest karakterleri solo oyuna daha çok uygundur. ( Şöylede bir detay var PVP haritasında toplu savaşlarda Asasin sınıfı çok fazla etkin olabilirken. Battle Priest sınıfı çok fazla kırılgan olacaktır. )

Bir karakter bu kadar zayıf bırakıldığı halde sıf insanlar Farm yaparken slotu alamıyor diye defalarca konu açıldı. Priestin gücünün kısılmasını bekliyorlar sadece şunu farkında olanız gerekiyor.
Oynadığınız karakter Solo mu ? Takım herosumu ?
Mageler oyunun başında alanla ''Gold Bar'' çok çok fazla değerliyken dünyanın parasını kastılar.
Wariirorlar en sağlam yaratıkları Tanklayıp en değerli itemleri düşürdüler.

Oyunun daha çok başındayız dengeler devamlı değişecektir yenilikler geldiği sürece. Oyun yönetiminden bir '' Battle Priest '' ve yayıncı olarak rica ediyorum. ( Bunuda belirtmemin sebebi oyunda birçok ''Battle Priest '' oyuncusu bizleri izleyip bu karakteri oynmayı seçtiler. )
Karakter dengelerini ayarlarken tüm karakterler için detaylı ve tarafsız bir yol izlemeniz tüm oyuncular açısından iyi olacaktır. Sonuç olarak '' Battle Priest'' yani '' PALADİN '' sınıfı bir çok dünyay açılmış oyunda mevcut ''Priest sadece Buff ve Heal atmak değildir.''

KennyCrenz
Çok güzel anlatım. Videolarınızı hep izliyorum. Birkaç defa canlı yayınınızada denk geldim.

Beta videolarınız hep 70lv ve güzel itemlerle çekilmişti. Acaba oyundaki bu bazı sınıfların verdiği tepkiler 70lv patch ile çözülürmü?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt